Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Ha már felkészültél a holnapi bulira, ülj le a tévé elé, és gyűjts erőt!

Az 50 első randi - AXN, december 30. szombat, 19h

Henry a paradicsomi Hawaii-on éli az unatkozó playboyok édes életét. Egyik reggel azonban találkozik a csinos Lucyval, akinek remek a humora, bájos a mosolya és palacsintájából épp meseházat épít a tányérján. Egyszóval teljesen belehabarodik a lányba. Minden nagyszerűen alakul, de másnap kiderül, hogy Lucy semmire sem emlékszik a vidám randiból, mivel rövid távú memóriája egy autóbalesetben jóvátehetetlenül megsérült. Így Henrynek nem marad más választása: minden nap újból nekiveselkedik, hogy meghódítja Lucyt.

 

Sokkal több mint testőr 2. - Mozi+, december 30. szombat, 19h

A világ leghalálosabb párja _ a testőr Michael Bryce és a bérgyilkos Darius Kincaid _ újabb életveszélyes küldetésen vesz részt. A még mindig engedély nélküli és ellenőrzés alatt álló Bryce-ot Darius még kiszámíthatatlanabb felesége, a hírhedt nemzetközi szélhámos Sonia Kincaid kényszeríti akcióra. Miközben Bryce-t a két legveszélyesebb védence a szakadék szélére sodorja, a trió egy globális összeesküvésbe keveredik, és hamarosan szembesülnek vele, hogy csak ők állnak Európa és egy bosszúszomjas őrült között. A mókás és halálos káoszhoz csatlakozik Morgan Freeman is, mint _ nos, ez majd kiderül...

 

A kismenő - Film+, december 30. szombat, 19h

A világon minden ember gazdag akar lenni. Longfellow Deeds (Adam Sandler) kivétel: ő csupán arra vágyik, hogy gyermeteg szerelmes versikéit üdvözlőlapok hátára nyomtassák. Egyébként szereti a csendes kisvárost, ahol él, és a zsúfolt pizzériát, amelyből éldegél. Egy nap Deeds kénytelen elmenni a nagyvárosba, hogy átvegye 40 milliárd dolláros örökségét, melyet soha nem látott, elfeledett nagybácsikája hagyott rá. A pökhendi városlakók persze ki akarják semmizni a vagyonából, vagy el akarják csábítani a vagyonáért, vagy információkat szeretnének kicsalni belőle a vagyonáról. Szerencsére a jövevényt sem ejtették ám a feje lágyára.

 

Ace Ventura - Állati nyomozó - Paramount Network, december 30. szombat, 19.20h

Ő a legjobb itt. Valójában ő az egyetlen itt! Ő Ace Ventura, állati nyomozó. Jim Carrey épp a Miami Dolphins elveszett kabala delfinje és hátvéd játékosa, Dan Marino ügyén dolgozik. Szemtől szembe kerül egy emberevő cápával, A-tól Z-ig megismerkedik a Miami Dolphins játékosaival, és huncutkodik a hölgyekkel. Akár inkognitóban, vízben vagy tűzben mozog, mindig megtalálja az emberét… vagy állatát!

 

Oscar - RTL, december 30. szombat, 19.35h

Angelo Provolone (Sylvester Stallone) ismert és megbecsült tagja az alvilágnak. Alkohol-csempészésből igen szép vagyonra tett szert, gyönyörű házzal és csodaszép feleséggel büszkélkedhet. Egy napon haldokló apja megesketi fiát, hogy felhagy a törvényszegéssel, a bűnözéssel, és jó útra tér. Csakhogy a bűnös élet nem akar szakítani vele. Sőt, minden összeesküszik ellene: felbukkan egy lány, aki Angelót apjaként tünti fel. Megjelenik az érzékeny lelkű nyelvészprofesszor, dr. Poole (Tim Curry), aki a nap végén, mint vőlegény távozik. A szexis szobalány a felfordulás közepén kilép, ám nem a megfelelő kofferral távozik.

 

Pancser Police - RTL HÁROM, december 30. szombat, 20.30h

Vannak olyan zsaruk, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak. Allen (Will Ferrell), a gyilkosságiak könyvelője legalábbis ilyen. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) azért más fából faragták, de amióta egy túl gyorsan elsült pisztolynak köszönhetően nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit: Dansont (Dwayne "The Rock" Johnson) és Manzettit (Samuel L. Jackson), míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők micsoda rendőrök.

