Úriemberek

Bakancslistához adom
The Gentlemen
angol-amerikai vígjátéksorozat, 2024

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Amikor az arisztokrata Eddie megörökli a családi birtokot, rá kell döbbenie, hogy az egy hatalmas marihuánabirodalomnak ad otthont, a tulajdonosok pedig nem mennek sehová.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Tudom ápr. 10. 23:04:29 2/10
Elcsépelt téma szokványos stílusban elmesélve, megspékelve lapos karakterek, egyoldalú cselekménnyel, nevetségesen mesterkélt dialógusokkal és hiteltelen színészi játékkal. Waste of time...
shoc márc. 31. 21:45:05
Csodálkoztam a sorozaton. Óriási hype, csupa dicséret, jó kritika. Megnéztem. Eléggé unatkoztam. De lehet, velem van a baj.
9/10
TheOldMan márc. 21. 13:43:22 9/10
Jobb, mint a film !
A szavak embere vagyok. Nem magamról állítom, a filmekre vonatkozóan állítom. Van is ebből bajom, sokat vitatkozom a barátaimmal e miatt. Példának okáért : nem vagyok oda Nolan-ért. ( Persze, elismerem,de nem szeretem. Olyan Messi féle sztori ez, aki vitathatatlanul a legjobb játékos, de az állandó ömlengés és maga a tény, hogy Messi nem mosolyog, mint,ha nyűg lenne a foci, ezért nem ér fel Ronaldinho és a régi Ronaldo szintjéhez. Nálam. ) Szóval Christopher Nolan szerintem bűvész és cirkuszban a helye. Nem közelít meg egy Tarantinot vagy egy Ritchie-t, de szerintem sok más forgatókönyvírót sem.
Szóval, a szavak.
Lehet mondani, hogy Ritchie a saját filmjeiből is lop ( Blöff, Uriemberek, Spíler ), de itt akkor is olyan szövegekkel találkoztam, ami megvett kilóra. ( 4. és 6ik rész az ász ebből a szempontból ).
Az arisztokrata közeg, annyit ad hozzá, ami messze nem volt meg a filmben. Itt különleges ízt ad a már sokszor látott dolgoknak, hogy, aki hozzám hasonlóan szereti a szavakkal való eszes, izgalmas és gazdag játékát, az élvezni fogja !!! 9/10.
3/10
drrencz márc. 18. 20:42:49 3/10
A harmadik rész második felétől untatott. A film közelébe nem ér a sorozat,sajnáltam,kár érte.
DeathAdder márc. 12. 00:41:26
Jobb mint amire számítottam, nézzétek, megéri. Nagyszerű zenék, gyönyörű fényképezés, a snittek, a ruhák, a díszletek, a járművek.. a film remekül ötvözi az arisztokrata stílust a modernitással. És felüdülés volt végre látni egy erős női karaktert, mert nem, nem attól lesz erős egy nő, hogy férfiszerepet játszik el.
10/10
nagysanyi100 márc. 11. 22:39:18 10/10
Végre egy igazán kiváló netflix sorozat :)