Aquaman

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy, 143 perc, 2018

Értékelés:

189 szavazatból
Szerinted?

Ő az igazság ligája legerősebb tagja. Arthur Curry megtudja, hogy Atlantis, a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét – mert a világ bajban van, és nincs, más, aki kiálljon érte.

A DC-univerzum magasabb fokozatra kapcsol: Batman, Superman és a tavalyi év legnagyobb filmes meglepetéssikerét hozó Wonder Woman után az igazság ligájának új tagja válhat egy látványos, különösen izgalmas film főszereplőjévé. És Aquaman mellet ott lesz az összes régi ismerős – a legkeményebb szuperhősök csapata!
Bemutató dátuma: 2018. december 13. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Arthur Curry / Aquaman
Queen Atlanna
Orm / Ocean Master
King Nereus
Nuidis Vulko
Dr. Stephen Shin
Thomas Curry
David Kane / Black Manta

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
RigbyTheMad júl. 17. 13:50:54 1/10
Nagyon gyenge film volt, de mit is várhatunk egy DC től. Marvel nem hiába tart ott ahol. Ég és föld a kettő. Ezt annak ajánlom akik aludni akarnak vagy nem akarnak szórakozni. Színészek alakítása egy nagy nulla. Történet nulla. Mozijegyet nem érő film. Zene alatta végig undorító volt egyáltalán nem illett oda. A poénok benne gyengék és csak annak vicces aki egy alja ember, mert ez azoknak való ez a film. Szövegkönyv egyenesen borzasztó. Nem mondjon már egy atlantiszi aki lent éli élte életét egész életében, hogy az állatok agyatlan rusnya állatok (ez az a rész amikor a bálna szájában vannak) Amikor ezt meghallottam egyből mondtam is hogy 3 asnál többet nem ér ez a film inkább 1.
6/10
end33 júl. 01. 10:06:03 6/10 Előzmény Nagy1A
"és nem sokára a hét törpéből, csak a Kuka lesz fehér!!! " :D - Érezd magad polkorrektileg lebahva.
Miért ez a jövő iránti elkötelezett, előre negatív nosztalgia? (Csak menni előre, és nem tekinteni se jobbra, se balra, mert úgyis (a moziból kijőve,) mindenütt szerecsent látsz majd...)
7/10
idõjós1010 jún. 29. 22:24:39 7/10
Nagyon látványos lett, és nagyon szerethető a történet is, de valahogy mégis tipikus képregény film lett, tele régi klisékkel. Késő este kezdtem el nézni, ezért nem tudtam befejezni, de az az igazság, hogy bármennyire is lekötött aznap este, valahogy nincs kedvem folytatni. Ha jól tudom, a Bosszúállók miatt kellett gyorsba csinálni egy Aquaman filmet is, ami tényleg csillagos ötösre sikerült, viszont nem tudott nyújtani számomra semmi pluszt. A tavai Fekete Párduc sokkal tartalmasabb lett szerintem valahogy.
10/10
inglorius jún. 23. 01:17:32 10/10
Aranyos film.
Aki meg egy épkézláb véleményt nem bír összehozni, ne alkosson véleményt!
Ugye Nagy1A?
Nagy1A jún. 05. 00:44:59
félvér, gyümölcse......kiegészítendő
Nagy1A jún. 05. 00:41:05
Hát itt már sok mindent elmondtak és kielemeztek, lehúzták, megtaposták és megdícsértek, megelégedve hátradőltek...........stb, stb.........nekem egy másfajta szempont tűnt fel a legelején, amit egy előttem hozzászóló már kapisgatott............hogy is néz ki.....ki a franca szeretett bele, az amúgy rettenetesen kibotoxolt, de azért mégis valahogy kinéző Kidman, hogy otthagyta érte Atlantiszt????
Különösen akkor volt nagy a kontraszt, amikor Kidman visszatér, ugyanúgy kibotoxolva, ahogy elment, a csávó meg kopaszon megöregedve, mint a sarki hotdogárús várta mólón és forró csókban olvadtak össze!!!!! Ott a forgatáson, senkinek nem tűnt fel, hogy valami itt nem stimmel ezzel a párosítással....????
