Egyre borzalmasabb Nicole Kidman arca

Az Amazon Prime közelgő minisorozatához, az Expatshoz készült új trailerben szörnyülködhetünk rajta.

A Janice Y. K. Lee bestsellerén alapuló hatrészes széria Hongkongban játszódik, 2014-ben,

amikor a város utcái a függetlenségért küzdő esernyős tiltakozók tömegeitől voltak zajosak, és az expatok világát mutatja be.

A magyar szövegkörnyezetben is gyakran előforduló ’expat’ az ’expatriate’ angol szó rövidítése, ami külföldre szakadt embert jelent, de ma már a vállalati kultúrában

elsősorban azokra használják, akik kiemelten jó fizetésért dolgoznak cégük valamely határon túli telephelyén).


A Expats középpontjában egy Margaret nevű expatfeleség áll, akinek a kisfia, részben a helyi bébiszitter miatt eltűnik egy zavargás során, amely veszteség természetesen még évekkel később is kísérti a nőt. Megismerjük ezenkívül a végzeteset hibázó fiatal lányt, Mercyt is; a harmadik karakter pedig, akinek a sorsát követhetjük, Hilary, akinek épp szétesőben van a házassága.

A konkrét tragédián kívül a 2024. január 26-án érkező sorozat azt is bemutatja, a luxus ellenére milyen klausztrofóbiás és fojtogató érzés olyan közegben élni, ahogy hőseink élnek. A kisfiát elveszítő Margaretet Nicole Kidman alakítja (aki egészen rettenetesen néz ki a szinte már torzra plasztikáztatott arcával);

rajta kívül olyan nevek szerepelnek még a szériában, mint Ji-young Yoo, Sarayu Blue, Brian Tee (ő Margaret férjét játssza) vagy Jack Huston (ő pedig Hilary férje).


(via The Hollywood Reporter)

 

Még több Nicole Kidman - amikor még ép volt az arca

7 alkalom, amikor Nicole Kidman meglepett minket

Boldog 54. születésnapot a színésznőnek, aki mindig meg tudott lepni minket egy-egy szerepválasztásával, pályája csúcsán, de akár a közelmúltban is!

Tovább