Végre itt a Beyoncé által énekelt Oroszlánkirály-betétdal!

Új kedvcsinálóként a közelgő remake-hez a Disney, pontosabban maga az énekesnő megosztotta a Can You Feel the Love Tonight új változatát.

Az Elton John – Tim Rice-klasszikus duettverziójában Simba szinkronhangja, a Childish Gambino művésznéven is ismert Donald Glover Beyoncé partnere. A rajongók pedig minden bizonnyal odáig vannak az örömtől, hiszen az előzetesekben és hirdetésekben eddig kifejezetten rejtegették az énekesnőt.

Korábban kisebb fajta botrány volt a Twitteren, hogy a Nalát szinkronizáló Beyoncé nem került bele az első előzetesbe, sőt később is csak a gyermek Nalát láthattuk – tehát a sztár hangját továbbra is nélkülöznünk kellett. Egyesek még azt is felvetették, hogy lehet, hogy benne sem lesz a filmben.

A hónap elején azonban megtört a jég, és nyilvánosságra hoztak egy olyan félperces kisfilmet, amelyben Beyoncé hangján a felnőtt Nala biztatja hazatérésre Simbát (itt látható és hallható). Azóta egyébként az énekesnő is aktívan promózza az új Az oroszlánkirályt, hiszen ő is kirakja az egyre sűrűbben érkező klipeket, ezenkívül egy partin a remake inspirálta ruhában jelent meg.

A Jon Favreau rendezésében készült újrában a sztáron és Donald Gloveren kívül olyan színészek kölcsönzik a hihetetlenül élethű (és nagyon cuki) CGI-figurák hangját, mint Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones (aki már az eredeti rajzfilmben is szinkronizált), Alfre Woodard vagy Eric André. Az új Az oroszlánkirályt július 18-án mutatják be a magyar mozik, 25 évvel az eredeti Disney film premierje után.


(via Rolling Stone)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu