Tud a TV2, ha akar: a Money or Love kifogástalanul zseniális

Egy tisztességesen megcsinált reality némi nosztalgiával.

Forrás: TV2

 

Ahogy azt sejteni lehetett: a TV2 megidézte a szép emlékű Éden Hotel szellemét, adott neki egy új nevet, némi dizájnt. De nincs ezzel semmi probléma, pláne úgy, hogy sikerült leigazolni az eredeti Éden Hotel sztárjátékosát, az Aranypartban is zseniálisat alakító Levit, aki anno úgy bepiált, hogy simán belepürézett a saját bőröndjébe. 

Forrás: TV2

 

Minden reality első része arról szól, hogy megismerjük a szereplőket. Itt sem volt ez másként. Demcsák Zsuzsa szépen bemutatott mindenkit, még a két lábon járó csöcstengerként aposztrofált Zsófit is.  

Forrás: TV2

 

Falusi lány vagyok, szóval nem fog gondot okozni, hogy bent a villában elvágjam egy-két tyúknak a torkát.

- ezt már nem a budapesti szempillás Zsófi mondta, hanem Petra. A válogatott rapid randikon szorongás után összeeresztették a 6 fiút és a 6 lányt. Némi koktélozgatás mellett már sokkal szabadabban tudtak ismerkedni. Sajnos még nem sikerült annyira lelazulniuk a szerelmet és/vagy pénzt kereső fiataloknak, hogy instant mémesíthető pillanatok és aranyköpések tömkelegét hozzák össze, de mégis átjött a vibe. 

Forrás: TV2

 

Nem azt mondom, hogy tökéletes a műsor, mert egy-két helyen lehetne még mit reszelni a fények beállításán meg a hang keverésén is, de maga a tartalom, a műsor lényege, a casting végre működik, így simán beszippantja az embert a műsor. A kérdés, hogy ez ki tud tartani 2 hónapig. (Elvileg cserélődnek majd a szereplők is, szóval ez lehet az a napi reality, amit végre büszkén kitehet a vitrinbe a TV2.)