Programkereső

ERRE A HÉTRE AJÁNLJUK

TudKult 2020

január 22., Budapest, Csodák Palotája - CSOPA

A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő TudKult programon a szakmai partnerek izgalmas állomásokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, a Csopa látványos Öveges termi kísérlet bemutatóval és 250 interaktív eszközzel várja az érdeklődőket, legyenek akár óvodások, általános vagy középiskolások. Keressétek közösen a kapcsolatot a könyvek, az irodalom, a zene, a festészet, a filmezés, a bankjegyek, a vendégszeretet, a hagyományok, a környezetvédelem és a természettudományok között! Minden bejelentkezett csoport részese lesz a zene fizikájáról szóló látványos kísérlet bemutatónak.

VII. Magyar Marketing Fesztivál

január 23., Budapest, Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

Üzleti évnyitó a kis- és középvállalkozások vezetőinek, marketing döntéshozóinak, vállalkozóknak! - 2014 óta. Készülj fel velünk Te is a 2020-as év kihívásaira, ismerd meg elsőként a legújabb üzleti és marketing-trendeket, változásokat! Hetedik alkalommal nyitja meg kapuit az ország egyik legnagyobb és legrangosabb, kimondottan KKV üzleti és marketing-trendekkel, szakmai újdonságokkal foglalkozó konferenciája.

Kolbász és Sajt fesztivál

január 25-26., Budapest, Millenáris

A Kolbász és Sajt fesztivál ingyenes rendezvény, egy kifejezetten családi és gasztro esemény, ahol a szervezők célja, hogy a hazai közönséggel megismertesse a legfinomabb ételeket, italokat, illetve kézműves termékeket. Számos előadóval, folklór programokkal és meglepetéssel várják az érdeklődőket.

16. BDPST Esküvő Kiállítás

január 25-26., Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Mondj Igen-t a hétvégére és gyere el a Papp László Budapest Sportarénába, ahol az esküvői szakma meghatározó szolgáltatói várnak jobbnál jobb ajánlataikkal. Több száz kiállítóval, látványos divatbemutatókkal, szórakoztató programokkal, értékes nyereményekkel várnak benneteket 2020. január 25-26-án, hogy megszervezd álmaid esküvőjét!

V. Forralt Bor Fesztivál és Kézműves Ünnep, Téli Italmámor

január 25-26., Budapest, Óbudai Fő tér

2020. január 25-26 között V. alkalommal, az eddigi évek hatalmas sikerére való tekintettel, megrendezésre kerül a Forralt Bor Fesztivál- és Kézműves Ünnep, az év első gasztronómiai összejövetele Óbudán, az idei V. év tiszteletére Óbuda Patinás Főterén,az Óbudai Adventi Vásár helyszínén! Ne autóval érkezzetek, használjátok a helyszínre kiváló közösségi közlekedést. Az új, sokkal nagyobb helyszínen ,több száz ülőhellyel és melegedőkkel készülünk, de lesz jégpálya is az egész Család örömére!

ZENEI FESZTIVÁLOK

A világ legjobbjai a Soundon: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Kygo és sokan mások

Az idén csúcsra járatott Balaton Soundot – a most bejelentett fellépőket nézve - kínálatban akár felül is múlhatja jövőre a nyár legnagyobb európai vízparti bulija. Több mint húsz név már biztos, köztük olyan headlinereké, mint a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas & Like Mike duó, a Sound kívánságlistájának állandó vezetője, Martin Garrix, vagy Kygo, aki legutóbb is teltházas koncertet adott a fesztiválon. A Sound 2020 az eredeti időben és helyszínen lesz: július 8-12 között, Zamárdiban.

Átlátszó Hang 2020 Újzenei Fesztivál

január 7-20., Budapest, Zeneakadémia, Műcsarnok, Három Holló Színpad, Trafó, Francia Intézet, FUGA, BMC, Koncertterem Vakok Iskolája - MVGYOSZ Székháza, Fészek Művészklub, Várkert Bazár

Létezik női vagy férfi zene? Ezek női és férfi hangokból állnak? Másként hallgatnak férfiak női zeneszerzőket, mint férfiakat és fordítva? Lehet rovarhangokból kíséretet komponálni egy versenyműhöz? Vagy kézjelekkel vezetni egy elektronikus eszközökön játszó szólistát? Lehet beatbox hangokkal történetet mesélni?

Jegyajánló

MINDENMÁS

Operavizsga Fesztivál 2020

Zeneakadémia (Solti György Kamaraterem), január 13- 26.

A Zeneakadémia 2020-ban hetedik alkalommal rendezi meg az Operavizsga Fesztivált. Több zenei felsőoktatási intézmény érkezik külföldről Budapestre, hogy rendhagyó „operavizsgákat” adjanak elő. A Zeneakadémia és külföldi egyetemek énekes hallgatói tehetségüket és színpadi rátermettségüket.

Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál - BIDF

Budapest, Cinema City Aréna, 2020.január 27-február 2.

2020. január 27 és február 2 között 6. alkalommal rendezik meg a jubileumi BIDF-et, Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivált a Cinema City Aréna moziban. A világ legfrissebb, nemzetközi sikereket elért, egészestés, kreatív dokumentumfilmjeinek magyarországi versenye, fóruma és bemutatója, évről évre fesztiváldíjas, egyedi, különleges, Magyarországon először vetített, többségében egyszer látható, későbbi filmforgalmazásra nem kerülő alkotást, valódi történetet mutat be a filmfesztiválok kedvelőinek és az emberi sorsok, problémák, társadalmi kérdések iránt nyitott nézőknek.   

Amerigo Tot, a szobrászat magyar James Bondja

Picasso a példaképének tekintette.

Teszt: hol egy finom olívabogyó?

Tizennégy terméket kóstoltunk végig, hátha rálelünk, de csak részsikereket értünk el.

Ne szégyenítsétek meg azokat, akik gyógyszert szednek a lelki nehézségeik miatt!

Fontos levél egy bipoláris zavarral diagnosztizált nőtől. Olvasd el te is!

Parno Graszt nagykoncert
2020. február 14., 20:00, MÜPA Parno Graszt nagykoncert

Vendég: Ferenczi György

Jegyvásárlás