LEGFONTOSABBAK

Streaming

Nézzél magyar filmet is #2 - Swing

Könnyed és vicces, sokat nem kell rajta gondolkodni, és álmatlan éjszakákat sem okoz – igazi kikapcsolódás a Swing című film, Törőcsik Mari és Kulka János nagyon szerethető alakításával.

Mozi George Clooney legjobb (és egy nem jó, de mégis jó) filmjei

George Clooney roppant rokonszenves fickó, mind magánéletében, mind a munkájában, és ez már elég indok arra, hogy összegyűjtsünk egy maréknyit a legjobb filmjeiből.

Live

Csütörtökön dúskálunk a jó programokban

Ha igényes kultúrprogramokra vágyunk még mindig remek opció az online tér. Ezt figyeljétek!

Mozi

Mads Mikkelsen lesz a Legendás állatok 3. Grindelwaldja

Jól drukkoltunk! Habár a dán színész korábban cáfolta a dolgot, most hivatalosan is bejelentették, hogy ő fogja helyettesíteni a családi balhéja miatt menesztett Johnny Deppet a Potter spin-off új folytatásában.

Gyász

Maradona, a sztár

Isten keze és lába is, Argentína büszkesége, Nápoly kedvence, Fidel Castro barátja, botrányhős – Diego Maradona igazi popsztár volt.

Netflix / Kritika

Az arkansasi drogfutárok – Egy drogdíler is lehet balfasz

Ha nagybani drogdílerre gondolunk, akkor egy kigyúrt, kitetovált, pitbullal korzózó maffiózó képe jelenik meg, de ezek a srácok teljesen mások. Ezek teljesen idióták, de csontig.

Most a TV-ben Teljes tv műsor

programok csütörtökre

tévéajánló

Cinemax

Mission: Impossible - Fantom protokoll

Terrorakció elkövetésével és összeesküvéssel vádolják Ethan Hunt ügynököt és csapatát. Az elnök életbe lépteti a Fantom-protokolt, aminek következtében mindnyájan törvényen kívüliekké válnak. Hunt azonban nem adja fel olyan könnyen a dolgot. Tény és való, hogy senkiben sem bízhat. Kénytelen kitalálni, hogyan moshatná tisztára a maga és az ügynökség nevét.

VIASAT3

A Minden6ó

Bruce Nolan népszerű tévébemondó a Channel 7 esti híradójában. Barátnője, Grace rajong érte. Mindezek ellenére a férfi örökké elégedetlenkedik sorsával. Egy új műsorhoz keresnek vezetőt, de végül is nem őt választják. Elszabadul a pokol: kirúgatja magát, verekedik és egy nap alatt tönkremegy magánélete is. Istent kezdi el hibáztatni mindezért. Az Úr megjelenik előtte egy érdekes ember képében .

Film+

Mátrix - Újratöltve

Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas "Neo" Anderson úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus és Trinity sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából. A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja.

M5

Fújhatjuk!

A százéves múltra visszatekintő kis angliai bányát a bezárás réme fenyegeti. És ugyanez a veszély leselkedik a bányával csaknem egyidős rézfúvós zenekarra is. Egyetlen esélyük az életben maradásra, ha kivágják a "rezet" az országos fesztiválon. És van egy titkos nagyágyújuk is Gloria, az új kürtös személyében - bevethetik a "rézangyalt"!

Filmcafe

A tehetséges Mr. Ripley

Luxusjacht csillogó fedélzetén suhanni a türkiz tengeren, fehéren fodrozódó habok közt, idilli mediterrán tájak mentén, oldaladon az elragadóan gyönyörű kedvessel - ez az az élet, ami Dickie Greenleafnek megadatott, és amiért Tom Ripley ölni tudna... Amikor Dickie gazdag hajógyáros apja megbízza Ripleyt, hogy hozza haza Amerikába elkóborolt playboy fiát Itáliából.

Mozi+

Űrdongó

1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie (Hailee Steinfeld) éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár...

