Tele van kiakasztó jelenetekkel a Rocco Siffredi pornósztárról szóló Netflix-sorozat

A Szuperszexet március 6-tól streamelhetjük a felületen.

A kivételes adottságokkal rendelkező pornócsillag rengeteget forgat: jelenleg 711 cím található a filmográfiáján, köztük olyasmik, mint a Dirty Gang Bang Party, a Babysit My Ass 2. vagy a Slutty Girls Love Rocco 7.

Francesca Manieri (Akik mi vagyunk) 7 részes sorozata a melodráma és a felnövekvéstörténet keveréke, mivel gyerekkorától kezdve mutatja be a világ egyik legnevesebb pornószínészének a történetét –

természetesen rengeteg szexszel.


A Rocco Siffredit alakító Alessandro Borghinak nagyjából 40–50 olyan szexjelenetben kellett szerepelni, amelyben valamilyen határátlépés történt, egyesek pedig még a szokásosnál is intenzívebbek voltak. A színész vallomása szerint azonban „mindegyik képsor, ami szexet vagy pornót tartalmaz,

egyúttal egy új oldaláról is bemutatja a karaktert,

vagy van benne valamilyen fontos csavar”.


„Sosem azért dobtuk be a szexet, mert elérkeztünk egy olyan pontra, amikor fel kell ajzani egy kicsit a közönséget. Ehelyett ezek a fülledt jelenetek Rocco beavatását, a boldogságát, a fájdalommal való szembenézését és sok minden egyebet jelképeztek” – mondta Borghi.

A széria forgatása során egyébként a színészek (ahogy az ma már kötelező) intimitáskoordinátorral dolgoztak együtt ezeken a képsorokon, és Borghi beszámolója szerint az elején ugyan még feszengtek, de a harmadik héten már meztelenül ácsorogva nézték vissza magukat a monitoron.


(via Uproxx)

 

Ez is érdekelhet

Rámegy a Netflix a pornóra

A Rocco Siffredi-sorozat után bejelentettek egy dokumentumfilmet, ami a Pornhubról fog szólni.

Tovább