Mit nézzünk áprilisban a Netflixen?

Ajánlunk hét olyan tartalmat a műsorrengetegben, amire érdemes odafigyelni. Új Judd Apatow-vígjáték, saját gyártású sorozat és egy interaktív kvíz is vár ránk a streamelős óriásnál.

A buborék

Egy szupergagyi horror/sci-fi franchise, a Csüngőszörnyek alkotói megpróbálják a koronavírus miatt elrendelt karantén alatt leforgatni a legújabb filmet. Miközben a sztárok egy flancos szállodában állnak helyt, nagyon szórakoztató betekintést kapunk a green box csodálatos világába – méghozzá olyan színészek vezetésével, mint Karen Gillan, Pedro Pascal, Leslie Mann, Keegan-Michael Key, David Duchovny, Kate McKinnon és a Borat utólagos mozifilmmel berobbant Maria Bakalova. A rendező pedig nem más, mint Judd Apatow. Premier: április 1.


Trivia Quest

Történelem, művészet, popkultúra és megannyi téma. Ebben a forradalminak számító interaktív kvízjátéksorozatban különböző nehézségi szinteken tehetjük próbára a tudásunkat. Premier: április 1.


Metal Lords

A tizenéves különcök, Hunter és Kevin (Jaeden Martell) számára világos a dicsőséghez vezető út: a metálnak szentelni életüket, megnyerni a Bandák Csatáját és imádott bálvánnyá válni. A gond csak az, hogy a sulijukban rajtuk kívül senkit sem érdekel a metál, és hogy nincs basszusgitárosuk. Utóbbi problémájuk megoldódni látszik, amikor sikerül beszervezniük egy csellós lányt. Emily megjelenésével azonban a helyzet tovább fokozódik. A tinivígjáték rendezője Peter Sollett (Dalok ismerkedéshez), írója pedig D.B. Weiss (Trónok harca). Premier: április 8.


A piszkos vonal

Az 1980-as években Amszterdamban egy bevállalós főiskolai hallgató új karrierbe kezd egy telefonszexvonalon, amit két, egymástól merőben különböző testvér indított. A holland Pieter Bart Korthuis sorozatában megismerhetjük a radikálisan új zene, a house és egy újfajta drog, az XTC által inspirált generációt, amelynek tagjai a hidegháborús Európában valóságos szexuális forradalmat robbantottak ki az első erotikus telefonvonal elindításával. Premier: április 8.


Válassz vagy meghalsz!

Eddig át nem vett pénzdíjak elnyerésének reményében két barát újraindít egy titokzatos, 1980-as évekbeli videójátékot, és ezzel belépnek a szürreális terror világába – ahol hamarosan rá kell jönniük, hogy már nem a pénzdíjért, hanem az életükért játszanak. A brit thriller főszerepét a Szexoktatás sztárja, Asa Butterfield játssza, feltűnik benne Eddie Marsan is, Robert Englund (Freddy Krueger a Rémálom az Elm utcában-filmekből) pedig saját magát alakítja benne. Premier: április 15.


Egy botrány anatómiája

Sophie (Sienna Miller) kiváltságos élete a befolyásos politikus, James (Rupert Friend) feleségeként szétesik, amikor fény derül egy botrányos titokra, és férjét megdöbbentő bűncselekménnyel vádolják. Ebben a Sarah Vaughan bestsellerén alapuló minisorozatban az említett sztárok mellett feltűnik a Downton Abbey-ből ismert Michelle Dockery is, a széria alkotója pedig a Hatalmas kis hazugságok és a Tudhattad volna révén ismert David E. Kelley. Premier: április 15.


Végtelen matrjoska

Nadia mindennap meghal, hogy aztán másnap újraélje 36. születésnapi buliját. Bizarr időhurokba került – és kénytelen saját halandóságával szembenézni. A sorozat főszerepében a Narancs az új feketéből ismert Natasha Lyonne látható – és ő az egyik alkotó is, Leslye Headland (Lánybúcsú, A (sz)ex az oka mindennek) és a neves komika, Amy Poehler oldalán. Sorozatuk immár a második évadával fog jelentkezni. Premier: április 20.