Hoptoberfest: Sör, Zene és Gasztronómia Kőbányán!

Szeptember 27–29. között a HopTop Sörfőzdében vár a Hoptoberfest sörfesztivál, kraftsörökkel, bajor ízekkel koncertekkel és családi programokkal.

„Olyan, mint az októberfeszt, de van benne kraft!”

Ha szeptember végére keresel programot, akkor ajánlunk neked egy különleges sörfesztivált, a Hoptoberfestet! A HopTop sörgyár kőbányai területén idén is megrendezésre kerül a háromnapos fesztivál, amely tökéletes kombinációja lesz a kézműves söröknek, finom ételeknek, koncerteknek és családi programoknak.

 

 

A sörfőzde kapui szeptember 27–29. között nyílnak meg, ahol közel 30 különböző kraft sört kóstolhatsz, köztük a különleges, bajor Helles típusú fesztiválsört is. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy végigkóstold a HopTop legfrissebb sörkülönlegességeit, és élvezd a hozzájuk tökéletesen illő bajor ízeket. Természetesen a zenés programok és a családbarát tevékenységek sem maradnak el!

Kóstolj helyben főzött söröket – csak Kőbányán!
Az idei fesztivál igazi különlegessége, hogy kizárólag a HopTop Sörfőzde frissen főzött sörei lesznek csapon. Az ínyencek mellett a kísérletező kedvűek sem maradnak hoppon, hiszen az IPA-k, savanyított sörök és stoutok mellett különleges új ízek is várnak, például a zeller sör! A bajor Helles világos sört pedig akár egy literes korsóban is élvezheted, aminek a főzésében az ismert sörblogger, Winker Róbert újságíró is aktívan részt vett.

 

 

Kulisszák mögötti túrák és extra programok
A hétvége során sörfőzdei túrákon is részt vehetsz, ahol bepillanthatsz a sörkészítés titkaiba. Előzetes
regisztráció szükséges, így érdemes időben jelentkezni! Regisztráció és program

Az időjárás miatt sem kell aggódnod, hiszen a programokat fedett helyszíneken, a sörsátorban és a sörgyár területén tartják meg.

Szórakozás minden korosztálynak!
A Hoptoberfestre mindenkit szeretettel várnak, hiszen a programkínálatban mindenki megtalálja a számára legérdekesebb élményeket. A fesztivál alatt a hangulatot élő koncertek, például a Melody Makker-koncertshow és Tom White and the Mad Circus fokozzák, míg DJ. BODON a fiatalabb generációkat szórakoztatja. Vasárnap délelőtt gyerekkoncertet ad a Candymen Duo rockabilly formáció. A családosokra is gondoltak: a gyerekeket kalandpálya, ugrálóvár és légcsúszda várja, és természetesen alkoholmentes komlóital, a Hopsoda is rendelkezésre áll.

 

 

Gasztronómiai élmények – bajor ízek és street food
A sör mellé jár az étel is: a Billog Street Food gondoskodik kraft burgerekről, miközben lesz tardícionális bajor perec és kolbász is. Emellett food truckok is érkeznek, hogy mindenki megtalálhassa a tökéletes sörkorcsolyáját.

Ingyenes belépés, kedvező fogyasztás
A belépés ingyenes, és a fesztiválon speciális Hoptop tokenekkel fizethetsz a sörökért, melyek ára 990 Ft/db. A tokeneket sörre, long drinkekre és alkoholmentes italokra is beválthatod, például a Hopsodára, amelyből két 0,33 literes üdítőt is kapsz egy tokenért. Ha pedig inkább közvetlenül fizetnél, a HopTop taproomban erre is van lehetőség.

 

 

Látogass el szeptember utolsó hétvégéjén, és élvezd a sör, a zene és a jó hangulat tökéletes kombinációját!

További részletek és regisztráció itt.
Kövess a részletekért a FB-on is.