Na véreim.........ami még minden, itt felsorolt dolog mellett feltűnt nekem az, hogy a tenger hófehér istennője , bizony egy kakószínű, deli legénybe szeretett bele, halálosan:))))) és szerelmük gyümölcs, egy ( egyébként dzsézonmomoa elég jól nézki, kicsit szandokánosra hajadzik a csávó)...........févér király lett, aki maj uralkodik, a tenger mélyén és a vizek felszíne felett......... a szárazföldön is!!!!! Hölgyeim és Uraim!! Tessék felkészülni a barnabőrű királyságára!!!
Bözsi..............Te lehúztál már majdnem 100 évet..........húzhatsz a francba....Te nagyon sápadt vagy!!!
Tessenek felkészülni a néger Hófehérkére!!!!!!!! és nem sokára a hét törpéből, csak a Kuka lesz fehér!!!
Nagy1A jún. 04. 23:01:51 Előzmény alien1976
Nekem is, különösen Roy Orbison......van izlése a zenét össszeállító "zeneszerző"
Eerika ápr. 25. 13:41:32
Igazad van, hátra dőltem és élveztem a filmet. Tetszett a látvány, a történet. Kidman alapból irritál bármely filmben, de Momoa annál jobban tetszett. Nekem 10/10
6/10
B4lukapit4ny ápr. 25. 10:26:09 6/10
Jason Momoa egy jófej faszi, de színésznek nem túl erős. Volt a filmben pár kiemelkedő pillanat, ami meg tudott fogni, de még a képregényfilmek között is inkább a gyengébbek között volt. Nekem az egész képi világ nem tetszett.
7/10
vászonpeti ápr. 22. 23:06:16 7/10
Pont jó , annak ami, gyerekek nagyon élvezték
Renáldo007 ápr. 16. 00:21:58
Gyeng film ugy ereztem nagam a moziba a felinel mintha videojatek menne a story turheto penzt koltottek ra ossze hoztak enyi jo szineszt es csak enyit tuttak ki hozni belolok á alig hiszem el rossz forgatokonyv gyenge rendezes 6.3
10/10
hunter123 ápr. 09. 18:20:35 10/10 Előzmény Medusa8
10/1 = 10 Mert ha 1 pontot akarsz adni a filmnek akkor 1/10 fogyatékos !
6/10
end33 ápr. 02. 08:37:59 6/10
Egy kibahott tűzijáték-gicsparádé az egész film! - Nem tudom, ennél több "gics-objektet" valaha képesek lennének-e a CGI-sek beleforgatni valamibe. (A tengert nagy, ott elfér, - gondolták. - Hát szerintem meg nem... Dögunalom az egész, - max. annyi élvezetet nyújt szadistáknak, ha belegondolnak, milyen megpróbáltatásokat kellett a szereplőknek elszenvedni a tengernyi zöldvásznas felvételért. - és persze helyenként a kaszkadőröknek is. Legalább tudható.., ők valamennyien megdolgoztak a pénzükért.)
10/10
dave555 márc. 25. 22:04:21 10/10
Picit gyerekes, emiatt jókat lehet rajta röhögni, de hát gyerekfilm!!!! Viszont abszolút élvezhető. És mi a tökömtől lennének a Marvel filmek jobbak? Tényleg nem értem, aki ezt a hülyeséget írta, inkább ne írjon semmit sehová. Az összes képregényfilm alapvetően gyerekeket - meg a hozzám hasonlóan csak félig felnőtt felnőtteket - szórakoztató mese. Nem kellene többet belelátni ezekbe a filmekbe! Alapvetően nagyon nagy baromság az összes, de engem szórakoztat. Mért, a Vasembernek több értelme van, most komolyan?
10/10
Man3 márc. 23. 17:37:06 10/10
Azt gondoltam a vízemberből nem lehet jó filmet kihozni.Hát tévedtem.Piszok jó lett.Minden percét élveztem.Minden apró részletre oda figyeltek nagyon jó összerakott történetet kaptunk.10/10
10/10
Mir87 márc. 22. 22:27:30 10/10
Akiknek meg a zene nem tetszett valószínű, hogy 15 évesek, ugyanis ezek a számok a 90-es 2000-es évek elejét idézik. Irracionalitást felhánytorgatni egy fantasy sci-fi akciófilmben meg felettébb LOL ????
10/10
Mir87 márc. 22. 22:06:09 10/10
Nem olyan rossz ez mint ahogyan itt próbálják beállítani. Azon jót mosolyogtam, hogy bezzeg a Marvel filmek. Azok is ugyanolyan mesefilmek mint ez. Látványvilágban effektekben ez sem marad el. Részemről mindkét sorozat tetszik.
2/10
mimzy márc. 20. 21:05:52 2/10
CGI nem volt olyan jó, a hülye meglepetés robbantások 3X, 4X a film során... már röhejes volt, a történet baromságaira nem is térek ki mert legalább 2 oldalnyi lenne.