 

Örömapa - Prime, december 30. szombat, 21h

Nagyot tévednek azok, akik azt hiszik, hogy egy esküvő egyszerű és nagyszerű dolog! Az ember lánya, aki még csak nemrégen született meg, és még alig húszéves, egyszer csak azt mondja: megismertem egy fantasztikus srácot, és hozzámegyek! Természetesen a fiú szörnyű, a szülei kimondottan borzalmasak, az esküvő pedig maga a megtestesült lidércnyomás. George Banks (Steve Martin) mindössze azt szeretné tudni, hogy vajon egyedül ő, az örömapa érez-e így.

 

Nejem, nőm, csajom - Magyar Mozi TV, december 30. szombat, 21h

Helgának, a sztár-műsorvezetőnek egyre gyanúsabb, hogy sármos szerelme nem engedi át a hálószoba küszöbén. Szilvi (Lovas Rozi), a holtomiglan-holtodiglan kimondására vágyó fiatal nő egy különös parti kellős közepén találja magát jövendőbelijével. Vera nem szeretne választ adni férjének a nagy kérdésre: vajon kire ütött ez a gyerek? Flóra pedig nyomozni kezd hittantanár férje után. Négy nő különböző élethelyzetben, de hasonló problémákkal.

 

Túl jó nő a csajom - TV2 Comedy, december 30. szombat, 21h

Kirk egy teljesen átlagos srác. A pittsburgh-i reptéren dolgozik biztonsági őrként, bár merészebb álmaiban pilótaként repül. Amúgy nem is átlagos, ugyanis vézna, ügyetlen és ronda. Még a szülei is jobban odavannak a volt (hárpia) barátnőjéért és a lány új pasijáért, mint érte. Ráadásul naponta az orra alá is dörgölik, hogy milyen élhetetlen, tehetségtelen fickó. Egy elhagyott mobiltelefonnak köszönhetően azonban Kirk találkozik a bombázó Molly-val, majd az ifjú roppant mód meglepődik, hogy felkelti a sikeres és csinos lány érdeklődését. Nem is érti, hogy lehet, hogy egy ilyen csaj időt és energiát pazarol egy magafajta lúzerre...

 

A kéz, amely a bölcsőt ringatja - Filmcafe, december 30. szombat, 21h

A kényelmes és irigylésre méltó életet élő Peyton Flanders elveszíti férjét, és még meg sem született gyermekét. Nincs más választása, új életet kell kezdenie. Az élet, amelyre vágyik azonban egy másik nőé; az elégedett és tevékeny Claire Bartel-é, aki egyszemélyben feleség, anya, és üzletasszony. Eljátszva az ideális babysittert, Peyton beköltözik Claire-ék otthonába. Solomon, a házi mindenes az egyetlen, aki észreveszi, hogy Peyton valójában nem az a drága angyal, akinek mindannyian gondolják. Mire Claire megérti, mire megy ki Peyton titkos játéka, talán már túl késő ahhoz, hogy megmentse családját a rémisztő jövőtől, amit Peyton szánt nekik.

 

Notting Hill-i cukrászda - Duna Televízió, december 30. szombat, 21.05h

Hogyan lehet egy olyan süteményezőt létrehozni, ahonnan mindenki kicsit boldogabban jön ki? A Notting Hill-i cukrászda három nő története, akiket egy dolog kapcsol össze: végtelen szeretetük a zseniális cukrász, Sarah iránt, aki tragikusan fiatalon életét veszti egy balesetben. Lánya, Clarissa táncosnak készül, de nehezen találja meg az egyensúlyt a felnőttek életében. Isabella, Sarah legjobb barátnője úgy érzi, egyedül képtelen beteljesíteni barátnőjével közös terveit. Mimi, az édesanyja pedig a maga módján, csendesen gyászol. A három különböző korú nő sok súrlódás és nézeteltérés közepette nyitja meg közös cukrászdáját London leghangulatosabb környékén, a Portobello Roadon, de hamar rájönnek, hogy az egymásra figyelés, a kreativitás és a szeretet erejével sokkal többre képesek, mint gondolták. A különleges, ínycsiklandó sütemények illata mellett hamarosan a szerelem is belengi a cukrászdát…

 

