Új Gyilkos van az Árulókban, egy szereplő feladta a játékot

Ádám feladta a játékot, Feri meghalt, Bencét kiszavazták társai.

Reggelinél Moha “megviccelte” a többieket: elbújt a másik szobában az utolsó játékos érkezéséig, ám végül Árpa Attila, a játékmester nem hagyta, hogy a terve megvalósuljon, és előhívta rejtekéből a játékost.

 

Bencét megviselte barátja eltűnése. Attila bejelentette, hogy Ferit ölték meg az Árulók és azt is, hogy Ádám egészségügyi okok miatt feladta a játékot.

 

 

„A koktélparti alatt történt aljasan, hátulról” – a gyilkosok mindenki szeme láttára öltek meg egy ártatlant

Miután Szalay Bence és Törőcsik Dani azt a feladatot kapták, hogy a Félhold partin, az összes játékos szeme láttára jelöljék meg áldozatukat, a két gyilkos nem habozott. Bence egy halálos öleléssel megpecsételte az egyik játékos sorsát.

 

 

„Én láttam, hogy ő tette” – Törőcsik Dani elárulta, ki ölte meg Varga Ferit


A reggelit követően a hírességek nyomozásba kezdtek. A játékosok mindössze annyi információval rendelkeztek, hogy az árulók előző este a szemük láttára választották ki áldozatukat. Törőcsik Dani ekkor megragadta az alkalmat, és előadta teóriáját a többieknek.

 

„Meg vagyok győződve arról, hogy ő a gyilkos” – Nádai Anikó újabb játékost gyanúsított meg


Nádai Anikó tovább folytatta a nyomozást. A műsorvezető számára az egyik játékos viselkedése egyre feltűnőbbé vált a napokban, teóriáját pedig a gyanúsított hírességgel is megosztotta: „Nekem ti ketten vagytok a fejemben”

 

„Ilyen okos nő feje van” – racka juhok arcát kellett felismerniük a hírességeknek


Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban próbatétele során a hírességeknek meg kellett találniuk a nyájból hiányzó az ártatlan juhot. A tét most is óriási volt, ugyanis a nyertes csapat tagjai a jutalom mellett lehetőséget kaptak arra, hogy pajzsot szerezzenek.

 

 

„Ma biztos jól fogok aludni” – az egyik játékos védelmet nyert


Szabados Ági, Nádai Anikó, Tapasztó Orsi és Törőcsik Dani találták meg leghamarabb az ártatlan racka juhot, így mindannyian lehetőséget kaptak arra, hogy belépjenek Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban fegyvertárába. Az itt sorakozó ládák egyike pedig egy pajzsot rejtett, ami megvédte a megtalálóját az aznapi gyilkosságtól. Vajon melyikük oldalára állt a szerencse?

 

 

„A nyomok és a viselkedésed alapján te vagy a gyilkos” – egyöntetű döntés született a kerekasztalnál


A kerekasztal ceremónia kezdetén több gyanúsított neve is felmerült, azonban a szavazás során ezúttal nagy egyetértés volt a hírességek között. Egy játékos kivételével, mindenki ugyanazt a nevet írta fel a táblájára.

 

„Úgy érzem, mindent beleadtam ebbe a játékba” – újabb gyilkost száműztek


Miután minden játékos Szalay Bencére szavazott a kerekasztal ceremónián, a színésznek az igazság körében kellett színt vallania. Bence búcsúját és vallomását visszafojtott lélegzettel hallgatták végig a hírességek.

 

„Tudja jól, hogy a halálos ítéletemet írja alá” – a megzsarolt játékos megijedt az áruló szereptől


Miután Szalay Bencét kiszavazták a játékból, Törőcsik Daninak új gyilkostársat kellett kijelölnie. A választott játékos lesújtva olvasta a zsaroló levelet, és teljesen ledöbbent, mikor meglátta, ki rejtőzik a csukja alatt: „Ez nagyon ijesztő, rád egyáltalán nem számítottam” – mondta a mosolygó Daninak.

 

 

(RTL Sajtóklub)