Alapszereplő hagyja ott a The Walking Deadet

Az Igazából szerelem című romkomkból is ismert Andrew Lincoln a kezdetek, azaz 2010 óta játszik a zombis szériában.

Az egykori seriffet, Rick Grimest alakító színész még a kilencedik évad végéig marad, de fokozatosan írják ki a sorozatból: a várhatóan idén októberben érkező szezon epizódjainak felében benne lesz, majd az évad végén végleg távozik.

Andrew Lincoln a sorozatban. Forrás: port

 

Nem világos, hogy a sztár pontosan miért hagyja ott a szériát, de a The Hollywood Reporter úgy tudja, hasonló okokból, mint amiért korábban kollégája, Lauren Cohan is távozott, aki új megállapodást akart kötni a showrunnerekkel – mindhiába.

Lincoln maga egyébként már februárban célozgatott esetleges távozására, amikor a következőket nyilatkozta: „Sok a megválaszolatlan kérdés, és tartozunk a nézőinknek azzal, hogy néhányra közülük megfelelünk. Szóval amikor ezekre a kérdésekre választ adunk, akkor érkezik el a végjáték.

Az én fejemben pedig már határozottan megvan ez a végjáték.

Az már más kérdés, hogy a producerek fejében is megvan-e már...”

Norman Reedus a sorozatban. Forrás: port

 

Lincoln távozásával párhuzamosan állítólag a Darylt alakító Norman Reedus megpróbálja elérni az alkotóknál, hogy ő vegye át a helyét, azaz a sorozat főszereplőjévé léphessen elő. Ha ez sikerül neki, az azt is jelenti majd, hogy 20 millió dolláros gázsira számíthat.


(via NME)