Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Jegyakció

VOLT Fesztivál 2018

2018. június 26. - július 1.
Early Bird jegyelővétel elindult!

FEZEN Fesztivál

2018. július 25-28.
A legolcsóbb Early Bird bérletek és napijegyek 2017. december 24-ig!

Szezonális.jegy

Csodagömb - Cirkuszi Nagykarácsony

2017. november-december
Varázsbuborékok repítenek el a csodák birodalmába a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi műsorában 2017. november 4. és december 31. között: klasszikus cirkuszi nagykarácsonnyal várjuk kedves közönségünket, amelyben orosz és kínai rúd-, valamint akrobatamutatványok, gurtni-, diabolo- és zsonglőrprodukciók teremtik meg a pezsgő hangulatot.

Sarah Brightman - Royal Christmas Gala

2017. december 20., 20:00
A világ egyik legnépszerűbb és leglátványosabb karácsonyi show-jának színpadán fellép korunk klasszikus crossover muzsikájának két kirobbanóan tehetséges tenorja, Mario Frangoulis és Fernando Varela. 13 év után ismét színpadra lép Magyarországon minden idők legsikeresebb szopránja, Sarah Brightman.

Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert

2017. december 27., 15:00 és 20:00
Nyári Károly zongoraművész hagyományos karácsonyi koncertje immár 12. alkalommal kerül megrendezésre. A művész a legmeghittebb karácsonyi dalokat adja elő különleges feldolgozásban, együtt ünnepelve a szeretet ünnepét közönségével. Az előadó pályáját meghatározó legszebb dalok is felcsendülnek a saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

Jazz Szilveszter 2017

2017. december 31., 21:00
Az est programját tovább színesíti, hogy az idei Jazz Szilveszter házigazdája, Kaszányi Roland nemcsak kiváló konferanszié, de különleges tehetségű illuzionista is, aki trükkjeivel a színpadról és vendégtérben is szó szerint elbűvöli ezen az estén a publikumot.

Bankhitel

2017. december 15., 19:00
A sikeres bankár élete sínen van: jólfizető állás, szép ház, jó kocsi, szerető feleség, cuki gyerek. Minden tökéletesnek tűnik, ám egy napon besétál az irodájába az ágrólszakadt idegen. Hitelt kér, és mindenre képes azért, hogy célját elérje?

Halványlila gőz

2017. november 24., 18:00 és 20:30
Az immár 31 éve fennálló Társulat ezúttal is mindent megtett annak érdekében, hogy a nézők nevetőizmai egy percig se pihenjenek. Mindenkit szeretettel invitál egy felhőtlen szórakozást ígérő estére a L'art pour l'art Társulat: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni.

Csókos asszony

2017. november 25., 19:00
A józsefvárosi bérház minden lakója nagy lázban ég, mert Pünkösdi Kató, a fiatal színinövendék és Dorozsmai Pista eljegyzésére készülnek. A sürgölődés kellős közepén váratlan vendég érkezik, Báró Tarpataky. (A kép Zöld Csabát ábrázolja másik előadásban.)

Cinderella

2017. december 21., 19:00
A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance legújabb szuperprodukciója.

Hollywoodi színésznőnek köszönhetjük a wifit

Hedy Lamarrt mindenki hollywoodi dívaként ismerte - pedig feltalálóként életünkre mai napig befolyással van.

Meghalt a világ legsármosabb operaénekese

Az orosz sztárénekes, az "opera Elvis Presley-je" 55 éves volt. Június óta agytumorral kezelték egy londoni kórházban.

Szabó P. Szilveszter: „Tegező viszonyban vagyok Istennel”

Ismét műsorra tűzi a Karinthy Színház a 2013-ban bemutatott Az ördög című produkciót, amelyet a korábbi előadás rendezője, Balikó Tamás emlékének szentelnek az alkotók. A november 24-től látható új változat rendezőjével, Szabó P. Szilveszterrel beszélgettünk.

Kvíz: 6 fura alapanyag egy csúcsétterem konyhájából - mindet felismered?

Benéztünk egy budapesti fine dining étterem konyhájába, milyen alapanyagokból főznek. Lefotóztunk párat, kíváncsiak vagyunk, hányat ismersz fel.

Simán rendeltem a hatósági zár alá vont boltból

Párhuzamos történet az újságok hírei és a tapasztalat alapján.

Így kommunikáljon az orvosával! Hogyan mondhatnám el...? - Dr. Pilling János előadása Jegyvásárlás
x