Győzikével indul a megújult Zsákbamacska április 27-én

Új műsorvezető párokkal és megújult játékokkal tér vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska. A második évadban Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó veszik át Majka és Pápai Joci helyét.

Az évtizedek után tavaly visszatérő műsor április 27-én, szombaton új műsorvezetőkkel és VIP különkiadással várja a nézőket, amelyben Demcsák Zsuzsa, Stohl András, Sydney van den Bosch, Ördög Nóra, Krausz Gábor, Lékai-Kiss Ramóna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, valamint Tilla és a Kincsvadászokból ismert műtárgykereskedő, dr. Katona Szandra játszanak majd, és az első évadhoz hasonlóan jelmezben érkeznek.

Forrás: TV2

 

A megújult game-show ezt követően április 29-én folytatódik minden hétköznap este,  melynek keretében ezúttal is közel 60 féle játékot próbálhatnak ki a szereplők. A régi jól beváltak mellett olyan új próbatételek is lesznek, mint például az óriás társasjáték, ahol a játékos maga a bábu, aki lépked a pályán, de lesz pénzlapátolás bekötött szemmel, és egy különleges golyóderbi, ahol minden a száguldó golyókon múlik, na meg a szerencsén. Értékes nyereményekből sem lesz hiány:  több autó is gazdára talál az új évadban, de egyéb tárgynyereményekkel és akár milliós pénzösszegekkel is hazatérhetnek a szerencsések. A hangulatfelelősök és játékmesterek Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó lesznek, miután Majka és Pápai Joci a konkurens RTL csatornához igazolt. A műsorvezetőket most is egy-egy hölgy segíti a vetélkedőben: Kárpáti Rebeka és Stana Alexandra.

(TV2)