Műsorváltozás a TV2-n, nem tudnak mit kezdeni a Zsákbamacskával

Most pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a csatornán – vélhetően a vetélkedő nem túl izmos nézettségi eredményei miatt.

Ahogy arról nézettségi cikkünkben is beszámoltunk, a tavaly még a TV2 legsikeresebb műsorának számító Zsákbamacska idén tavaszi indulásakor hatalmasat bukott. „A fiatalok körében egy adást átlagosan 117 ezren követtek figyelemmel, a közönségarány 12,6 százalékos volt; a teljes lakosság körében sem jobb a helyzet: itt 440 ezren néztek egy adást, 13,7 százalékos közönségaránnyal.

Összehasonlításul: a Házasság első látásra epizódjait a műsor utolsó hetében 267 ezren nézték a fiatalok körében, a közönségarány pedig 26,2 százalékos volt” – írtuk. Minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy a csatorna folyamatosan variál a műsorral, amely április 27-én, szombaton egy VIP különkiadással startolt el.

 

Nézettségi cikkünk a témában

Tévénézettség: oltári nagy bukta lett a Zsákbamacska

Szívhatják a fogukat a TV2-nél, valószínűleg őket is meglepte, hogy ennyire gatyán megy a Zsákbamacska.

Tovább


Az ezt követően már hétköznaponként adásba kerülő vetélkedőnek ezen a héten kihívója is akadt, hiszen május 6-án, hétfőn indult el a The Floor az RTL-en. A TV2 már ettől a puszta ténytől beijedt, és aznap a szokásos, civil játékosokkal felvett epizód helyett ismét egy VIP különkiadás volt látható – a Zsákbamacskát azonban ez sem mentette meg, hiszen mind a celebes adás, mind a másnapi „sima” epizód kikapott a Szujó Zoltán-féle vetélkedőtől.

Vélhetően emiatt történt, hogy május 10-én és 13-án újabb műsorváltozás lesz a TV2-n – szúrta ki a SorozatWiki a tévéműsorban.

A 19:55-kor kezdődő Zsákbamacska 2. évados, civil adása helyett ezeken a napokon ismét Zsákbamacska VIP, tehát celebes produkció lesz látható.

A műsorváltozás a vetélkedő után következő programokat nem érinti.


(via Sorozatwiki)