Áprilistól változik az RTL és a TV2 műsorrendje

Azért van rá szükség, mert több új műsor is érkezik a jövő héten. Mutatjuk.

Április 3-tól az RTL-en a 19:35-kor kezdődő Drága örökösök után jön Az álommeló a Cápák között című üzleti show-ból ismert Balogh Levente vállalkozóval. A The Apprentice eredeti címet viselő üzleti realityben Balogh az asszisztensét keresi. A jelentkezőknek adásról adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.

Mint az köztudott, a formátum eredeti verziójában annak idején Donald Trump kereste a beosztottját. Az összesen 15 évadot megért sorozat tizennegyedik évada után viszont Trumpot lecserélték, mivel bántó megjegyzéseket tett a mexikói bevándorlókra, amikor bejelentette, hogy elindul a választásokon. Az utolsó évadnak így Arnold Schwarzenegger lett a sztárja, időközben pedig Martha Stewart főszereplésével is készült egy spinoff.

Ütős Ötös. Forrás: TV2


A mi kis falunk ismétlései helyett minden hétköznap sugárzott Az álommeló után, 22:10-es kezdettel A Séf meg a többiek ismétléseire kerül sor. Eközben a TV2-n is zajlik az élet, hiszen itt ugyanúgy április 3-án szintén elindul egy új műsor, a Till Attila műsorvezetésével megvalósuló Ütős Ötös című vetélkedő, a Hazatalálsz című napi sorozat helyett.

A 19:50-től sugárzott Zsákbamacska után, 21:35-től kezdődő műsor egy családi vetélkedő, amelyben ismert emberek családtagjaikkal, barátaikkal vagy hozzájuk közel álló személyekkel alkotnak 5-5 fős csapatokat. A kérdések nem tudásalapúak, a játékosoknak inkább arra kell ráérezniük, hogy gondolkodnak az emberek, azaz el kell találniuk, hogy egy bizonyos kérdésre milyen leggyakoribb választ adott az utca embere. Az Ütős Ötös után, 22:55-től pedig az Újratervezés című dokureality ismétlései zárják az esti műsorsávot.


(via RTL, TV2)