Ázsia Expressz: Alekosz továbbra is fullba nyomja a kretént

Mindenki kedvenc okoskodó valóságshowhőse a világjáró celebvetélkedő hétfő esti adásában is hozta a formáját. Nem irigyeljük a barátnőjét!

„Az mindenesetre szép teljesítmény, hogy a 2011-es Való Világ óta ilyen szépen, konzekvensen hozza

az okoskodó atlétás panelproli karaktert,

és meg is tud élni belőle. (…) Nem is esett ki a karakterből egy percre sem, miközben a spanyolt, az angolt vagy éppen az olaszt törték, ő csak magyarul volt hajlandó megszólalni, mindenkit lenézett, mindent jobban tudott, és a csajával cipeltette a bőröndjét” – írtuk az ezúttal érdekes módon Dél-Amerikában játszódó Ázsia Expressz új évadának első két epizódjáról szóló kritikánkban Nagy Alekoszról.


És a műsor ugyanebben a szellemben folytatódott: a hétfő esti adás egyik legkínosabb pillanata minden bizonnyal az volt, amikor Alekosz – öntudatlanul is a Picasso kalandjai vizes jelenetét megidézve – pantomimezve és folyamatosan magyarul beszélve próbálta elmagyarázni egy helyi asszonynak, hogy ő bizony valami limonádét vagy üdítőt inna, nem pedig vizet, amivel a nő kínálta, mert azt neki nem bírja a gyomra (elég nehéz lehet az élete), és hát azt különben is a lovak isznak (mi úgy tudjuk, azért nem kizárólag).


A megélhetési celeb ezt a szánalmas kis műsort minden bizonnyal szándékosan nyomta le, hiszen kizárt, hogy valóban ennyire hülye lenne – ez azonban nem változtat a korábbi kritikánk címében is emlegetett szekunderszégyen-érzeten, amit neki köszönthetünk.

Titkon barátnője, Varsányi Réka is így érezhet, mivel a jelenet során folyamatosan nevetgélt, mi arra tippelünk, hogy azért, mert kínosan érezte magát a párja miatt.

 

Olvasd el a műsorról írt kritikánkat!

Az Ázsia Expresszben Alekosz szállítja a szekunder szégyent

Pont úgy, ahogy a TV2 valószínűleg számított rá. A most induló Ázsia expressz némi képzavarral Közép-Amerikában játszódik, de Alekoszt ez nem érdekelte, igaz, versenyezni már túl lusta volt, helyette a fiatalok és a sportolók hajtottak, vadidegenektől kérve hatalmas szívességeket.

Tovább


A kedd esti adás előzetese szerint pedig szegény Rékára továbbra is rájár a rúd – bár ezúttal a jelek szerint nem Alekosz miatt. A kedvcsinálóban azt láthatjuk, hogy minden remény nélkül, esélytelenül stoppolnak az országút mentén, senki sem áll meg nekik, pedig máshogy nem tudnak eljutni az úti célukhoz.

A lány idegei pedig úgy tűnik, már most kezdik felmondani a szolgálatot, mert sírással küszködve panaszkodik a helyzetről a kamerának.


(via tv2play.hu)