Keresztanyu / Mikroszkóp alatt

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar vígjátéksorozat, II / 49. rész, 0 perc

Értékelés:

238 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Mirella vallomást tesz Bonifác atyának, amit nem csak a pap és az égiek hallgatnak ki. Krisztina egy kétes orvosi rendelőben végeztet vizsgálatot. Laura udvarlói egymásnak feszülnek egy félreértett vacsorameghívás miatt. Pityke megismerkedése az új határőrrel nem alakul túl fényesen. Jóska beavatja Timikét a tómérgezéssel kapcsolatos felfedezésébe.

A műsor ismertetése: A Drága örökösök hatalmas sikere után január 3-ától érkezik Hámori Barbara showrunner új sorozata, a Keresztanyu, amely egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat. Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet. Mindent bevetnek. Nem ismernek határt! Se zárjegyet.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Rojita jan. 25. 21:29:52 8/10
Kb. 1 teljes hónapig elhúzták Bonifác téblábolását, (közben a női nézők kezdték nagyon megutálni). Várható volt, h egyszer csak megvilágosodik és ásó, kapa, nagyharang...
8/10
Rojita jan. 25. 21:26:20 8/10 Előzmény Pünkösdi Kató
Mintha lett is volna vmi balesete Á.A-nak tavaly.
4/10
Pünkösdi Kató jan. 25. 21:12:39 4/10 Előzmény napraforgó
Nekem az nem tetszett, hogy mindezt bukósisak nélkül tette.
8/10
Rojita jan. 25. 19:31:39 8/10 Előzmény Rojita
Ja, és nem paróka volt, hanem hajfestés.
8/10
Rojita jan. 25. 19:28:55 8/10 Előzmény Mark1993
Nem tudok képernyőképet feltenni, nem az rtl.most-t nézem.
Mikola letartóztatásakor a rendőrstatisztáknak be kellett volna nyomniuk Á.A-t a kocsiba, mert így a színész kénytelen volt előrehajolva, egész testtartásával, kezeivel, természetes mozgással beülni. Nem gondolom, h az elővett kezeivel megint egy "úgy is minden bilincsből kiszabadulok"- jelenet lett volna, csak nem figyelt a rendező.
Hát, a ff-ak ugyanazért festik a hajukat, mint a nők. Á.A. 50 évesen is ugyanazt a macsó, rosszfiú-karaktert akarja játszani, mint 20 éve. Nincs ezzel semmi baj, ő színész.
Ill. találtam egy tavalyi képet Róla, amikor a megszokott karaktere helyett megváltoztatta a frizuráját. (Velvet c. film 2021 tavaszán).
8/10
Rojita jan. 25. 19:05:33 8/10 Előzmény napraforgó
Hát, ez a napi sorozat velejárója. Muszáj teletömniük az időt egy csomó töltelékanyaggal. Meg többféle kvalitású fk-íróval is dolgozhatnak. A különböző cselekményszálakat sztem különböző emberek írják. Más írja a Babos-Huba-Damil -párbeszédeket, más a rendőrökét, stb. A nagyasszonyon kívül lehet még ötlet-emberük, meg vki főíró, aki frappánsan átjavítja és összegereblyézi a lényeget. Ezért tűnt nekem a 2. évad kiemelkedő vége egészen "idegen kéz"-nek.
5/10
napraforgó jan. 25. 18:35:30 5/10
Összehánytak egy pár témát, amelyeknek nem igazán van közük egymáshoz.
Itt van ez a szekta-téma. Aztán volt az autóversenyzés, ami ahogy jött, el is tünt. Most a márványbizniszt nyomatják, amiről azt mondták, hogy nem is bánya, csak egy kősivatag.
Huba lámafarmja a frissen feltünt anyukával.
A cölibátus boncolgatása, vagy a "kémek" kiképzése, ezek is kilógnak a történetből.
Csempészkedés már nincs is, csak a hülyéskedés.
5/10
napraforgó jan. 25. 18:25:05 5/10
Mi a célja ennek a szektának?
Anatolijnak a zseton begyűjtése, ez világos, de mit nyújt cserébe? mert még az örök életet sem igéri meg
8/10
Rojita jan. 25. 18:11:36 8/10
Ez az Anatolij szektája nekem már túl sok. Jó, bizonyára a nyerészkedő, önként jelentkező vallásvezetőket és a bárgyún bégető hívőket akarják kifigurázni. (Azt hiszem Anatolij is gyűjt olykor adományt.) Nem nagyon vagyok képben az itthoni témában. A Felházon kívül is lehetnek hazai képződmények, de Amerikában még látványosabb és nyomulósabb a tevékenységük.

