A “Szuper” TV2 legprolibb műsora, amiről nem is hallottál 

Van egy párkereső reality, ami minden szempontból a legalja, de erről valószínűleg kevesen tudnak. 

Szeptember közepén indult el a Power of Love, amivel ki van plakátolva az ország, én legalábbis minden nap látom a papírra nyomtatott Szorcsik Vikit sokat mutató ruhájában, amint pajkosan mosolyog a BAH-csomópontnál, a Hegyalja út és a Jagelló út kereszteződésében közlekedőkre. Ettől függetlenül is vártam már ezt a műsort, abban bízva hogy ez is olyan lesz, mint a Money or Love. 

Fűrészkedés és erős kontraxt - A Money or Love legütősebb pillanatai

Ez a játszma még nincs lejátszva - ahogy Levi is mondja.

Tovább

 

Minden ilyen párkeresős, de kicsit kiszavazós műsor lényege a casting. A sztori ugyanaz, de nem mindegy, hogy kik és hogyan adják elő. Persze minden műsor, minden mozi alapja a casting.Tessék, meg lehet nézni a giga költségvetésű hollywoodi filmeket, meg a gagyi török, indiai koppintásokat. Ugyanaz, de mégsem. Nagyon nem. Ha a casting el van cseszve, akkor kuka az egész. Lásd a Kőgazdag fiatalokat, egytől egyig tökéletes választás minden szereplő. Nem ők fedezik fel a rák ellenszerét, nem ők a jövő nagy reménységei, nem ők fizetik majd a nyugdíjunkat, hisz elvileg rich kidsek, tehát anyuci vagy apuci pénzét élik és égetik fel. Elvileg, mert közben benne van, hogy ezek az arcok csak megjátszák, hogy gazdagok… Döbbenet. Viszont jó karakterek, mivel izomból lehet rajtuk nevetni, lehet őket gyűlölni vagy irigykedni rájuk.  Ehhez képest a Power of Love a pöcegödör legalja. Az a fajta szemét, amiért lehajolni sem érdemes, csak messziről elkerülni. 

Kőgazdag fiatalok: Ha ilyen gazdagnak lenni, inkább maradok szegény

A Kőgazdag fiatalok nem foglalkoznak a diáktüntetésekkel, hisz van pénz lóvéra, azon kívül meg mi más érdekelné őket, ugye.

Tovább

 

A szereplők elvileg a szerelmet jöttek megtalálni, de nincs köztük egy olyan nő vagy férfi, akit szívesen nézne az ember. Nem kompatibilis senki sem a képernyővel. És ez nem csak a külsőre vonatkozik, hisz a szépség relatív. A szereplők jelleme is erősen problémás. Mármint nehezen összeegyeztethető a műsor céljával, üzenetével, hogy itt szingli pasik és csajszik egymásért epekednek úgy istenigazából, de tényleg. Ilyen nem igen van. 

Látszik a szereplőkön, hogy a 15 perc hírnév csábító ereje szippantotta be őket, de ahhoz nem ebben a műsorban kéne szerepelni. 

Az RTL Celebrandijában titokzatoskodó udvarlót újrahasznosította a Super TV2 realityje

A Power of Love egyik szereplője ismerős lehet korábbról, nem véletlenül.

Tovább

 

Ront a Power of love helyzetén, hogy teljesen el van dugva a TV2 kisebbik csatornáján. Az óriásplakátokon kívül, nincsen nagyon promózva sem. Kicsit olyan ez, mintha valami kényszerből megcsinált műsor lenne, amit ha már leforgattak, akkor műsorra is tűzik, de csak csendben, halkan, a radar alatt berepül szépen, aztán mindenki elfelejti. Mintha nem is lett volna. 

Forrás: TV2 Play

 

Az ilyen realitykben megszokott trópusi környezet helyett az utánozhatatlanul ikonikus Bukarestben vették fel a műsort. Persze, ha jók lennének a szereplők, akkor egy bokor tövében is le lehetne forgatni, a kontent zseniális lenne, mert lényegében minden párkapcsolati reality működik, ha megvan az emberek között a kémia. 

Vegyészmérnök legyen a talpán, aki bármennyi kémiát is lát a Power of Love szerelemre éhes szereplői között.