Jeremy Renner most már showműsorban anekdotázgat horrorbalesetéről

A Marvel-filmek sztárja a Jimmy Kimmel Live!-ban mesélte el, hogyan élte meg, amikor a saját hókotrója alá szorult, és 35 csontja eltört.

A Marvel-filmek sztárja, Jeremy Renner elegáns sétapálcával a kezében, hatalmasakat hahotázva mesélte el hétfő este Jimmy Kimmelnek szilveszter éjjel/január 1-jén történt szörnyű hókotrós balesetének minden apró részletét a Jimmy Kimmel Live!-ban. Mint ismeretes, Renner a 6 tonnás géppel próbálta egy családtagja hóba ragadt járművét kihúzni, ami sikerült is. Később azonban, amikor már kiszállt a vezetőfülkéből, a jármű gurulni kezdett; ő megpróbált visszaugrani, és ekkor gázolta el a monstrum.

A műsorvezető „a legkeményebb Bosszúállónak” nevezte a sztárt amiatt, hogy túlélte a balesetet. Renner pedig megerősítette, hogy nagyon szerencsés volt, mivel „körülbelül 35 csontja tört el, de az agya és minden csigolyája ép maradt, ezenkívül nem sérült meg semmilyen létfontosságú szerve”. Egy alkatrész a színész máját is átszúrta, de Renner szerint ez „nem volt vészes”; Jimmy Kimmel kérdésére pedig, miszerint igaz-e, hogy összeomlott-e a tüdeje, Renner viccesen azt válaszolta:

Igen, ez így volt. De maradt egy másik.

 


Renner beszélt a baleset közvetlen utóhatásáról is. Elmondta a műsorvezetőnek, hogy leginkább amiatt aggódott, hogy az unokaöccse, Alex hogyan fogja feldolgozni, hogy ennyire súlyos sérülésekkel látta a nagybátyját. A sztár azt is elmesélte, hogy számos kollégája megkereste a baleset után, köztük a többi Bosszúálló: Chris Evans, Antohny Mackie és Paul Rudd is. Rudd még egy vicces videót is küldött neki – ezt Jimmy Kimmel az adásban is levetítette, a  közönség nagy derültségére.

Renner végül elmesélte azt is, hogy volt néhány pozitív hozadéka is a balesetének: „Az első tudatos gondolatom az volt, hogy »szent ég! s naptáram felszabadult az év hátralévő részére!«

[A baleset] olyan volt, mint egy újévi fogadalom, úgyhogy leadtam vagy 20 kilót és leszoktam a dohányzásról...

Ez volt a legegyszerűbb módja annak, hogy leszokjak a dohányzásról.”

 

(via The Hollywood Reporter)