Nagy Zsolt, Borbély Alexandra és Tenki Réka főszereplésével indul új thrillersorozat

Az RTL Klub orvosi thrillerében Sztarenki Dóra és Adorjáni Bálint is szerepel. Nézd meg a főcímét!

Az RTL Most+-on (a csatorna fizetős streaming szolgáltatásán) már március 28. óta látható, míg a televízió képernyőjén szombaton debütál az RTL Klub új, saját fejlesztésű sorozata, a Mellékhatás. A béranyaságról, erről a legtöbb országban, így Magyarországon is törvénytelen eljárásról szóló szériában olyan színészek játsszák a főbb szerepeket, mint Adorjáni Bálint, Borbély Alexandra, Nagy Zsolt, Sztarenki Dóra és Tenki Réka.

A hivatalos tartalomismertető szerint Zoltán (Adorjáni) fiatal, sikeres orvos, aki azonban műhibát vét – félve egzisztenciája elvesztésétől immorális döntéseket hoz, és ezzel veszélyes események sorozatát indítja el. Megismerhetjük a férfi feleségét, Bertát is (Borbély), aki életét kizárólag a családjának szentelte, de soha nem kapott érte elismerést. Zoltán és Berta harmonikus házassága a hazugságok, kísértések és szerencsétlenségek hatására a szemünk előtt esik szét.

Egy másik hősnő Anna (Sztarenki), aki elhagyja a lehúzó közeget, amiben felnőtt, és felvállalja az anyaság szerepét, amitől annyira retteg. A sorozat azokról is szól, akik minden áron gyereket szeretnének, de biológiai okokból ez lehetetlen. Közéjük tartozik a Nagy Zsolt által alakított milliárdos vállalkozó, Zsolt, illetve felesége, az egykori szupermodell, Kata (Tenki).

És a Mellékhatás természetesen szól azokról is, akik bérbe adják a testüket, hogy másoknak szüljenek, valamint azokról, akik nem akarnak gyereket, és nem értik, mások miért szeretnének annyira. Vagy nem akartak, mégis lett. És azokról is, akiknek nincs gyereke, de nagyon félnek attól, hogy milyen lesz, amikor lesz. A most kedvcsinálóként nyilvánosságra hozott főcímen kívül ide, ide és ide kattintva megnézhetünk néhány drámai teasert is.


(via RTL Klub)