Befutott a Szex és New York-sori riválisának a trailere

Ez az a Kim Cattrall főszereplésével készült széria, amit a Netflix trollkodásból szándékosan egyszerre indít az És egyszer csak...-kal, Cattrall ősellenségének, Sarah Jessica Parkernek a sorozatával.

A Ragyogj, ha mersz (eredeti címén a Glamorous) a genderfluid Marco (Miss Benny énekes-YouTube-sztár alakításában) történetét meséli el, akinek egy nap felragyog a szerencsecsillaga, mivel nonkonform és divatbolond személyiségének megfelelő munkát kap – nem másnál mint Madolyn Addison egykori szupermodellnél (Cattrall), aki úgy döntött, hogy kiépít egy sminkbirodalmat.


A most nyilvánosságra hozott előzetes alapján a 10 részes vígjátéksorozat Az ördög Pradát visel queer verziójának tűnik, hiszen főhősünknek rá kell jönnie, hogy új munkája nem csupán buli és csillogás, hanem kőkemény követelményeknek való megfelelés is. Riválisai ráadásul alig várják, hogy hátba döfjék Marcót, és közben talán egy románc is ott ólálkodik a sarkon.

 

Trollkodás Netflix módra

Van humora a Netflixnek: az És egyszer csak... 2. évadával egyszerre indul Kim Cattrall sorozata

Kim Cattrallt a Netflixen láthatjuk, míg a Szex és New York spinoffjának új évadát szokásosan az HBO Maxon.

Tovább


A Ragyogj, ha mersz egyébként eredetileg a The CW csatornára érkezett volna, Brooke Shields főszereplésével, csak aztán változott a még 2019-ben kigondolt elképzelés. De nem ez a produkció legpikánsabb vonása, hanem az, hogy – ahogy arról ebben a cikkünkben már írtunk – miután kiderült, hogy az HBO Maxon június 22-én debütál a Szex és New York folytatásának, az És egyszer csak… című szériának a második évada, bejelentették, hogy ők meg aznap teszik elérhetővé Cattrall sorozatát.

 

Samantha visszatér

Ezt nem láttuk jönni: mégis visszatér Kim Cattrall az új Szex és New York-sorozatba

Az És egyszer csak… második évadjában láthatjuk ismét Samantha Jones szerepében.

Tovább


Mint az köztudott, a színésznő is benne volt a Szex és New York eredeti gárdájában, de az évek során olyan ellenséges viszony alakult ki közte és a főszereplő-producer Sarah Jessica Parker között, ami lehetetlenné tette a közös munkát. További váratlan fordulat egyébként, hogy nemrégiben kiderült: ennek ellenére Cattrall (akinek a figurája nagyon hiányzik az És egyszer csak...-ból) mégis benne lesz a Szex és New York utódszériájában – csak úgy vették fel a cameóját, hogy nem kellett találkoznia SJP-vel.


(via The Hollywood Reporter)