Apatigris

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmsorozat, 60 perc, 2020

Értékelés:

48 szavazatból
Szerinted?

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.
Az apatigris és lányai életét még számos karakter alakítja, így a sorozatban láthatjuk majd: Für Anikót, Gryllus Dorkát, Haumann Pétert, Kamarás Ivánt, Simon Kornélt, Medveczky Balázst, Balla Esztert, Eke Angélát és Szalay Bencét.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Jozsikis máj. 26. 16:00:40 10/10 Előzmény napraforgó
Pétert a Tinderre regisztrálták be a lányai. Lehet ott komoly kapcsolatot is keresni, de alapvetően a Tinder leginkább alkalmi kapcsolatokat keresőknek van kitalálva. Már alapvetően amiatt is, hogy leginkább a külsejét látod annak akit jobbra vagy balra húzol, tehát legfőképp a külső alapján döntik el a felek, hogy akarnak-e valamit a másiktól.
6/10
napraforgó máj. 26. 03:55:56 6/10
Péter a sorozat elején azon kesereg a professzornak (Haumann), hogy a lányai felnőttek és ő meg milyen magányos, jó lenne egy rendes nő. A prof már akkor kinálgatta neki a lányát, hogy összeismerteti vele, igy hajlamos vagyok azt hinni, hogy ő sem tudta, hogy a lánya meg a veje milyen életet él, nyilván csak annyiba volt beavatva, hogy külön élnek. (Ami jelen esetben csak a külön lakást jelenthette).

Pétert a 3 lánya biztatta föl, hogy ismerkedjen társkeresőn, ők találták azt az oldalt, amely szerint ott komoly kapcsolatot keresők regisztráltak.
Megvan a véleményem akkor a társkereső oldalakról, mert milyen az, ahol nem is komoly kapcsolatot keresnek, csak alkalmi ismeretségeket?

A regisztrálóktól eléggé pofátlanság, ha a perverz hajlamaikat egy olyan profil mögé rejtik, amely valódi és komoly kapcsolatot keresőket megtéveszti és csak egy-két találka után derül ki a lényeg.

Az igaz, hogy többet kellett volna beszélgetni a nőkkel, és nem egyből fejest ugrani az ágyba, de ugyyebár egy kötetlen beszélgetés alatt is lehet haazudozni bármit.

Hogy mennyire nehéz és főleg ciki igy társat keresni, arra példa a Mintaapákból Vera próbálkozása is, aki az első 3 jelölt közül megismerkedett egy érzékeny lelkű, rendesnek látszó pasival, aki rááadásul nem is volt nyomulós, de amikor mégis az együttlét is szóba került, kiderült, hogy a pasi totál impotens. Azért én megértem a 40 körüli elvált nőt is, hogy a sok lelkizés után azért már az ágyban is várna valamiféle bizonyitást.
A lényeg az, hogy a tapasztalatok szerint ilyen módon nem akad horogra egyetlen normális partner sem, akár férfiról, akár nőről van szó.
10/10
amira_daaa máj. 25. 16:07:01 10/10 Előzmény luci87
köszönöm a tippet majd megnézem a témája elég jo, van több hires ember is aki béranyasággal "kaparintotta meg" a gyerek témát igy volt mihez nyulnia az iroknak.
Ordító egér máj. 25. 14:53:03 Előzmény amira_daaa
Az öregfiú nem szimatol állandóan a lánya után, de szerintem tudnia kellene, főleg mivel az utóbbi szerintem nem is nagyon titkolja az apja előtt.
Ordító egér máj. 25. 14:50:48 Előzmény amira_daaa
Messze kimagaslik a mezőnyből, bár

közvetlenül az utolsó rész előtt elhúzták, ill. ellaposodott.

Jól tették, hogy nem vették le a járvány miatt, mert szerintem ezen intézkedéseik a lábonlövésnél komolyabb hatást gyakoroltak a nézettségre: https://filmsor.net/veget-er-a-segitseg-itthon-vagyok-maradj-haza-magadnak/
Ordító egér máj. 25. 14:47:49 Előzmény luci87
De még mennyire! Elég lett volna azt mondania, hogy a lánya külön él a férjétől.
10/10
amira_daaa máj. 25. 14:27:45 10/10 Előzmény luci87
mert a prof annyit látott hogy a lánya nincsen együtt a férjével ( igaz együtt hálnak közösen hetente még egy-két három nővel férfivel) külön élnek de mégse külön. Lehet ő jóvágású öreg aki normális hapsit akart a lányának akinek meg ( amiről ugye Haumann P. nem tud) extra izlése van, meg extra igényei. Szerintem a prof lánya soha nem fog elválni ez teljesen látszott hogy ők ott a szexuális játékaikkal dobják fel a házasságukat. Csak külön lakásban laknak.
luci87 máj. 25. 14:25:50 Előzmény amira_daaa
Nagyon!!!Ajanlom neked!Komoly tema,tartalom,es izgalmas is!A zeneje is szuper!A szineszek is jok benne,egyedul az Annat jatszo csajnal erzekelem,hogy kicsit tuljatssza a " suttyo borsodit",azzal,ahogy beszel,viselkedik!Nem tul szimpi a szineszno se...(Hozzateszem,nem mindenki olyan Ózdon sem,ahogy nem minden pesti úriember- holgy...!)
luci87 máj. 25. 14:21:14 Előzmény Ordító egér
Én ebben az apjat azaz Haumann P. t is hibaztatom!Mit ajanlgatta a lanyat,ha az ferjnel van???Es nem szingli,elvat,vagy ozvegy? Fura nekem ez is...
10/10
amira_daaa máj. 25. 14:21:06 10/10 Előzmény luci87
Arturt a Vivivel kellett volna párositani ők jok lettek volna együtt. Ujra démonná válhatott volna. A Mellékhatás jo? sokan dicsérik én nem nézem.
luci87 máj. 25. 14:18:01 Előzmény amira_daaa
Igen,nezem azt is!!Kepben szeretnek lenni azert!
De a Mellekhatas jobban bejon!
Folytatast en is azert tudnam itt elkepzelni,mert Peter tovabb keres part..esetleg megvaltozik a volt neje,ujra osszejonnek...A 3 lany tortenete,esetleg Arture,tovabb bonyolodik..ilyesmi!
Ordító egér máj. 25. 13:39:41 Előzmény amira_daaa
Késő éjjel láttam, de azért észrevettem. Sajnos ez is olyan, hogy másnap elfelejtem, így törnöm kellett a fejemet, honnan is jött Szandihoz a "kis" srác, aztán be is ugrott. Tehát békaemberünk, Péter nagy dicséretet érdemel, Szandika esetében pedig csak reménykedhetünk, benőtt a... feje lágya.
10/10
amira_daaa máj. 25. 13:27:49 10/10 Előzmény Ordító egér
A a prof lányának a férje volt biszex, ( vagyis nekem az jött le) azért táncolta körbe Pétert. Nem az első férfi lenne aki azért nősült hogy ne derüljön ez ki. viszont néha a kapcsolatukba beengedtek néha másokat is.De szerintema prof lánya soha nem vált volna el. Neki kényelmes volt ez a helyzet. A négyesnél is lehetett volna 3 ffi ha hapsija volt a férjnek mert valahogy ugy fogalmazott hogy az ő párja vagy kedvese és nem ugy hogy barátnője.

Van nekem olyan ismerősőm hogy egy ilyen 2ffi 1 nő után nőkre nem birt ránézni évekig. Van benne csáberő de ha valaki monogám akkor eléggé kivágja a fát maga alatt ha meglátja hogy oboázik a felesége. Ez a pornográf filmekben könnyű meg milyen szuper de akinek férfiként valami tartása vagy lelke van annak ebből az utcábol hamarabb ki kell sétálnia vagy be sem szabad sétálni. Igy ez az egy döntése jo volt Péternek, hogy mondta hogy akkor huzzanak el a fenébe. Mert neki ott volt a határ. Azt észrevetted, hogy a prof lányának a férje az szexuálisan zaklatta Pétert a táncával. Csak Péter ilyennel nem találkozott és nem tudta az elsőnél leállitani vagy rákérdezni, hogy akkor mit is akar.
Ordító egér máj. 25. 12:56:33 Előzmény amira_daaa
A prof lánya a ráutaló magatartásából adódóan egyedülálló volt, Péterünk meg "elkövette" azt a hibát, hogy nem kérdezett rá a családi állapotára. Persze ha a manci azt mondja, különélnek a férjével, mert válás esetén hosszan kellene pereskedniük a vagyonmegosztáson, akkor ez elfogadható, mármint ha igaz. Itt viszont egyetlen szót sem ejtett a három- vagy négyszögről. Az első esetén ő nézte volna, ahogyan a 2 ffi...???
10/10
amira_daaa máj. 25. 12:37:51 10/10 Előzmény Ordító egér
Teljesen igazat adok neked, félre ne érts! Így tehát ezen az alapon fiatalnak lenni = gyakorlatilag ismeretlenekkel, lehetőleg minél többel nemi érintkezésbe kerülni, mert a mai fiatalok ezt látják a környezetükben,

én is egyet értek veletek Lucyval és OEgérrel, és ne feledjétek egy átlag 16 évesnek ha a fél suli nem volt meg akkor már ciki és billogot kap. Lehet hogy jobb volt mikor még csak a márkás cipő volt a divatos.
10/10
amira_daaa máj. 25. 12:36:23 10/10 Előzmény luci87
Folytatásban amugy randizhatna elvált nőkkel a Péter ( akinek ugyanugy gyereke van, mint neki) az reálisabb is lenne, hogy ő hozná a három lányát a kapcsolatba és egy másik nő mondjuk két másik gyereket és összeköltözés vagy csiszolodás. Elfogadás. ( jo tudom ne akarjak értékeket beleirni egy sorozatba)

Az a szerencse, hogy a meleg pár harmadikat keres kártyát nem játszották ki az eléggé durva lett volna.

Szerintem sem egyszerű egy mai fiatalnak de nézz bele a Tanárba ez a legutobbi (3.? ) évad elég jo és hozza is a tipikus problémákat. A gyerekek yutub sztárok akarnak lenni, vagy gazdag pasit akarnak, mindenen átgázolnak. Tanárt nézd meg az most eléggé lemerült a mélyére a dolgoknak.
10/10
amira_daaa máj. 25. 12:27:51 10/10 Előzmény emmerssaon
Péter ha beszélgetett volna akkor meg tudta volna ismerni a jelölteket. Akkor kiderült volna hogy mondjuk melyik férjezett, illetve milyen dolgokra és mire vágynak konkrétan a kapcsolatban.

Vannak nyitott kapcsolatok csak azt szokták az elején tisztázni, hogy ki meddig mehet el. Ebbe a fenemód nagy szabadságban eléggé érdekes párkapcsolatok alakultak ki az utolsó 20 évben.

Mert ahogy Péter viselkedett abbol ténlyeg ugy tünt hogy ő milyen laza és hogy bármi belefér neki. Amugy Péterre gondoltam én is hogy ágyról - ágyra járt. Ilyen kapuzárási pánik utáni minden-mindegy alapon.

A seggtapizós tánc nagyon gáz volt, és az a bizonyos professzoros baromság is.
Ordító egér máj. 25. 12:05:28 Előzmény amira_daaa
Még visszanézem, mi volt rajta a polgári esküvőn, de most más dolgom van.
Ordító egér máj. 25. 12:04:33 Előzmény luci87
Teljesen igazat adok neked, félre ne érts! Így tehát ezen az alapon fiatalnak lenni = gyakorlatilag ismeretlenekkel, lehetőleg minél többel nemi érintkezésbe kerülni, mert a mai fiatalok ezt látják a környezetükben, helyesebben a gagyimédia sugallja nekik.
10/10
amira_daaa máj. 25. 12:03:04 10/10 Előzmény Ordító egér
Vivit az esküvői ruha kb 10 évvel öregitette, a hajával együtt inkább volt egy majdnem 40 mint 25
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu