Feszült és csavaros lesz a Hatodik érzék rendezőjének új, sorozatgyilkosos filmje - ELŐZETES

M. Night Shyamalan új thrillere, a Trap egy popkoncerten játszódik, ahol egy sorozatgyilkosra vadásznak.

M. Night Shyamalan mindig is szerette a zárt tereket, legutóbbi filmje, a 2023-as Kopogás a kunyhóban egy erdei faházban játszódik. A Trap című, új thrillerének helyszíne is egy zárt közeg:

egy popkoncert, ahol a tömegben egy kegyetlen sorozatgyilkost keresnek.

A frissen kijött előzetes úgy indul, mint egy idilli koncertfilm: apa (Josh Hartnett) és lánya egy hatalmas, zárt stadionba igyekeznek, ahol a lány kedvenc énekese, Lady Raven lép fel (őt Shyamalan lánya, az R&B énekesnő, Saleka alakítja). Csakhogy az egész épületet fegyveres rendőrök veszik körül. Mikor Hartnett karaktere megkérdezi valakitől, hogy mi készülődik, kiderül, hogy az egész koncert egy csapda (erre utal a cím is) a „The Butcher”, vagyis A hentes nevű sorozatgyilkosnak, aki arról kapta nevét, hogy „amerre jár, ott felaprítja az embereket”. Shyamalanhoz méltón a film tele lesz feszültséggel és csavarral, az elsőt mindjárt az előzetesben ellövik:

épp az a férfi tudta meg, hogy mi készülődik, akit el akarnak kapni.

ez is érdekelhet

Apokalipszis a kunyhóban - 6 visszatérő motívum M. Night Shyamalan filmjeiben

A Kopogás a kunyhóban valójában azt a vonalat viszi tovább, amit a Hatodik érzék rendezője közel negyedszázada képvisel.

Tovább

 

Az előzetes megjelenésével párhuzamosan élesítették a fiktív énekes, Lady Raven honlapját, ahol egy dal is meghallgatható tőle.

A Shyamalan-család azonban nem csak ezzel a filmmel jelentkezik idén, hiszen június 13-án érkezik a mozikba a rendező másik lánya, Ishana Shyamalan debütáló filmje, A figyelők, amiről itt írtunk bővebben:

még több borzongás idén

Mitől félünk 2024-ben?

Összeszedtük, milyen mélyen nyugvó félelmeinket piszkálják majd fel az idei horrorfilmek.

Tovább

 

(via The Hollywood Reporter)