Új szereplő az Agymenőkben

Bár ez már a záró évad, az alkotók még mindig tudnak valami újat mutatni.

A népszerű sitcom most futó tizenkettedik évadában hamarosan egy vadonatúj karakter debütál, aki a záró szezon folyamán visszatérő szereplő lesz. Megformálója Lindsey Kraft, akit korábban a Meg-boldogulni című HBO-sorozatban, illetve a Grace and Frankie-ben láthattunk. Az általa játszott figura Marissa, aki Penny (Kaley Cuoco) volt férjének, Zacknek az új felesége.

Lindsey Kraft. Forrás: Michael Tran / FilmMagic / Getty Images

 

Mint azt a rajongók mind tudják, Penny Las Vegasban ment hozzá Zackhez, később azonban érvénytelenítették a házasságot. A Marissával érkező friss cselekményszál szerint Zack és új felesége mindketten szeretnének gyereket, de a férfi terméketlen, ezért valamilyen módon Leonard (Penny férje) segítségét kérik – az még nem világos, hogyan tudna a fizikus segíteni a párnak.

Marissa, illetve az őt megformáló Kraft először a sorozat január 10-i epizódjában fog feltűnni. Remélhetőleg felvillanyozza egy kicsit a rajongókat, akik teljesen kész vannak, mióta a műsor készítői augusztusban bejelentették, hogy a szeptembertől minden bizonnyal most is jövő májusig tartó évad lesz az utolsó (erről itt írtunk korábban).

Az Agymenők 2007-ben indult a CBS-en, és hamar a nézők kedvence lett. A Chuck Lorre és Bill Prady által megalkotott széria sztárjai mára mind multimilliomosok, és már a sitcom alapján készült spin-off, Az ifjú Sheldon is a második évadánál tart. 2019-es zárásakor pedig az Agymenők lesz a legrégebb óta futó több kamerával felvett vígjátéksorozat a tévétörténelemben.


(via Independent)