Ezra Miller nyugodtan lehet hülye

A Batgirl kaszát kapott, de a The Flash tetszik a Warner vezérének, hiába okoz Miller minden héten botrányt.

A héten kiderült, hogy az HBO Max nem Batgirlnek való vidék, vagyis a már leforgatott filmet a Warner semmilyen platformon nem mutatja be, a The Flash premierjét viszont semmilyen veszély nem fenyegeti, annak ellenére, hogy a főszerepet alakító Ezra Miller botrányt botrányra halmoz.

"Láttuk a The Flash-t, a Black Adamet és a Shazam 2-t - mondta David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója a vállalat csütörtöki második negyedéves eredménybeszámolóján, hozzátéve, hogy fantasztikusnak tartják mindet, és úgy gondolják, hogy még jobbá tudják tenni őket.

Miller, aki Barry Allent, azaz a Flash-t alakította a 2018-as Az Igazság Ligájában és a 2021-es Zack Snyder-cutban, komoly bűnlajstromot hozott össze az elmúlt időszakban. Fojtogatott egy izlandi nőt egy bárban, egy másikat a saját otthonában zaklatott, emellett idén kétszer is letartóztatták Hawaiin, egyszer rendbontásért és zaklatásért, a másik esetben pedig másodfokú testi sértésért.

Zaslav megvédte a cég nemrégiben hozott döntését is, miszerint a Leslie Grace főszereplésével készülő Batgirl-filmet leállítják, mondván:

Nem mutatunk be egy filmet addig, amíg az el nem készül. Nem mutatunk be egy filmet, csak azért, hogy keressünk rajta némi aprót. Csak akkor adunk ki a kezeink közül egy filmet, ha hiszünk benne."

A Batgirl valójában már az utómunkálatoknál tartott, ahogy a múlt héten befejezett egész estés, Scoob! című Scooby-Doo animációs film is, amit szintén kukáztak.

A The Flash-nek, amelyet többszöri halasztás után elvileg 2023. június 23-án mutatnak be, Christina Hodson személyében ugyanaz az írója, mint a Batgirlnek, ráadásul mindkét filmben Michael Keaton tér vissza Batman szerepében, 30 évvel azután, hogy Tim Burton Batman visszatérjében is eljátszotta a karaktert.

via: Variety