Idegtépően jónak ígérkezik a True Detective 3. évada

Matthew McConaughey helyett Mahershala Ali derít fel egy '80-as évekbeli bűnügyet. Itt a magyar feliratos trailer!

2019 januárjában debütál az HBO-n a True Detective (nálunk: A törvény nevében) című, kultikus nyomozós sorozat 3. évada – épp itt volt már az ideje, hogy kapjon végre egy ütős trailert! Íme, itt van, ráadásul magyar felirattal:

A harmadik évad egy Ozarks szívében történt kísérteties bűncselekmény nyomozását meséli el. A sztori három idősíkon játszódik majd, az egyik ezek közül az 1980-as évek, amikor is nyomtalanul eltűnik két kisgyerek. A sorozat főbb szerepeiben olyan nagyszerű színészeket találunk, mint az Oscar-díjas Mahershala Ali (Holdfény, Luke Cage), Stephen Dorff (Penge), Carmen Ejogo (Selma, Alien – Covenant, Legendás állatok és megfigyelésük) és Ray Fisher (Az Igazság Ligája).

Nagyon jó lenne, ha sorozat fő kreátora, Nic Pizzolatto a harmadik évad során visszaterelné a szériát abba a hátborzongatóan izgalmas miliőbe, amilyen az első, Matthew McConaughey és Woody Harrelson nevével fémjelezte évadé volt. Mert sajnos a második évad Colin Farrellékkel nem volt se hátborzongató, se izgalmas, csak egy átlagos krimisorozat, kicsit túlbonyolítva.