Végre szakított a Házasság első látásra rémálompárja

Természetesen Andrisról és Petráról van szó.

A TV2 „kísérletnek” nevezett párkereső realityjének hétfő esti adásában egyebek mellett annak lehettünk a tanúi, hogy a Petra és András alkotta páros elemzi a kapcsolatát, egészen a kezdetektől. A folyamat közben persze érkezett a sz*rcunami, amit szokás szerint a nő kapott a férfitól.


Ahogy az korábban is nem egyszer megtörtént, az építőmérnök-DJ minősíthetetlen hangnemet engedett meg magának az influenszer lánnyal szemben, többek közt fogyatékosnak nevezte, illetve a veszekedés végére konkrétan kidobta a lakásából.


A férfinak alapvetően az nem tetszett, hogy nem tudta kimondatni Petrával egy-egy helyzetről azt a véleményt, amit nem a nő, hanem ő gondol, ezért szisztematikusan elkezdte szívni a vérét, ősrégi dolgokat felemlegetve, azaz visszatérve a házasságkötés napjáig.


A maratoni egymásnak feszülés végére Petra végre kimondta az igazságot („Andris egy nárcisztikus szociopata, aki (…) teljes egészében toxikus rám nézve”), majd jó barátja támogatásával egy szimbolikus gesztussal úgy vetett véget a pokolban köttetett kapcsolatnak, hogy lehúzta a jegygyűrűt a vécén.


(via tv2play.hu)

 

Nehéz elhinni, hogy ilyen is volt

Házasság első látásra: András a pénteki adást látva rájött, milyen gyökér módon viselkedett

A TV2 realityjében Andris jó ideje szörnyen viselkedik Petrával – most már szánja-bánja a dolgot?

Tovább