Ő Amerika igazi kedvence - Hétvégi tévéajánló

Nincs ma olyan színésznő, akit jobban szeretnének, mint Jennifer Anistont, aki egyszerre átlagos csaj és igazi sztár, és akiből bőven kapunk a hétvégén. Magyar hangja, mint mindig, Kökényessy Ági!

Ő az igazi (1996)

Már két éve fut a Jóbarátok, így Jennifer Aniston rendkívül ismert, de talán még nem sztár, így nem is ő a legnagyobb sztárja az Edward Burns rendezte filmnek, amely két testvér nőügyeiről szó. Aniston az idősebb, sikeresebb tesó kedves, aranyos felesége, de a pasasnak (az azóta nagyjából eltűnt Mike McGlone), aki a Wall Streeten menedzser, ennyi nem elég, és megcsalja. Vannak fordulatok, vannak drámák, és a végére ki-ki megkapja a magáét, majd jön a nagy tanulság, aminél sokkal fontosabb, hogy a nagyon fiatal Cameron Diaz és Amanda Peet mellett a szintén hamvas és üde Jennifer Anistont is láthatjuk.

Szakíts, ha bírsz (2006)

A film forgatásakor Aniston és a férfi főszereplő Vince Vaughn valóban egy párt alkottak, mindenhol azt nyilatkozva, hogy mekkora a szerelem – Jennifer nemrég szakított Brad Pittel -, aztán mégis hamar szétmentek. És ironikus módon erről szól maga a film is. Hogy a nagy találkozás, a csodás közös élmények után jön az összeköltözés, az unalom és a veszekedések. És két hősünk lassan ki sem állhatja a másikat, és lassan versenyezni kezdenek, ki tud jobban a másik alá vágni, ki tud genyóbb lenni, és a háborúból hamarosan az összes ismerős, barát, sőt idegen kiveszi a részét. Ami sokszor vicces, néha sajnos nem az.

Jóbarátnők (2006)

2006 volt az év, amikor Jennifer újra belevetette magát a munkába, így egy sor filmje jelent meg, a legkülönbözőbb stílusokban, és hát ez itt a lényeg, hogy ennek a filmnek, - amelynek a magyar forgalmazó kissé kikacsintva a Jóbarátnők címet adta - mi a műfaja? Mert vígjátéknak erősen depis, drámának kissé vidám, szóval nehéz eldönteni. A lényeg, hogy hősnőnk, az egyedülálló Olivia (ez Aniston, nyilván) jobb híján takarításból él, illetve a barátnőiből, akiknek jobb élet jutott, vagy azért, mert többet dolgoznak és okosabbak, vagy egyszerűen jól házasodtak. Ez aztán szül némi feszültséget a baráti társaságban, amelyet Jennifer mellett olyan remek színésznők játszanak, mint Frances McDormand, Joan Cusack és Catherine Keener.

Családi üzelmek (2013)

Messze ez a hétvége legviccesebb Jennifer Aniston filmje, sőt, talán a hétvége legviccesebb filmje, úgy általában, pedig nem is szeretem Jason Sudeikist. Igaz, csak papíron ő a főszereplő, a lúzer díler, akit kirabolnak a környékbeli kamaszok. Nem tud elszámolni sem az anyaggal, sem a pénzzel. Hogy jóvá tegye hibáját, kénytelen egy szállítmány füvet áthozni Mexikóból. Egy nagy szállítmányt, amihez lakókocsi kell, és, hogy ne legyen gyanús a nagy hombár kocsi, szerez hozzá egy kamu családot, ahol az anyuka a helyi sztriptíztáncos.(Aniston), a két gyerek meg kicsit tompa, főleg a srác (Will Poulter), a lánynak (Emma Roberts) nagy a szája. És együtt nagyon viccesek, a diszfunkcionális família, akiknek csak hülyékkel vagy gazemberekkel akad dolguk. Meg skorpiókkal!