Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Kiemelt helyszíneink

SZÍNHÁZ

Kasszasiker

2019. június 16-tól, Átrium

Az Átrium nyári bemutatója egy viharvert színitársulat életébe enged bepillantást, a valósággal való egyezés ezúttal sem a véletlen műve.

Rómeó és Júlia

2019. szeptember 14., 19:30

Egy mindenkor érvényes darab a szerelemről és a szabadságról. Különleges, az Aréna sajátosságait kihasználó érzelmekben és látványban gazdag produkció.

A Mézga család

országosan több helyszínen

A Mézga Család kalandos történetének lenyűgöző kreativitása, sziporkázó ötleteinek végtelen tárháza, fantasztikus humora, felejthetetlen karaktereinek pontos, részletes kidolgozása garanciát jelentenek a színpadi változat sikerére is. A zenés vígjátékban felcsendül a rajzfilmsorozatból jól ismert eredeti főcímdal is.

Hogyan nevezzelek?

2019. május 17-től

Kellemes családi-baráti vacsora egy párizsi lakás nappalijában. A házigazda tanár házaspár, Pierre és Élisabeth, az asszony luxusingatlan-ügynök bátyja, Vincent és annak bájos várandós felesége, Anne, valamint egy gyerekkori barát, a harsonás Claude. Vincent és Anne gyermeket várnak. Az est jó hangulata egészen addig tart, amíg szóba nem kerül, hogy hogyan fogják szólítani a jövevényt...

Apáca Show

Baja és Papp László Budapest Sportaréna

A bajai Petőfi-sziget ismét benépesül és élettel telik meg, a színpadon pedig parádés szereposztásban kerül bemutatásra a tavalyi évad egyik sikerdarabja, az Apáca Show. Októberben pedig a Papp László Budapest Sportarénában láthatjuk a produkciót.

Koncert

Paul Anka - Celebrating 60 Years Of Hits - His Way

2019. július 17., 20:00

Napjaink szving királya, kora összes nemzedékének legtermékenyebb és legsokoldalúbb dalszerzője zenei pályafutásának legszélesebb bemutatására készül a Papp László Budapest Sportarénában.

MAJKA és a 100 Tagú Cigányzenekar

2019. november 30., 20:00

Az ózdi fenegyerek, és a Magyar Örökség és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekar közös koncertje a BOK színpadán.

Zenés Állatkerti Esték 2019

2019. július 3. - augusztus 14.

Tizennyolcadik évadjához érkezett a Zenés Állatkerti Esték. A hagyományos állatkerti nyáresti koncertsorozat keretében az idei szezonban összesen hét koncertre kerül sor a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Volt egyszer egy IFI-PARK

2019. nyara

1961 és 1984 között 23 évig a Várkert Bazárban működött a korszak egyik szimbólumává vált, kultikus helye a Budai Ifjúsági Park, vagyis az Ifipark. A nyári koncertsorozat idén is visszarepít minket a régi időkbe.

Budapest Park

2019. nyara

Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelyeként profi hang- és fénytechnikával, a legnépszerűbb hazai és külföldi szuperprodukciókkal várjuk a vendégeket, stílusmegkötés nélkül.

Operett - Musical

A padlás

2019. május 24., 19:00

Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiú megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, de nyugalmát titokzatos vendégek zavarják meg, különféle halandó és halhatatlan lények ...

Billy Elliot - a Musical

2019. június 27-30.

A musical a három Oscar-díjra is jelölt Billy Elliot című film történetére épül, amely egy szegény sorba született tehetséges kisfiúról szól, akinek családja hallani sem akar arról, hogy egy általuk ismeretlen terepre, a balettszínpadra lépjen.

Haverok, Buli, Bon-Bon

több helyszínen

Musical a legnagyobb Bon-Bon slágerekkel, meglepő fordulatokkal és rengeteg nevetéssel.

TÁNC

My Land

2019. június 27-től

Az előadás az emberiség legősibb mítoszainak visszhangján szólal meg, miközben szereplői egy időtlen és illúziókkal kifeszített térben saját szabadságuk hangját keresik.

Non Solus

2019. szeptember 15., október 31 és. november 16.

A tánc és a cirkusz találkozása egy illúziókba font, valótlan térben. A Recirquel Újcirkusz Társulat előadása.

Stomp

2020. január 9., 10., 11.

A Kongresszusi Központban egy olyan táncbemutatót láthatunk, amelyet a 12 tagú társulat mindennapi tárgyakkal, például szemétdobozokkal, seprűkkel, konyhai szivacsokkal, öngyújtókkal, gyufaszálakkal, dobozokkal, székekkel kelt életre.

KLASSZIKUS -KOMOLY -OPERA

Farkas Chopinje

2019. június 5., 19:30

Az est szólistája a világhírű magyar, Liszt-díjas zongoraművész Farkas Gábor. A művész koncertjei során maximálisan törekszik a kottahűségre ezzel is átadva a közönségnek a zeneszerzők által megálmodott mondanivalót és érzelemvilágot. A koncert során bemutatja a Hungaroton által kiadott legújabb lemezét.

Szent Efrém Férfikar - Ortodox Pünkösd

2019. június 15., 19:30

A Szent Efrém Férfikar 2011 óta rendezi meg évente az Orientale lumen sorozatot, ahol a keleti rítusú keresztény egyházzene legszebb kompozíció hangoznak el nemzetközileg is ismert szólisták és sztáregyüttesek tolmácsolásában.

Magyar mise/Új magyar rapszódia

2019. augusztus 20., 20:00

Egy harminc évvel ezelőtti ősbemutatója tér vissza a sziget fái közé, a Tolcsvay testvérek Magyar Mise című, Európa-szerte népszerűvé vált zenei kuriózuma mellett pedig egy új nagyszabású ősbemutatóval is készülünk a nemzeti ünnepre: Tolcsvay László Új magyar rapszódiája debütál.

GYEREK

Szamóca Kiskertész Tanoda - Füvészkert

2019. május 18., 10:00 és 11:15

Kertészkedős foglalkozás egyéni jelentkezőknek (3-10 éves gyerekeknek és szüleiknek) kéthetente szombatonként a Füvészkertben.

PlayIt Show

országosan több helyszínen

2018-ban 3 csarnokban több száz gaming eszköz, társasjáték, esport -ban adok, youtuberek illetve sok más gamer és geek program várta a játékosokat. 2019-ben újra találkozhatsz kedvenceiddel.

Frakk, a macskák réme

2019. május 26., 10:30

Bálint Ágnes tüneményes meséjét a gyermekközönség a Fogi Gyermekszínház előadásában láthatja színpadi, zenés változatban.

EGYÉB PROGRAMOK

Itt a legmegbízhatóbb háztartásigép-márkák toplistája

Kategóriánként mutatjuk, melyik gyártókkal nem lesz problémád.

A sikeres maratonfutás 7 alappillére: így fejlődj a legfontosabbakban

Hatékonyság, kitartás, állóképesség, sebesség – tisztázunk néhány alapfogalmat.

Megeheti-e a gyerek a boltban a ki nem fizetett ételt? Most kiderül!

Olvasóink szavaztak, megvan a többségi vélemény a bolti nassolásról.