Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Színház

Chicago

2018. július - július

Az Őrült Nők Ketrece négy éve tartó sikersorozata után az előadás alkotói idén új musicalt mutatnak be az Átriumban: ezúttal John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse világhírű, Chicago című darabját viszi színre Alföldi Róbert.

Rocksuli

2018. szeptember 21-22-23.

A Rocksuli Andrew Lloyd Webber musicalje, az azonos című 2003-ban nagy sikert aratott film nyomán készült. Mike White forgatókönyve egyszerre himnusz a rockzenéhez és különös szerelmi történet.

Homokember

2018. május 30., 19:30

A Független Színművészetért Alapítvány és az Art Cavea színház közös produkciója. A közmegegyezés szerinti valóság a világnak csak egy parányi része ahhoz képest, amit egy ember valóságosnak érezhet.

A bolondok grófja

2018. június 2., 19:00

A pesti idős, dúsgazdag bankár válaszút elé állítja fiát. Lehet belőle bankár, politikus, amit csak akar, és átad neki egy kisebb vagyont.

Mennyei hang!

2018. június

Florence Foster Jenkins, akit a világ legrosszabb operaénekesnőjének tartanak, 1868-ban született Amerikában, Pennsylvaniában, 1912-től hangversenyezik – hangos sikerrel – lemezt készít, haláláig (1944) az elhivatott énekesnők életét éli.

koncert

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

2018. június 15., 20:30

Elképesztő lendület, hihetetlen energia és valami ősi, naturális szenvedély. Nem csak egy koncert, hanem utánozhatatlan show, a nomád ősök genetikai örökségéből fakadó szabadság-élmény.

27. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

2018. július 2. - augusztus 2.

Július 2. és augusztus 2. között szimfonikus koncerteket valamint a Budapest Bár, a 100 Tagú Cigányzenekar és a Sabbathsong Klezmer Band előadásait élvezhetjük ebben a páratlan reneszánsz környezetben.

John Malkovich - Report on the blind

2018. május 23., 19:30

A tavalyi nagysikerű előadás után ismét Budapestre érkezik a fantasztikus színész: John Malkovich. AZ EST ELSŐ FELÉBEN az Óbudai Danubia Zenekar önálló koncertjét hallhatjuk.

Budapest Voices

2018. június 6., 19:00

Az idén ötödik születésnapját ünneplő Budapest Voices olyan számok a cappella feldolgozásairól híresült el, mint az Adjon az Ég a Tankcsapdától, vagy a Quimby Autó egy Szerpentinen c. száma.

Il Divo

2018. szeptember 10., 20:00

A Timeless egy izgalmas utazás, amilyenben még nem volt részük az Il Divo rajongóknak, és ha hinni lehet a kvartett tagjainak, márpedig sosem állítottak valótlant, az időutazás mellett, felejthetetlen élményekkel is gazdagodnak.

Operett/Musical

Swingoperett

2018. június 27., 20:30

Egyebek mellett Ábrahám Pál, Kálmán Imre és Zerkovitz Béla dalait hallhatják swingre hangolva, a Budapesti Operettszínház szólistáinak tolmácsolásában.

Webber 70!

2018. október 12., 20:00

Az idén 70. születésnapját ünneplő Andrew Lloyd Webbert a Madách Színház egy fantasztikus születésnapi gálával köszönti, méghozzá Budapest legnagyobb színpadán a Papp László Sportarénában.

Mamma Mia!

2019. február

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt.

Tánc

Immortel

2018. május 28., 19:00

A darab egyik meghatározó inspirációja a Francia képregényrajzoló, író, rendező Enki Bilal 2014-es Immortel AD Vitam című filmje.

Orfeusz és Euridiké

2018. június 27., 19:00

Orfeusz és Euridiké szerelmének fájdalmas és tragikus története Morelli koreográfiájában  kézzel foghatóvá teszi azt a szenvedélyt, amelyet a két szerelmes a túlvilágon való találkozásuk pillanatában kénytelen Isten akaratából megfékezni.

Sissi

2018. augusztus 17-19.