CIKKEK

Magazin

Két keserédes sztori, ami megmutatja, milyen nehéz helyzetben vannak a színészek a koronavírus idején

Ismerd meg a New York-i pizzavonszoló patkányembert, és a srácot, akinek egy híres, de modortalan rendező élő Zoom-beszélgetésben fitymálta le a lakását!

Mozi Ryan Reynolds extrán jófej volt, több mint 400 köszönő videót vett fel a stábnak

A Red Notice a koronavírus miatt szigorú óvintézkedéssekkel forgott, Reynolds hálából minden stábtagnak adott ajándékba egy üveg gint.

Évforduló Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!

82 éve mutatták be a Mocskos arcú angyalokat – a kultikus maffiafilmet, ami nélkül a kis Kevin McCallister kedvence, a Szennyes lelkű angyalok sem létezne.

Kritika Ipar - Néha a pénzügy is lehet nagyon szexi

Alapjáraton nem izgat fel a pótfedezet, hidegen hagy a likviditási engedmény és nettó kötelezettség-korrekció, de az HBO új sorozatában azért meg tudják úgy csavarni a dolgot, hogy az izgalmas legyen.

Netflix A Netflix új sorozata rekordnézettséggel hasít, és megint divatba hozta a sakkot

A vezércsel akkora siker, hogy az alapjául szolgáló regény újra bestseller, sőt, kétszer annyi sakktáblát vesznek az emberek, mint korábban.

Tévé Ilyen volt 2020, a Jóbarátok szereplői szerint

Egy magyar rajongó fergeteges montázst csinált a népszerű sitcom szinkronos verziójából.

Kritika

A vezércsel – A sakk ötven árnyalata

A nagyon különleges Anya Taylor-Joy segítségével teszi a Netflix történetének egyik legsikeresebb sorozata vonzóvá a játékot.

Könyv

Berg Judit és Kiss Ottó friss könyvei a Pagonytól

Kiss Ottó könyve a testvérkapcsolat feszültségeit és örömeit dolgozza fel sok humorral, Maszat pedig az önállóságot próbálja ki Berg Judit új könyvében.

Trailer

Fergeteges előzetest kapott a Bébi úr folytatása, a Bébi úr: Családi ügy

A pici, szőke, öltönyös akcióhős ezúttal is a rokonsággal karöltve menti meg a világot a gonosztevők ármánykodásától.

ketrec

Való Világ 10X05 - Hát nem mondom, hogy izé...

Mindenki nyugodjon meg, mert végre teljes létszámmal fog dübörögni a jubileumi VV!

Teszt: Cyberpunk RED

Nem lett rossz az új Cyberpunk RPG, de forradalmi újításokat nem tartalmaz, csak finom módosításokat, amelyek a játék sebességét javítják.

Játékok a Polcról 1994-es Kenner Batman katalógus

Ez is egy kincset érő európai példány.

Eszelősen jónak ígérkezik Tom Holland és Daisy Ridley új sci-fije

Itt az első trailer a Chaos Walkinghoz, a Kés a zajban című bestseller adaptációjához.

Filmvilág blog Itt a Filmio, az új magyar streamingoldal

A Nemzeti Filmintézet hozzáférhetővé teszi a magyar filmgyártás régi és új remekműveit, örök kedvenceit.

MovieCops Íme Sandahl Bergman, Conan buja harcostársa [18+]

Valamiért csak a B-filmesek tartottak igényt a szolgálataira a Conan, a barbár világsikere után...

Tényleg ennyire bogarasok voltak a világirodalom nagy írói? – Igaz vagy hamis kvíz!

Igaz, hogy Verne azt állította, hogy űrből érkező lények látogatták meg? Nem, ez pont nem igaz.

A kevesebb több. A mentes jobb. – Így főzhetsz egészségesen a családnak

Megérkezett Mentes Anyu szakácskönyve. A szerzővel, Nemes Dórával beszélgettünk.

Ananász a pizzán és még 9 gasztrobűn, amit Olaszországban ne kövess el

Egy válogatós magyar olaszországi kajakalandjainak tanulságai következnek.