Film

Szerelmünk lapjai

/The Notebook/
magyarul beszélő, amerikai romantikus film, 123 perc, 2004 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny

Értékelés:

1509 szavazatból
Szerinted?

  Allie és Noah tizenévesek voltak, amikor találkoztak, az első pillanattól kezdve rokonszenveztek egymással. Kibontakozó szerelmük hamar beteljesedik. A lány gazdag szülei azonban ellenzik kapcsolatukat, így a két fiatal útja elválik egymástól. Amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között. Történetüket, melynek fontos jelentősége van számára, egy idős úr olvassa fel újra és újra egy hasonló korú hölgynek.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Allie Hamilton
  Noah Calhoun
  Allie Calhoun
  Frank Calhoun
  Esther nővér
  Anne Hamilton

  Alkotók


  Vélemény:


  február 13. 17:04
  Természetesen 10/10.

  január 8. 19:20
  Csodálatos film... igaz szerelemről, feltétel nélküli szeretetről. 10/10
  Nekem sem tetszett minden szereplő, minden pillanatban, és az is teljesen mellékes, kiszámítható-e a történet vagy sem? Nem lehet mindig valami teljesen újat kitalálni, alkotni! A lényeg a film mondanivalója, és a történet, a karakterek megelevenítése.. ezek alapján pedig csak felsőfokban lehet róla beszélni... szerintem :-)

  január 8. 01:03
  Nézhető film, nem mondanám rossznak semmiképpen. Csak annyi bajom volt vele, hogy kiszámítható volt, és a végét is erősen sejteni lehetett. Mindenesetre szép történet. A film után rögtön azt mondtam, hogy 10/7 bár két és fél óra elteltével végiggondolva nálam ez 10/8.

  Összes hozzászólás