Hihetetlenül jónak ígérkezik a Stranger Things 2. évada

De a Halálos fegyver és a 24: Örökség is kapott egy-egy új trailert a Super Bowl szünetében.

A vasárnap este lezajlott 51. Super Bowl nemcsak az Atlanta Falcons és a New England Patriots élethalálharca volt a bajnoki címért (az utóbbi csapat győzelmével), hanem egyúttal a film- és sorozatipar legfontosabb reklámsávja is. A meccs szünetében ugyanis olyan sikeres franchise-ok vadonatúj trailerei mentek le, mint A galaxis őrzői 2 vagy A Karib-tenger kalózai 5, a sorozatok közt pedig olyan közönségkedvencek kaptak új előzetest, mint a Halálos fegyver, a 24 és a Stranger Things második évada.

Forrás: Netflix

A személyes kedvencem természetesen a Stranger Things volt: itt az első évadban megismert gyerekcsapat a második évadban igazi természetfeletti-szakértő lesz, még a suliba is Szellemirtók-felszerelésben mennek! Csakhogy úgy tűnik, lesz is dolguk, mert az utolsó, Harmadik típusú találkozások-stílusú ajtónyitós jelenet alapján egy nagyon nagy szörny fogja tiszteletét tenni az álmos amerikai kisvárosba.

De kapott új trailert a Hulu bizarr sci-fi sorozata, a The Handmaid’s Tale is:

Márciusban kap új részeket a Fox Aranyglóbusz-díjas bűnügyi sorozata, az Empire:

A héten folytatódni fog a Mel Gibson és Danny Glover nélküli Halálos fegyver is, így a Fox csatorna az utolsó két részt is megpromózta egy kicsit:

Ez pedig itt a Kiefer Sutherland-mentes 24, a 24: Örökség:

(via EW.com)