Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Nyári mozi

NYÁRI SZÍNHÁZAK - BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE

SZÍNHÁZ

Az álarcosbál

2019. június 14-19.

Az álarcosbál tizenkét éve nem járt az Opera színpadain, most a fiatal versenygyőztes olasz rendező, Fabio Ceresa értelmezése kerül az intézmény repertoárjára.

A nagy Gatsby

2019. szeptember 5-től

A kultikus, világhírű regény titokzatos szereplői most a Víg színpadán is életre kelnek. Gatsby, a titokzatos múltú aranyifjú fényűző világot teremt maga körül, hogy visszaszerezze élete nagy szerelmét, Daisy-t.

Gangaray Artistic Program Festival

2019. június 13- 15.

A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások mutatkoztak be a színházban.

23 perc

2019. október 4-5.

"Girls and Boys". Egy szerelem története. Egy karrier története. Egy család története. Egy anya története. Dennis Kelly darabja egyszerre humoros és szívbemarkoló, magával ragadó és elgondolkodtató.

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

2019. december 26-30.

"Szerintem ez a történet itt és most ugyanúgy, akár a Szigeten vagy a Balaton Soundon, a VOLTon vagy bárhol máshol megtörténhet. Csak fiatalok kellenek hozzá! – És ez most itt a Spiritben megadatik. Hiszen: „Mi arra születtünk…” Czeizel Gábor

Koncert

Hey, June!

2019. június 17- 25., MÜPA

A Müpa nyárindító fesztiválja az előző évekhez hasonlóan, több generációból vonultatja fel a hazai könnyűzene képviselőinek legjavát.

ByeAlex és a Slepp

2020. január 11., 20:00

A koncert mérföldkő Alex és zenekara életében, hiszen igaz, hogy felléptek már az összes fesztivál nagyszínpadán és minden város klubjában, de ez az első önálló, többezer fős sportcsarnokos koncertjük.

Nagykoncertek

TÁNC

és fehér...

2019. június 19., 20:00

Öt gyönyörű jelenés, akik megjelenítik a mai világot, amelyben most élünk és rohanunk, ahogy a nők élik meg a lendületet, törekvést vagy törtetést, a fekete arctalanságot és azt a rejtett, szunnyadó szubsztanciát, ami  megnyilvánulni kívánkozik, hogy utat mutasson: a finomságot, a szexust, a szellemi erőt és varázslatot. 

Giselle

2019. június 20-21., 20:00

A Novoszibirszki Állami Opera és Balett Színház klasszikus balettelőadása. Először látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpad gyönyörű környezetében a rejtelmes német mondakörből megalkotott romantikus balett, a Giselle.

Lord of The Dance - Dangerous games

2019. június 26-29.

Az ír rendező és táncművész, Michael Flatley által koreografált produkció néhány éve teljes felújításon esett át. A Dangerous Games című új előadást európai turnéjuk kertében érkezik hazánkba.

KLASSZIKUS -KOMOLY -OPERA

Pesti Vármegyeháza Díszudvara

2019. nyara

Concerto Nyárestek és Holdfény estek Hegedüs Endrével a szabadban.

Holdfény estek

2019. nyara

Hegedűs Endre és vendégei hangversenye a 21. alkalommal megrendezésre kerülő nyári szabadtéri színpadon a Belvárosban a Pesti Vármegyeháza díszudvarán.

Orosz Zenei Fesztivál

2019. október 7-12. , Budapest, Debrecen

2018 őszén indított komolyzenei programsorozat sikere után újra az orosz zene géniuszai kerülnek fókuszba két városban, Budapesten és Debrecenben. 

GYEREK

Szerdai Szünidei Színházak

2019. június - július

A nyári szünet ideje alatt, hogy a gyerekek tartalmasan töltsék vakációjukat, három gyerekszínházi előadás vár a szerdai napokra.

Manó koncertek - Concerto Zeneház

2019. ősz, tavasz

A Concerto Budapest népszerű Manó programja az óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól: ez a játékos, interaktív előadás a zene alapjaival ismerteti meg a gyerekeket.

Gryllus Vilmos: Biciklizés - reggeltől estig

2019. október 27., 9:30 és 11:30

„Szeretek énekelni. Felnőtteknek azért, hogy meghallgassák. Gyerekeknek azért, hogy ők is énekeljenek.”

EGYÉB PROGRAMOK

Bemutatók Összes bemutató

Az 5G káros hatásai elől senki sem menekülhet?

Akkora elektroszmogban fogunk élni, hogy súlyos testi-lelki tüneteink lehetnek tőle.

Grillsajtok tesztje: a cipőtalp nem nyikorog ennyire!

Görcsbe rándultak a rágóizmaink, mire a sok gumiszerű vacak között valami ehetőt is talátunk.

Így erősítsd a mélyizmaidat egyensúlypárnával otthon

Érdemes beszerezni otthonra is, mutatunk pár hasznos gyakorlatot.