ValóVilág 12: Megvan az első kiszavazott

A szimpátiaszavazás eredményeképp VV Bogi számára véget ért a ValóVilág12, míg VV Ádi a beszavazóshow után a legtöbb szavazatot bezsebelve költözhetett be.

Ismét a nézők kezében volt a döntés, akik voksukkal nyilváníthattak véleményt arról, hogy melyik villalakó a legszimpatikusabb számukra. Ezzel párhuzamosan pedig arról is dönthettek, hogy VV Jázmin vagy VV Ádi költözzön be a Villába. Az előbbi szavazás eredményeképpen

VV Bogi volt az, aki a legkevesebb szavazatot kapta, ezért nem sokkal az eredmény ismertetése után el kellett hagynia a Villát. Így számára véget ért a ValóVilág12 játéka.

Az élet azonban nem állt meg, egy újabb lakóval lett gazdagabb a Villa. A nézők úgy döntöttek, hogy VV Ádi költözzön be a játékba.

VV Bogi és VV Ádi; Forrás: RTL Sajtóklub

 

Az RTL+ platformon 0-24-ben követhető a villalakók élete, aki viszont a lényegre kíváncsi,  az az Összefoglalóban 20:00-tól az RTL+ streaming platformon, míg 22:00-tól a Coolon nézheti végig a legfontosabb eseményeket.


VV Bogi távozott először a villából


Puskás-Dallos Peti egy csendes villával találkozott az élő bejelentkezés alatt. Mindenki feszülten várta, hogy kiderüljön, VV Bogi vagy VV Dudu számára ér véget a játék. A szavazatok alapján VV Boginak kellett búcsúznia a ValóVilág luxusbörtönétől, az erről szóló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

VV Valen könnyekben tört ki, miután rájött, kitől kapta a rejtélyes csomagot


A villalakók zavaros pillantásokkal fogadták a bőröndöt, ami VV Valen neve szerepelt. Miután kinyitották, kiderült, hogy Valen anyukája küldött fiának egy csomagot, amitől nemcsak ő, hanem a többi villalakó könnyei is potyogni kezdtek. Az erről szóló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

VV Giada megafonnal lépett fel


Sokszor megszegte a szabályokat VV Giada, ezért büntetésként a medence széléről kellett egy megafon segítségével becsatlakoznia a beszélgetésekbe. A lány viszont ebből is élményt csinált, villatársait szórakoztatta fellépésével. Az erről szóló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

VV Ádi az új beköltöző


VV Jázmin és VV Ádi a stúdióban várták, hogy kiderüljön, melyikük költözhet be a ValóVilág luxusbörtönébe. Puskás-Dallos Peti végül elárulta, hogy Ádi nyerte meg a szavazást, így ő lépheti át a villa kapuját és küzdhet meg a főnyereményért. Az erről szóló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.