Olvasd el Sheldon megható köszönőlevelét!

Az Agymenőkben mindenki kedvenc karakterét alakító Jim Parsons szép szavakkal köszönte meg a rajongók támogatását, kollégáinak pedig a közös munkát.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a napokban jelentették be, hogy a népszerű sitcomból a szeptemberben érkező tizenkettedik lesz az utolsó évad. A színész ez alkalomból Instagram-oldalára rakott ki egy közös fotót, amelyen rajta kívül az Agymenők többi sztárja, azaz Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Kunal Nayyar, Simon Helberg, Melissa Rauch és Mayim Bialik látható, egy hatalmas szívecskével bekarikázva.

Swipe for my caption to this picture which was too long to just write here (not surprising given the circumstances)

Jim Parsons (@therealjimparsons) által megosztott bejegyzés,

Szívhez szóló üzenetét Parsons eredetileg a fotó mellé rakta ki, de mivel túl hosszúnak bizonyult, áthelyezte, így a vidám csoportképet ellapozva, az azután sorakozó további hat képfájlban olvashatjuk el teljes egészében.

„Nagyon nehéz (igazából csaknem lehetetlen) tényleg elfogadni, hogy ez a fotó az utolsó 24 Agymenők-epizódunk közül az első forgatásakor készült. És nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy még további 23 részt fogunk forgatni, így lesz időm elfogadni a tényt. De még valamiért hálás vagyok, aminek a realizálásához nincs szükségem időre, hiszen folyamatosan érzem:

hatalmas hálát érzek a mi elhivatott nézőink irányában – ők a valódi okai annak,

hogy életünk 12 évén keresztül lehetőséget kaptunk ezeknek a karaktereknek a feltérképezéséhez” – kezdi a sztár.

Kaley Cuoco és Jim Parsons a sorozatban. Forrás: port

 

„Hálás vagyok továbbá azoknak a stábtagoknak, akik nem látszanak a képernyőn, de nagyban hozzájárulnak a műsor életben tartásához: sokan közülük a legelső naptól kezdve velünk vannak, és állandó mosolyukkal és kedves szavaikkal számunkra is támaszt nyújtanak, amikor megérkezünk a forgatásra. Meg szeretném köszönni ezenkívül az összes forgatókönyvírónak is: azoknak, akik most is velünk vannak, de azoknak is, akik bármikor korábban dolgoztak a sorozaton, hiszen

nélkülük szó szerint nem lenne és soha nem is létezett volna az Agymenők”

– olvashatjuk Parsons szavait.

„És miközben tudom, hogy már réges-rég tudják, újra és újra elmondom: hihetetlenül hálás vagyok a kollégáimnak – azoknak, akik rajta vannak ezen a képen, és azoknak is, akik nem, de akár egyetlen jelenet, akár több epizód erejéig velünk játszottak. Ti mindannyian a játszótársaim vagytok, akiket imádok, és akik az életem részévé váltak, mind a forgatáson, mind azon kívül. A játszótársaim vagytok akkor is, amikor nincs kedvünk játszani, de muszáj, mert ez a munkánk, és egymás szemébe nézve alkotunk egy másik, furcsa valóságot, ami sokkal nagyobb mértékben gazdagította az életemet annál, hogy valaha is fel tudnám fogni.

Hiányozni fogtok mind, és ez az egész hiányozni fog – sokkal jobban, mint amennyire most meg tudom fogalmazni, vagy akár amennyire fel tudom fogni”

– zárta sorait a színész.

Jim Parsons. Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

 

Az igazsághoz egyébként hozzátartozik, hogy a gyártó Warner Bros. Television és a CBS csatorna részben azért döntött az Agymenők befejezése mellett, mert Parsons kifejezte abbéli vágyát, hogy szeretne távozni a soron következő évad után (ettől még persze minden bizonnyal nehéz döntés volt mindez a számára is). A sorozattal négy Emmy-díjat nyert sztárt az Agymenők után többek közt egy Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile című életrajzi thrillerben láthatjuk, amely a hírhedt amerikai sorozatgyilkos, Ted Bundy (Zac Efron alakításában!) életét meséli el.


(via Variety)