Az ember, aki ismerte a végtelent - Duna Televízió, december 30. szombat, 22.50h

Az ember, aki ismerte a végtelent, az úttörő indiai matematikus, Srinivasa Ramanujan életének és tudományos karrierjének története, valamint mentorával, G.H. professzorral folytatott barátságának a története. A 25 éves hívő indiai Srinivasa Ramanujan raktári segédmunkás és autodidakta zseni, aki megoldja a legnehezebb matematikai problémákat is. Egy nap levelet ír G. H. Hardy Cambridge-i professzornak, aki felismerve tehetségét, Angliába hívja. Az 1910-es évek Indiájában él Srinivasa Ramanujan, akit határtalan intelligenciával áldott meg az ég. Ramanujan mélyszegénységben él Madrasban, de ez sem szab határt az Ő végtelen gondolatainak, sziporkázó tehetségének. Végül a csillagok és a matematikában való mély hite és határtalan bizalma felkelti a neves brit matematika professzor, G.H. Hardy érdeklődését, aki meghívja számításainak továbbfejlesztésére a cambridge-i Trinity College-ban. Ramanujan kénytelen elhagyni fiatal feleségét, Janakit, akit nagyon szeret. A mélyen hívő indiai egy olyan távoli országban találja magát, ahol nagyrészt tudományos és akadémiai matematikai elméletei oktatás folyik és kulturális értékei is gyökeresen mások, mint az övé. Ramanujan intuitív tudós, nem igazán tud megfelelni mentora szigorú akadémiai követelményeinek, valamint Nagy-Britannia előítéletes valóságának. Kitör az első világháború. Ramanujan kénytelen szembesülni a tudományos brit valósággal és otthonában magára hagyott családja aggódásával. Ramanujan romló egészségi állapota ellenére mégis csatlakozik Hardy-hoz egy olyan kölcsönös küzdelemben, amely a jövőben Ramanujant, India egyik legnagyobb modern tudósává avatná, az örökkévalóságnak.

 

West Side Story - SuperTV2, december 30. szombat, 22.55h

A legendás filmrendező, Steven Spielberg producer és rendező, a forgatókönyvíró és drámaíró Tony Kushner forgatókönyve alapján készült WEST SIDE STORY a szenvedélyes rivalizálás és a fiatalok szerelmének klasszikus történetét meséli el 1957-ben New Yorkban. Egy teljesen új generáció élheti át a szeretett musical újragondolását. Tony és María megismerkednek, egymásba szeretnek, de a hozzájuk közel állók lebeszélik őket a kapcsolatról. Ahogy a faji és territoriális feszültségek elmérgesednek a rivális bandák között, olyan események bontakoznak ki, amelyek veszélyeztetik a fiatal szerelmesek boldogságát.

 

A kegyelem - M5, december 30. szombat, 23.10h

1968-ban Donald Crowhurst angol üzletembert Sir Francis Chichester sikere arra ösztönzi, hogy egyedül vegyen részt a Golden Globe Race kikötés nélküli, világkörüli szólóvitorlás versenyén. Noha csak amatőr hajós, Crowhurst úgy véli, hogy a technológia és a képességei lehetővé teszik számára, hogy sikeres legyen, ezáltal anyagi biztonságot biztosíthatna feleségének és kisgyermekeinek. A költségek növekedésével fő szponzora, Stanley Best nem akar többet erre áldozni, ezért Crowhurst kénytelen váltókat aláírni, veszélyeztetve otthonát. A média is hasznot húzna a sikergyanús sztoriból. Crowhurstnak teljesítenie kell a versenyt, vagy elveszít mindent, amit számára fontos. A film megtörtént eseményen alapul.

 

King's Man - A kezdetek - Mozi+, december 30. szombat, 23.10h

Mikor a történelem legszörnyűbb zsarnokai és bűnöző lángelméi összegyűlnek, hogy háborút kirobbantva emberek milliót tüntessék el a föld színéről, egyetlen férfi képes rá, hogy versenyt kell futva az idővel megállítsa őket. Fedezd fel, miként született a legelső független hírszerző ügynökség a KING'S MAN – A KEZDETEK-ben.

 

Godzilla - AXN, december 30. szombat, 23.30h

 

A francia titkosszolgálat az egyik polinéziai szigeten atomrobbantást hajt végre, melynek hatására a sziget állatvilágában mutáció következik be. A kísérlet következtében gigantikusra nőtt, agresszív hüllő, Godzilla az éhségtől és dühtől hajtva megtámadja New Yorkot. A várost romba döntő szörnyeteget képtelenek a hadsereg csapatai megfékezni, s hamarosan kitör a pánik. Egy atomtudós (Matthew Broderick) és egy különös francia férfi (Jean Reno) közös erővel próbálják megfejteni az irtózatos méretű lény rejtélyét és megállítani a pusztítást, amíg még nem késő.