Jason Momoa elspoilerezte az Aquaman végét?

Vajon túl sokat árult el a közelgő DC-szuperhősfilm sztárja, vagy csak kedvet csinált az Aquamanhez?

Jason Momoa a nemrég zárult Comic-Conon árult el részleteket a magyar mozikba december 20-án érkező DC képregény-adaptációról – talán túl sokat is. „Ezekkel a képességekkel született, de sosem hasznosította, nem fejlesztette őket. Alapvetően ez az egész az ő eredettörténete. Hiszen láttuk Aquamant Az Igazság Ligájában, de ez kb. két perc volt a felnőtt életéből, szóval most megnézhetjük, hogy honnan jött” – mondta a színész.

„A filmben megnézhetjük az egész utazását, ahogy még egész kisfiúként elindul, a végén pedig ő lesz a király.

Az utolsó kockán azt láthatjuk, ahogy azzá lesz, aminek rendeltetett”

– tette hozzá, amiből sokan, jogosan, arra következtettek, hogy Aquamant a sztori végén Atlantis királyává koronázzák, hiszen ez a végzete.

Optimistább vélemények szerint viszont az is lehet, hogy Momoa egyszerűen csak kedvet csinált a filmhez, sőt még azt is felvetették, hogy a sztár esetleg szándékosan mondott félrevezető dolgokat. Legutóbb egyébként – ahogy arról mi is beszámoltunk – a rivális Marvelnél szólta el magát az egyik színész: Tom Holland, aki a tervezettnél korábban árulta el a készülő Pókember-folytatás címét.

Ami pedig az Aquamant illeti: nem csak Jason Momoa árulkodott róla, hiszen szintén a Comic-Conon hozták nyilvánosságra az elmúlt hétvégén az előzetesét (amit mi is megírtunk). A filmben Momoán kívül szerepel még Nicole Kidman, Amber Heard, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Djimon Hounsou és Willem Dafoe is.


(via DigitalSpy)