ValóVilág: Vera vesztette el a Párbajt, ráadásul lesz egy kellemetlen beszélgetése az anyjával

A ValóVilág 12-ből kieső lány ugyanis korábban megígérte édesanyjának, hogy nem lesz szex a villában – ehhez képest...

Őrületes izgalmakat kínált vasárnap este az RTL+ és a Cool, hiszen a Való Világ 12-ben is volt egy szavazás –  egészen pontosan Párbaj! Vera és Dudu a köztük kialakult ellentét ellenére lélegzetvisszafojtva, kéz a kézben figyelték a képernyőt, hogy kiderüljön, ki folytathatja tovább a küzdelmet a sokmilliós összegű főnyereményért.

Végül igen szoros küzdelemben Dudu nyert: 54,33 százalékot kapott a VV12 második párbaján.

Forrás: tv2play.hu

 

A villából távozni kényszerülő VV Verának alighanem lesz egy igen kellemetlen beszélgetése az édesanyjával, megígérte neki ugyanis a villába való beköltözése előtt, hogy nem fog ágyba bújni senkivel – ehhez képest alig hogy belépett a „luxusbörtönbe”, már az első estéjét közös takaró alatt összebújva töltötte a mostani párbajellenfelével, Duduval...

Forrás: RTL

 

Vera ráadásul később még egyszer megszegte az édesanyjának tett fogadalmát, és VV Csaszival is összegyűrte a lepedőt. Ő az a játékos, akinek ráadásul odakint van (vagy már csak volt?) egy barátnője, csak ezt eltitkolta a bemutatkozó kisfilmjében, és el is sírta magát, amikor kibukott belőle az igazság. 

ValóVilág 12: Akkorát hazudott az egyik játékos, hogy még ő is elsírta magát

VV Csaszi színt vallott: bár a bemutatkozó kisfilmjében azt állította, hogy egyedülálló, valójában van barátnője a villa falain kívül, akivel ráadásul együtt is él.

Tovább

 

Apropó Csaszi: már ő sem fogja megnyerni a VV12 mesés főnyereményét. Bár már pár nappal korábban, kissé ittas állapotban is fel akarta adni, de a szabályoknak megfelelően kapott 24 órát, hogy meggondolja döntését. Megyeri Csilla, a Való Világ 12 műsorvezetője személyesen látogatta meg a villában, ahol rákérdezett, hogy végleges-e a döntése. Csaszi hajthatatlan volt, és szombaton távozott a műsorból, de a kinti életben sem lesz neki könnyű, ha együtt akar maradni barátnőjével.

Forrás: RTL

 

(via RTL.hu)