Programkereső

Online

Ajánljuk

Koncert

Dubioza Kolektív + Bohemian Betyars

2020. augusztus 20., csütörtökm 18:00

Hamisítatlan folk vigasság augusztus 20-án a Budapest Parkban két rendkívül színes, zeneileg széles skálát bejáró zenekarral a főszerepben!

Nyári Mikulás - Fenyő Miklós koncertje

2020. augusztus 29., szombat, 20:00

A budapesti nyári programok egyik kiemelkedő eseményének számít a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon megrendezésre kerülő, hihetetlenül forró hangulatú Fenyő Miklós rock and roll koncert.

Aurevoir.

2020. augusztus 26., szerda, 18:00

Először ad önálló koncertet a Budapest Parkban az Aurevoir.! A zsámbéki srácok mindössze öt éve döntöttek úgy, hogy közös zenélésre adják a fejüket, és most itt az idő, hogy a Budapest Park közönsége is kifényesítse a legtáncosabb cipőjét a legforróbb szülinapi zsúrhoz!

RATM Tribute by Subscribe

2020. szeptember 18., péntek, 19:00

Ha még nincs jegyed ne felejtsd el megvenni az áprilisi tribute est pótlására, mert garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed. Olyan mint az igazi! :)

Fesztiválok országosan

Nyári programok 2020

Gyermek

Bemutatók Összes bemutató

 • A szabadulás pillanata Jegy

  2001 szeptember 11-e a katasztrófa dátuma, melynek szűkebb és tágabb értelemben vett következményeivel ma is nap mint nap szembe kell néznünk. Neil LaBute, amerikai színházi szerző, valamint hollywoodi forgatókönyvíró és rendező The Mercy Seat című darabjában ez a nap a...

  Időpontok
 • Az öreg hölgy látogatása

  „…nem határolódom el a gülleni emberektől, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy másként cselekednék mint ők” – mondta Dürrenmatt, és ez az oka annak, hogy a Spirit Színház műsorára tűzi ezt a nagy szabású művét. A dráma a legrealisztikusabb környezetben bont ki...

  Időpontok
 • III. Richard

  Richárd elsősorban színész. Több lehetőség közül választja a gazemberséget, kipróbálja, eljátssza, mint valami intellektuális szerepet. Richárdé ebben a darabban minden szerep: a hősszerelmes, a jó testvér, a bölcs honatya, a bohóc, a szent – mindet eljátssza, mikor mi...

  Időpontok
 • Poppea megkoronázása

  Olasz nyelven, magyar felirattal - előbemutató és zeneakadémiai diplomaelőadás.

  Időpontok

interjú

Boldizsár Ildikó: a mese mindig megmutatja az utat

A meseterapeutával az interaktív mesélésről, a gyerekek és felnőttek terheiről és a belső utak fontosságáról is beszélgettünk.

Minek a rövidítése az Áfor, a Mahasz vagy a Közért?

Mit, hol, miért? Megmondja most a Piért! Eddig oké, de mi is volt az a Piért?

Juhász Gyula Annája mégsem volt örök

Mert ugye ott volt még az Ilona, az Irma, a Julis meg a Vajdáné.