Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Jegyakció

Művészetek Völgye

2018. július 20-29.

Páros 10 napos bérlet vásárlása esetén még ma 25% kedvezményt kapsz!

Strand Fesztivál

2018. augusztus 22-26.

Early Bird!

Színház

Ricse, Ricse, Beatrice

2018. március-április

Nagy Feró és a Beatrice zenekar története áll a rock musical középpontjában, mely mostanra már rocktörténeti csemege. Nagy Feró évtizedeken keresztül folyamatosan meg tudott újulni, magas művészi színvonalon valósította meg zenei elképzeléseit.

Csókos asszony

2018. március 16. és 31.

A józsefvárosi bérház minden lakója nagy lázban ég, mert Pünkösdi Kató, a fiatal színinövendék és Dorozsmai Pista eljegyzésére készülnek. A sürgölődés kellős közepén váratlan vendég érkezik, Báró Tarpataky.

A lemez két oldala (jótékonysági előadás)

2018. február 18., 19:00

A Janikovszky Éva: A lemez két oldala című művéből színpadra átdolgozott jótékonysági felolvasóest teljes sötétben zajlik, látó és nem látó vendégeket együtt kalauzolva képzelet birodalmába.

Oscar

2018. március-április

Mösziő Barnier-nek rengeteg sok vállalata és rengeteg sok pénze van. És két lánya, de csak az egyikről tud. És a két lányának három kérője. És az egyik lányának elhiszi, hogy terhes.

V. Madách Imre Nemzetközi Színházi Találkozó (MITEM)

2018. április 10-29.

"Szeretetre születtem, s nem gyűlöletre"

koncert

Cziffra “After” - #szeretnekahallgatók - Bősze Ádám zenei stand-up estje

2018. február 27., 19:30

Bősze Ádám önálló estje egy eddig nem létező új műfajt képvisel, mely a stand up alapjaira építve nyújt tartalmas és minőségi élményt a zeneszerető közönségnek.

EDDA Művek

2018. március 10., 20:00

Ha van zenekar, amely dalaival, üzenetével, falakat lebontó energiájával stabil és megkerülhetetlen szereplője a hazai zenei életnek, akkor az Edda Művek mindenképpen az.

LGT Zenevonat koncert

2018. március 17., 20:00

A több mint 2 órás műsorban a legnépszerűbb LGT slágerek csendülnek fel, felidézve az ikonikus zenekar legszebb periódusait.Somló Tamás elvesztése után az LGT ugyan nem koncertezik már, de a legendás zenekar két tagja, Karácsony János és Solti János továbbra is fellép a Zenevonat Szuperkoncerteken.

The Offspring

2018. június 12., 18:30

Az újvonalas punk rock egyik legmasszívabb bástyája, a The Offspring 2018-ban, közel 10 évvel az előző budapesti koncertjük után ismét elhozza a fővárosba a stílus elvitathatatlan lendületét, ráadásul a koncertre nem egyedül érkeznek, ugyanis az Anti Flag és a hazai Run Over Dogs már biztosan a társuk lesz június 12-én a Tüskecsarnokban!

HUDSON: DeJohnette, Scofield, Medeski, Colley

2018. július 6., 20:00

Kell-e meggyőzőbb névsor egy jazzkoncerthez? A Hudson, azaz Jack DeJohnette, Scott Colley, John Medeski és John Scofield négyese ráadásul nem jamelni érkezik, hanem azonos című, kiérlelt lemezanyagát mutatja be.

Operett/Musical

Én és a kisöcsém

2018. március-április
Az igazán jó történetek egy mondatban is összefoglalhatóak, például így: Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót.

József és a színes szélesvásznú álomkabát

2018. március 19-20-21.

Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József legendán, illetve Thomas Mann tetralógiáján alapul.

Elvis – A Musical

2018. május 26-27.
A 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását mutatja be egy szenvedélyes előadás keretében. Előadás Debrecenben is!

Tánc

Solus Christus

2018. március 20., 19:00

Táncszínházi előadásunk központi gondolata tehát ez: a reformáció értékei nem muzeálisak, hanem elevenek, itt és most, jelenünkben is valóságosak, cselekedeteink, ön- és valóságismeretünk mélyrétegében mindmáig jelenvalók.>

A skarlát betű

2018. március 29., 19:00

A Győri Balett a 2017/18-as évadban ismét egy két felvonásos, egész estés balett művel jelentkezik, s nem kevesebbre vállalkozik, mint az amerikai író Nathaniel Hawthorne nagysikerű, A skarlát betű címet viselő regényének első balett színpadi adaptációjának bemutatására.

Carmen

2018. április 6., 19:00

Carmen a szabadság szimbóluma. Története az olthatatlan vad szerelem drámája. Carmen története, a karakterek szélsőséges érzelmi világa és Bizet muzsikája nagyon erős és ihletadó.

komoly

Arkagyij Volodosz (zongora)

2018. február 21., 19:30
Schumann: Pillangók, op. 2
Brahms: Nyolc zongoradarab, op. 76
Schubert: B-dúr szonáta, D. 960
Volodosz a világ legnagyobb koncerttermeinek visszatérő művésze.

