Eszelősen vicces krimisorozattal támad az Agymenők sztárja

Kaley Cuoco új szériája, a Based on a True Story júniusban érkezik meg a Peacockra.

Június 8-án kerül fel az NBCUniversal saját streaimig szolgáltatójára, a Peacockra Kaley Cuoco új sorozata, a Based on a True Story (ennek magyarul az Igaz történet alapján vagy a Megtörtént eset alapján cím felelne meg) Az Agymenők sztárja ezúttal egy áldott állapotban lévő, krimirajongó nőt alakít, aki teljesen belelkesedik, amikor egy sorozatgyilkos bukkan fel a környékükön.

Az izgalom ráadásul a tetőfokára hág, amikor a férjét is rábeszéli, hogy a rejtélyes gyilkosságokat nekik kell kinyomozniuk, elvégre már gyanúsítottjaik is vannak: egy ingatlanügynök, egy egykori teniszcsillag és egy vízvezeték-szerelő... Íme a fergeteges előzetes:

 

 

A 8 epizódos Based on a True Story a The Boys és az Ozark producereinek legújabb sorozata. Idehaza valószínűleg a SkyShowtime fogja felvenni a kínálatába, mivel ez a streaming platform egyesíti magában a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és Peacock tartalmait. (via Uproxx.com)