A Nagy Ő után új műsorban tűnik fel Jákob Zoltán

A TV2 Mokkájában jelentette be: folytatja a YouTube-on nemrég elindított Szépség Gurut.

Jákob Zoltán (vagy ahogy a médiában mindenki előszeretettel nevezi őt: Jákob Zoli) a TV2 Mokka című műsorában árulta el némi főzőcskézés után, hogy

nemcsak radikális életmódváltásba fog belekezdeni, de egy új műsorba is!

Előbbi alatt azt kell érteni, hogy többet fog a konyhában sündörögni, az utóbbi pedig egy YouTube-műsor Szépség Guru címmel, amit így foglalt össze:

Elkezdtem egy YouTube-csatornát, egy átalakítós műsort csinálok. Egy önbizalomhiányos nőből lesz egy önbizalommal telt.

Jákob olyannyira nem a levegőbe beszélt, hogy valójában már egy hónappal ezelőtt leforgatta a csapatával a Szépség Guru első részét, amelyet eddig összesen 132 ezren láttak, így a nagy sikerre való tekintettel mindenképpen folytatni szeretné. A fő célja az, hogy azoknak a nőknek is megmutassa, hogy igenis szépek, akik esetleg nem érzik magukat annak”.

 

 

Mint ismeretes, Jákob Zoltán a műköröm bizniszben épített milliárdos cégbirodalmat. Eredeti szakmáját tekintve egyébként építészmérnök, tíz éve pedig ingatlanberuházóként is jelen van a magyar ingatlanpiacon – így lett 2023-ban az év 39. leggazdagabb embere. A Nagy Ő legutóbbi évadában Árpa Attila után ő kereste az igaz szerelmet az ötcsillagos turai Botaniq kastélyban. De írt már könyvet is Paprikaföldektől a HÉTCSILLAGOS életig címmel (itt veséztük ki).

(via tv2play.hu)