Mozart-nap

2018. március 4.
Vasárnap délelőtt fél 11-től este 10-ig kizárólag Mozart hangjai töltik meg a Zeneakadémia két koncerttermét. Kiváló szólisták, remek kamaraegyüttesek és zenekarok társaságában merülhetünk el Mozart rejtélyes világában, felfoghatatlan zsenijének közelében.

Gyerek.jegy

Hófehérke

2018. május - június

Mesemusical - országos turné.

Győztesek Karneválja

2018. január-március
A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál legjobb, díjnyertes produkcióiból összeállított előadás története szerint egy szerelmespárt kísérhetünk majd el felfedezőútjukon.

Fabula Bábszínház

2018. január - május
A teljes évad előadásai elérhetőek, a közkedvelt előadások - mint Mazsola és Tádé - visszatértek.

Előadás

A válásról: lélektani és jogi útmutató

2018. március 7., 18:30

Egy házasság lezárása mindig nagyon nehéz folyamat. Főleg akkor, hogyha gyermekek is vannak. Bizonyos esetekben azonban ez a legjobb megoldás. Hogyha a válás mellett döntünk, akkor azonban nem árt rá alaposan felkészülnünk lelki és jogi aspektusból is, mert bizony életünk egyik legmeghatározóbb döntését hozzuk meg. 

Párkapcsolati útmutató: a szeretetnyelvek

2018. március 12., 18:30

Gary Chapman család- és párterapeutaként szerzett több évtizedes tapasztalata alapján arra a felismerésre jutott, hogy a szeretetet ugyanúgy tanuljuk, mint az anyanyelvünket, és az különböző módokon nyilvánulhat meg. Tehát mindannyian azon a nyelven fogadjuk be és fejezzük ki a szeretetünket, amelyre neveltetésünk és személyes hajlamaink nyomán a legfogékonyabbá váltunk.

Siklós Katalin és Pilát Gábor: Szeress jól!

Miért, lehet rosszul is szeretni?! Igen, lehet.
A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket. Az életnek is vannak törvényszerűségei csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk, és időnként még kevésbé használjuk. 

sport

Shaolin Show

2018. március 19-24.
Shaolin, a szent Song Shan hegy lábánál fekvő misztikus szerzetesváros évszázadok óta Kína fizikai, mentális és spirituális központja. „A mi to fo“ az új show címe, amelyben a 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit, amelyek túllépnek a fizika határain. Országosan több helyszínen!

Harlem Globetrotters

2018. április 10., 19:00

A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza 2018-ban izgalmas és érdekes kosárlabda show-val érkezik Magyarországra, folytatja világhírű hagyományát a labdakezelés varázslásával, a kosárlabda játék művészi tökélyre vitelével, és a csak rájuk jellemző családi szórakoztatással, mellyel továbbra is izgalomban tartják rajongóikat, a kisgyerekektől a nagyszülőkig.

2018 IIHF Jégkorong Világbajnokság Divízió I, A csoport

2018. április 22-28.
A magyar válogatott 2013 után ismét hazai jégen játszik felnőtt világbajnokságon. Hogy a korábbi években megszokottnál nagyobb szabású legyen a rendezvény. Ezért szurkolói faluval, rengeteg aktivitással, show-elemekkel és természetesen a közönség magas szintű kiszolgálásával készülünk.

95 éve törték fel Tutanhamon sírkamráját - és engedték szabadon a legendát

A fáraó sírjára, aki feltehetőleg jelentéktelenségének köszönheti mostani hírnevét 16 évnyi kutatás után bukkant rá két angol felfedező: Howard Carter archeológus és Lord Carnarvon, az expedíció finanszírozója.

Josephine Baker érzéki tánca még Kosztolányit is zavarba hozta

A „Bronz Vénusz” híresen pikáns fellépését 1928-ban majdnem megakadályozta a konzervatív párt, de miután „levizsgázott” a rendőri bizottság előtt, óriási sikerrel szerepelt az Orfeumban. Kosztolányi glosszát, Zerkovitz Béla világslágerré vált dalt írt róla.

Baz Luhrman is imádta a Moulin Rouge-ra korcsolyázó párt

A népszerű musical idén 17 éves, de egy olimpiai szabályváltoztatásnak köszönhetően ismét a figyelem középpontjába került.

Van különbség a bolti csipkebogyóteák között?

Van hát! Nekünk egy sajátmárkás termék ízlett a legjobban, amit ár/érték arányban is verhetetlennek találtunk.

Igazi kincsesbánya a vizelet

Elég sok mindenre felhasználta már a tudomány, de azért ne idd meg.

Nézd meg a férfi divathét legfurcsább ruháit!

Menő lesz plázacsávónak, bölcsésznek öltözni, de nem kopik ki a farmer és a csúnya cipő sem.