Az ExperiDance Production bemutatja Román Sándor koreográfiáját. Közreműködnek a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái. A Sissiként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az Osztrák Birodalom első asszonyává.

komoly

Megszállottan eredeti - A Budapesti Fesztiválzenekar kortárs estje

2018. június 1., 19:45

Képzeljünk el egy elsötétített koncerttermet, aminek sűrű levegőjén egyetlen varázslatos kürthang hasít keresztül. Egyedül szól, mégis rengeteg hangulatot és színt ébreszt.

Kékszakállú 100- 3 Bartók

2018. június 8-10., 21:00

A Bartók Plusz megalakulása óta változatos képet rajzolt a Bartók-művekből a közönség elé. Az opera – Bartók másik két színpadi darabjával együtt – Michał Znaniecki világhírű rendező elgondolása szerint kerül színre.

José Cura-Miklósa Erika-Ramon Vargas-Rost Andrea

2018. július 13., 21:00

Négy olyan világsztár lép együtt a színpadra, akik korábban mindannyian énekeltek már Veszprémben, így együtt azonban először láthatjuk és hallhatjuk őket.

Gyerek

Halász Judit gyermeknapi koncertje

2018. május 27., 11:00 és 15:00

Ki ne ismerné Halász Judit valamennyi generációt megszólító gyerekdalait, amelyekkel szeretve nevel, és közben el is varázsol egy kicsit? ­

Gyerekfesztivál

2018. május 26.

A színházba járást nem lehet elég korán elkezdeni. Ezért hívja a Magyar Színház évente egyszer egész napos Gyerekfesztiválra a gyerekeket, szüleiket és nagyszüleiket.

Hófehérke

2018. decemberig

Hahó! Én vagyok az, a Tükör! Figyeljetek jól, elmesélek nektek egy történetet!

sport

Magyar Pankráció Élő Show

2018. május 26., 18:00

Minden idők legnagyobb budapesti pankráció show-jára készül a HCW! A 2010 óta működő szervezet alighanem a legnagyobb dobására készül, a Május 26-ai "A Dicsőség Napja" gálával. 

Rúdsport Magyar Bajnokság

2018. május 25-27.

Rúdsport és rúdművészeti divíziókban különböző tudásszinteken, több mint 70 versenyszámban van lehetőség a megmérettetésre, már egészen hatéves kortól. A

Árkád Szeged Futófesztivál 2018

2018. június 3.

Vigyázz... Kész... Futás...!!! Június 3-án elrajtol az ÁRKÁD Futófesztivál, minden eddiginél izgalmasabb programmal + ezernyi meglepetéssel!

Akár az országból is kivihetik Munkácsy Golgotáját

A festmény tulajdonosa, Pákh Imre és a kép megvásárlásáért/országon belül tartásáért harcoló állam már négy éve pereskedik a Munkácsy-trilógia egyik darabja miatt. Ezidő alatt szinte minden kifejlet felsejlett már. Most úgy tűnik, Pákh rendelkezhet a művel.

Alföldi Róbert: Nem ismerjük a valóságunkat!

A Zsidó Művészeti Napok (ZsiMü) programjaként május 30-án a MOMKult színháztermében Alföldi Róbert felolvasóestjét hallhatja a közönség. Részletek hangoznak el Zoltán Gábor Orgia című művéből, Lukács Miklós cimbalomművész közreműködésével, Csáki Judit szerkesztésében.

A Louvre lett a leglátogatottabb múzeum a világon

A 2016-os természeti katasztrófákkal terhelt év után a párizsi múzeum visszaszerezte a címet. Százezer látogatóval többen keresték fel, mint a statisztika szerint a második helyen végzett pekingi Kínai Nemzeti Múzeumot.

Teszt: A leggörögebb feta sajt nyomában

Minden fetasajt Görögországból jön, de melyik a legjobb? Kiderítettük!

A 11 legkülönlegesebb szállás itt, a szomszédban

Az unalmas szálláshelyek ideje lejárt. Aludj egy kolostorban, az erdőben vagy akár egy boroshordóban!

A csirkesütés 8 halálos bűne

Kívül száraz, belül szaftos. És sehol sem hideg!

Parkoló Parádé
2018. május 25. Parkoló Parádé

A TotalCar rendezvénye vasárnap!