Kedvenc hollywoodi szerelmespárjaink

Ők azok a sztárpárok, akiket egyszerre irigylünk és imádunk tökéletesnek tűnő kapcsolatukért. Még ha mindez csak a látszat (bár nagyon drukkolunk, hogy ne az legyen), akkor is öröm rájuk nézni!

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Ezzel a híres-hírhedt színészpárral az egyik legromantikusabb dolog történt, ami szerelmespárral megtörténhet: közel két évtized kihagyás után ismét összejöttek – sőt, egykori eljegyzésük idén végre házasságban tökéletesedett ki. Az annak idején a pletykalapok által csak Benniferként emlegetett páros a rossz emlékű Gengszterrománc című film forgatásán jött össze, 2002-ben, de pár év után megszakadt a kapcsolatuk, és 2004-ben J.Lo már Marc Anthony felesége lett. Sok-sok kanyar, pár további komoly és komolytalan kapcsolat, illetve nem kevés csalódás után azonban

tavaly végérvényesen kiderült, hogy őket bizony az isten is egymásnak teremtette.

Forrás: Steve Granitz / FilmMagic / Getty Images


Ryan Reynolds és Blake Lively

A Lopez–Affleck sztárpárhoz hasonlóan ez a rendkívül szimpatikus házaspár is egy rettenetes film forgatásán talált egymásra (szóval mégis volt értelme leforgatni a Zöld Lámpás című borzalmat), de akkor még csak kerülgették egymást, hiszen Lively épp Gossip Girl – A pletykafészek-beli kollégájával, Penn Badgley-vel járt, Reynolds pedig Scarlett Johanssonnal élt házasságban. Mindez azonban hamar a múlté lett, és a vörös szőnyeg imádni való párosa 2012 szeptemberében kimondta egymásnak a boldogító igent.

Azóta pedig három kislányuk is született: a hamarosan nyolcéves James, a most hatéves Inez és Betty (3) – szóval tényleg semmi akadálya, hogy boldogan éljenek, amíg meg nem halnak.
Forrás: Steven Ferdman / Getty Images


Zendaya és Tom Holland

Hogy ez a két gyerekszínész bizony felnőtt, arra legkésőbb akkor rá kellett döbbennünk, amikor tavaly kiderült, hogy járnak. Hollywood jelenlegi legédesebb sztárpárja kapcsolatának pedig az a legromantikusabb mozzanata, hogy jó barátokból lettek szerelmespár. Zendaya és Holland 2016 óta együtt forgatják az új Pókember-filmeket, és míg 2017-ben a színész a színész-énekesnőt a legjobb barátjának nevezte, és folyamatosan cáfolták, hogy randiznának, 2019–2020 folyamán pedig másokkal alkottak külön párt (Zendaya például Eufória-beli kollégájával, Jacob Elordival), 2021 nyarán már együtt vettek részt egy ismerősük esküvőjén, ami ékesen bizonyította, hogy végre tényleg egymásra találtak.

A bűbájos románc magyar vonatkozása pedig, hogy a színész irtó cuki módon meglátogatta épp Budapesten forgató szerelmét, akivel a Budai Várban romantikáztak.

Forrás: Cindy Ord / Getty Images for SiriusXM


Rita Wilson és Tom Hanks

A viszonylag friss szerelmes Zendaya–Holland párostól eltérően Rita Wilson és Tom Hanks kapcsolatát pont azért irigyeljük és csodáljuk, mert körülbelül ezer éve tart – és minden jel arra mutat, hogy örökké fog tartani. Wilson és Hanks nem kevesebb mint 37 éve vannak együtt, 1988-ban pedig házasságot is kötöttek. Két közös fiuk van, Chet és Truman Hanks, de együtt nevelték a Hanks korábbi házasságából született szintén színész Colint és Elizabeth-et is. A párosról akkor írtunk legutóbb, amikor a mindig higgadt, sőt rendkívül barátságos Tom Hanks teljesen kiakadt, mert a kissé erőszakosan nyomuló rajongók és lesifotósok majdnem fellökték a feleségét;

s habár nem szép dolog másokkal trágárkodva üvöltözni, nem nehéz a dologban a színésznek a feleségéhez fűződő mély érzéseinek lenyomatát látni.
Forrás: Gregg DeGuire / Getty Image

 

Penélope Cruz és Javier Bardem

Ez a spanyol házaspár sikerrel hódította meg nemcsak Hollywoodot, de az egész világot is, filmjeik mellett szerelmükkel is, hiszen keresve sem találhatnánk náluk összeillőbb sztárokat. Bár erre ők maguk nem jöttek rá azonnal, hiszen miközben már az 1992-es Sonka, sonkát is együtt forgatták, csak a 2008-as Vicky Cristina Barcelona forgatásán lettek egy pár. Cruz és Bardem – akik 2010-ben házasodtak össze, és két gyermekük van, a 11 éves Leonardo és a 9 éves Luna – egyébként gyakran játszanak együtt (az említett címeken kívül lásd még: A jogász, Escobar, Mindenki tudja, Eleven hús), idén pedig az a romantikus dolog is megtörtént velük, hogy

egyszerre jelölték őket Oscar-díjra,

de ezúttal végül egyikük sem nyert. Ami talán jobb is így, hiszen azon párok közül, akiket az Oscar-díjak történelme során egyszerre jelöltek, végül egy sem maradt együtt.

Forrás: Emma McIntyre / Getty Images

 

(via IMDb, Who is Dated Who)

Nyitókép forrása: Dimitrios Kambouris / Getty Images for National Board of Review.