Nem csak a magyar Szerencsekerék-játékosokon lehet szörnyülködni

A közönség egy emberként hördült fel ennek az amerikai nőnek a hibáján.

A „tudja, hol szeret a cápa” óta számtalanszor megírtuk már a népszerű vetélkedő legdöbbenetesebb bénázásait, hiszen a hülyeségforrás a jelek szerint kiapadhatatlan. Pár napja valakinek a „néha még a kapanyél is elsül” mondást nem sikerült megfejtenie úgy, hogy már csak két betű hiányzott, és Kasza Tibi műsorvezető szinte a szájába adta a megoldást.

De a műsor amerikai verziójában is gyakran adódnak viccesebbnél viccesebb bakik. Mi is megírtuk, amikor valaki a „_URASSIC PARK _O_IES” feladványt úgy fejtette meg, hogy „Jurassic Park bodies” (Jurassic Park movies helyett), másvalakiken pedig a „vízibicikli-kölcsönzés” angol megfelelője fogott ki úgy, hogy csak egyetlen betű hiányzott a megfejtéshez („RENTING A PEDA_ BOAT”).


Az ilyen és ehhez hasonló orbitális tévesztések persze rögtön virálissá válnak. A legújabb hülyeségről például az Uproxx írt egy Twitter-felhasználó bejegyzése alapján. A napokban ugyanis az történt, hogy egy játékosnak a „fresh tropical fruit” (friss trópusi gyümölcs) kifejezést kellett volna megfejtenie, és már csak a ’fresh’ szó utolsó két betűje hiányzott, amiből ráadásul a ’h’-t az illető ki is találta – de a jelek szerint csak véletlenül, mivel utána sikerült egy ’g’-t kérnie, mintha a megfejtés eleje fregh lett volna.

A közönség reakciója persze a döbbent felhördülés volt, sőt, valaki mintha a távolban fel is kiáltott volna, hogy „NO” (neeem!), a közösségi médiában pedig már el is kezdett terjedni a

„fresh with a G”

mém. A műsorvezető empatikusan elkezdte védelmezni a hatalmasat rontó játékost, hogy a stúdióban azért mások a körülmények, mint otthon, és izgul az ember, nem tud koncentrálni stb. – de azért ez akkor is elég hihetetlen. Talán a rendszeres bakik miatt, talán másért, de az amerikai Szerencsekereket, azaz a Wheel of Fortune-t nemrégiben további öt évaddal hosszabbították meg, azaz a nézőknek még a 2027/28-as szezonban is lesz min szórakozniuk.


(via Uproxx)