Itt a filmben túl sokat szerepelnek és még mindig zavaros a szerepük.
5/10
napraforgó jan. 25. 18:05:43 5/10 Előzmény Rojita
Pityke eléggé ütődött, ha a nőkkel való kapcsolatról van szó. Akkor sem venné észre, hogy Ludmilla nyomul rá, ha már a nyakában lóg. még a véletlenül betévedő Timike is rögtön látta, hogy mit akar az anyja, de Pityke igazából még akkor sem vette a lapot.
8/10
Rojita jan. 25. 17:49:35 8/10 Előzmény napraforgó
Nagyon jó, klasszikus kabaréjelenetet hoztak össze ők hárman. Tk a kezdetektől úgy éreztem, h Pityke csak tanácsért jött Ludmillához, de izgalmában nem tudta megfogalmazni, h mit akar. A díva meg rögtön arra gondolt, h az Ő bájai bűvölték el az ukránt. Pityke meg végül elfogadta volna a kialakult helyzetet. Bizonyára, mindenki akár hat különböző helyre el tudott volna rejtőzni, de az a kicsi asztal alatt kuporgó, magas, vékony alak volt a leglátványosabb. Ennél már csak az lett volna viccesebb, ha Pityke ijedten a székén marad, csak a fejére borítja az asztalterítőt.
5/10
napraforgó jan. 25. 17:08:58 5/10 Előzmény Mark1993
Igen, de némelyeknek jól áll. Hernádi Juci nagyon jó volt a Pitykés jelenetben. Imádom, amikor a szemeit forgatja. Németh Kristófot is csipem, főleg a zabálós jelenetekben, amikor habzsol, meg amikor a nőknek akar imponálni, nyálasan udvarolni. Lengyel Ferenc is jól adja az idióta hiú rendőrfőnököt.
Ők eleve humorosra veszik a figurát, nem erőlködnek, hogy komolynak, "igazinak" látszódjanak.
Mark1993 jan. 25. 16:10:46 Előzmény napraforgó
A sorozatban szinte mindenki hülye, kevés, aki kivétel.
5/10
napraforgó jan. 25. 04:45:15 5/10
Ludmilla és Pityke jelenete is tetszett, végig nem lehetett tudni, hogy Pityke most Ludmillát fűzi-e, avagy Ludmilla fűzi-e Pitykét. Mindenesetre a románcnak vége is szakadt, amikor Sótonyi megjent.

És mi van Anatolij szektájával? Damil irhtó hülyén viselkedett egész idő alatt, tényleg mit is csinál az a szekta? a kapcsolattartója meg nem normális, hogy percenként jelentést kér.
5/10
napraforgó jan. 25. 04:36:20 5/10 Előzmény Rojita
Na és az hogy tetszett, hogy Mikola az őt megbilincselni szándékozó rendőröket, Imit és Zénőt szépen öszebilincselte, aztán motorra pattant és elhúzott.
Mark1993 jan. 24. 23:42:20 Előzmény Rojita
Mire jó, hogy a férfiak is festetik a hajukat ?
Mark1993 jan. 24. 23:41:55 Előzmény Rojita
Képernyőmentést kérhetek ?
8/10
Rojita jan. 24. 23:14:34 8/10
Árulkodott a kamera: a letartóztatott Mikolát megbilincselték és a rendőrök kísérték egy kocsihoz, amikor is a fogoly hirtelen előhúzta kezeit a háta mögül és kényelmesen elhelyezkedett a kocsiban. Kamera meg a háta mögül, közelről vette.
(Árpa Attilának pocsékul sikerült a hajfestése, - közelről hol fekete, hol vörös.)
Mark1993 jan. 24. 22:22:20
Na Szkandernak kelet-európai suttyóként nem jött össze a Légió, meg tisztázta magánéleti vitáját is az RTL-el
luci87 jan. 24. 10:59:49 Előzmény janderka
Lehet ,h ujra megnezzuk, jo kis kikapcsolodas...jo zene, es szereplok.Nem zavart regen se, ha burkoltan szponzort reklamoztak..Legalabb nem volt egy reszbenm 2 reklam is, mint a K.A.ban..
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu