Személy

Fekete Linda

színész, ének
Született: 1978. május 3. (45 éves) (Magyarország, Szarvas)

Szarvason született részben orosz származású családban, gyermekkorának egy részét Brazíliában töltötte. Tanulmányait Gór Nagy Mária színitanodájában és a Színház- és Filmművészeti Főiskolán töltötte, utóbbin 2009-ben szerzett diplomát zenés színész szakon, Huszti Péter és Kerényi Imre osztályában. Majdnem tíz évig játszott a szombathelyi Weöres Sándor Színházban, még ezelőtt feltűnt a Megasztár 5. szériájában, ahol a legjobb 50 közé jutott. Több ismert filmben és sorozatban szerepelt.

Hozzászólások

mulao 2010 máj. 01. - 15:54:59
Azért, mert egyrészt azt érzem, hogy Lindának azért kellett jelentkeznie, mert máshogy nem tud befutni. Holott már filmben is szerepelt, reklámokban is. Másrészt pedig, mert ismerek egy énekest, aki gyerekkora óta zongorázik, fellép, énekel, zenéket ír, stb, stb.De mégse engedték 3-szorra tovább, mert azt mondták neki, túl képzett.Olyanokat keresnek, aki sose tanulták, afféle õstehetségként, meg akik külsejét átváltoztathatják.
offtopic
Semprini 2010 máj. 01. - 15:39:33 Előzmény mulao
Miért, Feke Pál pl. jelentkezett a Társulat-ba, holott õ is profi musicalszínész volt már. És a Megasztárba egyébként se csupa sültamatõr kezdõ megy, tavaly is voltak többen is, igaz, azt kapták, hogy "túl profik", és be se kerültek a döntõbe.
mulao 2010 ápr. 29. - 19:02:00
Tök érdekes, hogy jelentkezett a Megasztár 5-be, mert a Casting minden c. filmben is ez a története, csak ott "Sztárhangár" a tehetségkutató neve.Egyébként nagyon jó hangja van, csak fura, hogy ahhoz képest, hogy színésznõ ilyenre kell jelentkeznie, hogy befuthasson.(Gondolom én.)
mulao 2009 szept. 25. - 15:53:20
Talán két reklámban is szerepelt, a csokisból rémlik, nekem tetszik, hogy színészek reklámoznak, jól játszott.
mulao 2009 aug. 29. - 10:01:57
Jól játszott szerintem a Castingban és jó hangja van, énekelnie is kellett.