Én sajnáltam Orm-ot az anyját megölte az apja, az apja gondolom nem szerette soha, a jövendőbelije utálta, a tanácsadója is végig a féltestvére oldalán állt, még a sors is ellene volt (a féltestvére valami legendás képességgel született) Nem irigylem, vesztesnek született.

És Mera még Aquamannek akart segíteni a párbajban, mikor már öve volt a legendás szigony, a hatalom a tengeri élőlények felett, és a hazai (szárazföldi) pálya előnye...

Nem voltak itt nehéz döntések vagy összetett karakterek, tudom képregényfilm, de láttam már jót is.
2/10
catcot márc. 19. 08:12:29 2/10
Facebookon olvastam, és mintha én írtam volna, szóval bemásolom:
"Tegnap este megnéztük az "akvament"
Nem szoktam filmeket lehúzni nagyon elnéző vagyok általában. De ennek a gigantikus giccstömegnek sikerült elérnie ezt. Nem unatkoztam mert tolták az impulzosokat...DE:
A történet sekély, semmi új, telis-tele klisékkel, más filmek pillanataival.
A látvány remek, kb egy óráig, aztán a végére megfeküdte a gyomrom a sok sok effekt. Túltolták na. (Az Avatár is így készült mégis egyensúlyban volt végig a szépérzék)
A búcsúban van ilyen érzésem, amikor a kézműves részről átérünk a villogó kínai gagyi játékokhoz. Csillivilli műanyag halom.
Momoa, szakállal tetkóval jobb, de így is édeskevés. Színészileg is. Már.már röhejes pózokban mint valami rossz macho playboy fiú. Jahh csak most épp a motoros fazon fajtájú. (Sandokan sem tetszett annak idején.
Szikla Dwayne Johnson -nak a nyomába sem érhet. ;)
(jahh jó pont hogy a szeméthalmokat kidobta a partokra a féltesó! Taps!)
De legalább a kiskölköknek lesz egy újabb szuperhős jelmezük a sulifarsangon.
Háromágú villa, anyu régi parókája, szakáll, tetkókat rajzol, és tátáááám! Te kinek öltöztél be? ...akvamennek! "
Medusa8 márc. 18. 20:38:10
Nagyon nem szoktam a kritikákra hallgatni, de ez mély csalódás nekem.
Spoiler
Nicole Kidman cgi/ retus megfiatalítása már kezdett az idegeimen játszani
Közte és a pasi közt 0, azaz semmim kémia nem volt, amúgy is az a pasi csak héz előre a semmibe és ennxi kb. a színészi játéka. Nehéz elhinnni hogy egymásba gabalyodtak .
A többi szereplő cgi fiatalítása se volt kutya .... de az új atlantisz város .....ááá. Mindenki tud úszni ( elég gyorsan ) a víz alatt, erre ilyen repülő autókkal mennek + a mesterkélt, gatyi CGI........
Aztán a történet. Vagyis a teljes hiánya. Ékegyszerű, semmi fordulat , semmi építkezés.
10/1 , de az is azért, mert Jason Momoa próbált pár vicces beszólást mondani.
Összes hozzászólás
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás