Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy egy párt alkotnak

Nemrég hivataloson is összekötötte az életét Jennifer Lopez és Ben Affleck – akikről persze még az is tudta, hogy (újfent) együtt vannak, aki egy kő alatt él. Lássuk azokat, akik nem verik ennyire nagydobra a kapcsolatukat!

Natalia Dyer és Charlie Heaton

Habár itt a PORT.hu-n is rengeteget írunk a Stranger Things című sorozatról, eddig még nekünk is elkerülte a figyelmünket, hogy a széria egyik szerelmespárja, a Nancyt alakító Natalia Dyer és Jonathan Byers megformálója, Chalie Heaton a valóságban is egy párt alkot. A fiatalok ráadásul még a produkció 2016 júliusi bemutatása előtt, a forgatás során, 2016 januárjában elkezdtek randizni egymással, szóval jó régóta együtt vannak. És mivel akkortájt Dyer még csak 21, Heaton pedig 22 éves volt, a színésznőnek nem is volt előtte más komoly kapcsolata. A némileg tapasztaltabb színész viszont 2014–15-ben egy Akiko Matsuura nevű, nála jóval (14 évvel) idősebb japán zenésszel járt.

A két színész a Stranger Things negyedik évadának madridi premierjén, idén májusban. Forrás: Borja B. Hojas / Getty Images for Netflix

 

Rami Malek és Lucy Boynton

Mivel Lucy Boynton nevét elsősorban a Bohém rapszódia című Queen-filmből ismerhetjük, nem nehéz kitalálni, hogy annak forgatása során jöttek össze az alkotásban Freddie Mercuryt alakító Rami Malekkel – mivel a szóban forgó mű 2018-as, ezek után már az sem meglepő, hogy 2017 augusztusában találtak egymásra. Az Oscar-díjas színész egyébként előtte is a munka során ismerkedett, hiszen 2012-ben Angela Sarafyannal randizott (az Alkonyat: Hajnalhasadás – 2. részben melegedtek össze, amely filmben mindkettejüknek volt egy kisebb szerepe), 2015 és 2017 között pedig Portia Doubledayjel, aki Mr. Robot című sorozatában volt a partnere.

A sztárok a 2019-es Oscar-gálán. Forrás: Frazer Harrison / Getty Images

 

Ewan McGregor és Mary Elizabeth Winstead

A Trainspotting sztárja sokáig a francia látványtervezővel, Eve Mavrakisszal alkotott egy párt, akivel a Kavanagh QC című jogi sorozat forgatása közben ismerkedett meg, és aki 22 év házasság után, 2017 tavaszán beadta férje (és négy lánya apja) ellen a válókeresetet, mivel az a Fargo című sorozat harmadik évadának munkálatai során összejött szériabeli partnerével, Mary Elizabeth Winsteaddel. A színésznő is felrúgott egy házasságot McGregor kedvéért: ő Riley Stearns forgatókönyvíró-rendezővel szakított az új kapcsolat miatt. A megcsalásból született viszony pedig tartósnak bizonyult, és a két sztár idén áprilisban összeházasodott. Előtte, 2021 júniusában már megszületett első közös gyermekük, egy Laurie nevű kisfiú.

McGregor és Winstead idén márciusban a Producers Guild Awardson. Forrás: Jon Kopaloff / Getty Images for GreenSlate

 

David Harbour és Lily Allen

A Stranger Things Hopper seriffje és az angol énekesnő 2019-ben jöttek össze, majd 2020 szeptemberében Las Vegasban egy Elvis-imitátor adta össze őket. Az esküvőn jelen volt Allen előző, Sam Cooper üzletemberrel kötött házasságából született két gyermeke, Marnie Rose és Ethel Mary is. A színész és az énekesnő egyébként a 2019 januári BAFTA kísérőeseményén, a Tea Partyn találkozott, majd augusztusban Lily Allen a Fekete Özvegy londoni forgatására is elkísérte Harbourt, szóval egyértelművé vált, hogy együtt vannak

– de amikor az év októberében csókolózni látták őket New Yorkban, már le sem tagadhatták a dolgot.

A színész korábban is szívesen ismerkedett énekesnőkkel: 2017 és 2019 között Alison Sudol volt a párja (akit egyebek mellett a Legendás állatok-filmek Queenie-jeként színésznőként is megcsodálhattunk); előtte, 2011 és 2013 között pedig Julia Stiles színésznővel randizott.

Lily Allen és David Harbour a tavaly júniusi Tribeca filmfesztiválon. Forrás: Santiago Felipe / Getty Images

 

Norman Reedus és Diane Kruger

A Walking Dead loncsos sztárjával és a német szépséggel kapcsolatban nagyon nehéz nem leírni a szépség és a szörnyeteg szókapcsolatot (upsz, ki is csúszott). Ez a valószínűtlen páros a 2015-ös romantikus dráma, a Sky forgatásán ismerkedett meg, amelyben szintén szerelmespárt alakítottak. Kruger akkor még Joshua Jackson barátnője volt, akivel azonban tíz közös év után Reedus miatt szakított, 2016-ban. Kruger és Reedus egyébként nagyon diszkréten kezeli a kapcsolatát: 2018 novemberében például megszületett közös gyermekük, egy kislány, ám a rajongók még évekig nemhogy nem láthatták, de a nevét is csak idén árulták el (Nova Tennessee). A színésznek amúgy van egy Mingus nevű fia is, aki 1999 októberében született, és nem más az édesanyja, mint Helena Christensen dán szupermodell.

A két színész idén májusban a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon. Forrás: Stephane Cardinale / Corbis via Getty Images

 

Daryl Hannah és Neil Young

A Csobbanás sztárja és a kanadai zenész 2018 júliusában egy csendes, intim esküvőn mondta ki az igent egymásnak (egy hajó fedélzetén) – előtte pedig, 2014-ben az egész világot meglepték, amikor kiderült, hogy egy párt alkotnak. És hogy mi köti össze őket? A környezetvédelem, a természet szeretete és az, hogy mindezért aktívan tesznek is, azaz mindketten aktivisták. Voltak is közösen tüntetni a gigantikus Keystone olajvezeték ellen, egyébként sikerrel, hiszen Joe Biden elnök visszavonta a projekt kivitelezési engedélyét.

„Neil legnagyobb szenvedélye az életben a környezet. Daryl pedig pont ugyanolyan, mint ő.

Az aktivista tevékenységükön keresztül kapcsolódtak össze” – nyilatkozta egy bennfentes a sztárok kapcsolatáról a People magazinnak. Közös szenvedélyük pedig a jelek szerint annyira erős köteléket jelent, hogy a köztük fennálló 15 éves korkülönbség sem gond a számukra.

A pár 2015-ben Rómában. Forrás: Agostino Fabio / GC Images / Getty Images

 

Imelda Staunton és Jim Carter

A két brit színészveterán már 1982 óta, azaz kerek negyven éve együtt van, 1983-ban pedig össze is házasodtak, és nem is tudunk így elsőre elképzelni náluk összeillőbb párt – valahogy még sincs annyira a tudatunkban, hogy ők ketten férj és feleség. És ezzel még nincs vége az új információk sorának, hiszen Stauntonnak és Carternek van egy 29 éves lánya, Bessie Carter, aki pedig nem más, mint A Bridgerton család Prudence Featheringtonja. Egyébként az egész család játszott már együtt, a Cranford című kosztümös sorozatban; a házaspár pedig számos filmben tűnt fel közösen: például a Downton Abbey-mozifilmekben, a Szerelmes Shakespeare-ben és Az éneklő detektívben, a Tim Burton-féle Alice Csodaországban című adaptációban pedig mindketten szinkronizáltak.

A két angol színész amúgy a Macsók és macák című Broadway-musical londoni felújításában talált egymásra még 1982-ben.
A család egy 2018-as londoni eseményen. Forrás: David M. Benett / WireImage / Getty Images

 

(via IMDb, Who Is Dated Who)