>

Programkereső

Kiemelt ajánlataink

Kiemelt ajánlataink

Vígszínház januári jegyek

2018. november - 2019. január

A Vígszínház 2019 januári előadásaira jegyek elérhetőek a port.hu oldalon.

Madách Színház előadásai

Elérhetőek a Madách színház januári jegyei, valamint július 6-ig az évad ÖSSZES zenés produkciója.

Szegedi Szabadtéri Játékok

2019. nyara

Fergeteges Queen-musical, Szerelmes Shakespeare, Aida és Titanic érkezik Szegedre.

Színház

Meseautó

2018. november 8 -11., december 30-31., Madách Színház

A Meseautó című legendás film alapján vadonatúj musical comedy készül a Madách Színház műhelyében. Szente Vajk különleges rendezői világát ezúttal is a vígjáték nagyágyúi népesítik be.

Idáig tudom a történetet

2018. december 12., 19:30

Az Idáig tudom a történetet koncerteken a Kiscsillag zenekar és vendégeik a dalok között és dalokban mesélnek el különböző történeteket, verseket, novellákat, olyanokat, amikből dalok születtek, vagy olyanokat, amik dalokról jutottak eszükbe.

Maria Callas mesterkurzusa

2018. december 1. és 27., Spirit Színház

Maria Callas, aki egyik pillanatról a másikra pályája csúcsán elvesztette a hangját. Egy asszony, aki előtt a világ hevert, már nem tudja megjutalmazni hódolóit, miközben az operáról, az éneklésről, a sikerről s az életről mindent tud, amit egy asszony tudhat. Mesterkurzust indít egy New York-i zeneiskolában ahol mindenki énekelhet, csak Callas az egyetlen, aki énekhangot nem hallat. Viszont bírálja, kritizálja mindazokat, akik csak megkísérlik is utánozni.

Monte Cristo grófja

2018. november 11., 19:00

Hosszú raboskodás után elindul Monte Cristo grófja, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit azokból áll, akik őt annak idején bebörtönöztették. Köztük valamikori menyasszonya, és annak fia. A gazdag gróf nem válogat az eszközökben - de vajon meddig tud elmenni bosszúvágyában?

A diktátor

2018. október 26- december 20, Vígszínház

Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében önmagához híven most is a hatalommal fordul szembe a zseniális alkotó. Hol kíméletlenül szatirikusan, hol a bohóctréfa eszközeivel oldja fel sok millió ember szorongását.

koncert

Xmas Swing - Szűcs Gabi karácsonyi koncertje

2018. december 12., 19:00

A karácsonyi ünnep legszebb, legismertebb melódiái, swing, és jazz slágerei csendülnek fel Szűcs Gabi és 7 tagú zenekarának tolmácsolásában. A koncerten közreműködik: a veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar vonósnégyese.

Curtis és Emilio - Csak azért is!

2019. április 27., 20:00

.Barátságból örömzenélés: jövőre közös nagykoncertet ad az Arénában Emilio & Curtis. A koncerten régi slágereik és új közös albumuk dalai is hallhatóak lesznek.

Nicki Minaj és Future - NickiHndrxx Tour

2019. február 25., 19:30

A "NickiHndrxx" turné kihagyhatatlan esemény a modern hip-hop világát és a fő slágerlistákat uraló két énekes rajongóinak. A többszörös díjnyertes művészek arról híresek, hogy erőteljes energiákat hoznak a színpadra slágereik előadásakor. A két énekes együtt arra kötelezte el magát, hogy hatalmas, energikus show-t hozzanak a színpadra, és felejthetetlen estét nyújtsanak a rajongóknak.

Subscribe - Budapest Park 2019

2019. május 11. , 18:00

Early bird jegyek 2018. december 31-ig 2 999 Ft áron válthatóak.

Tokio Hotel

2019. június 2., 19:00

2019 áprilisában a Tokio Hotel turnéra indul, hogy egy vadonatúj show-val megünnepelje a zenekar színpadon eltöltött 15 évét, és a 2019-ben érkező új albumát.

Operett/Musical

Operett Gála

2018. november 14-15.16. december 8-9.

Nagyszabású gálaműsorunkban a legnagyobb operett slágerekből és kevésbé ismert zenei ínyencségekből hallhatnak színes válogatást a színház sztárjainak előadásában.

Abigél

2018. december 22-23. és 25-26.

A musical új aspektusból közelít a csodálatos szívet melengető, sírós-nevetős történethez. Az egész Gina, a tizenéves gimnazista lány egy drámai pillanatban történő visszaemlékezése, életének egy meghatározó korszakának újraélése.

SunCity - a Holnap Tali!-musical

2018. november 16. és december 16.

A sorozatból ismert diákok (Soma, Rozi, Lilla, Csabi, Miki és Lara) a tanévzáró után nyári kalandra indulnak a SunCity Fesztiválra.

Tánc

Széttáncolt cipellők

2018. november 3. és december 30., 11:00 és 15:00

Melyik mese is passzolhatna jobban az Ír Sztepp Európa Bajnokaihoz, mint az izgalmas történet nyolc királylányról, akik éjjelente rongyosra táncolják a cipellőiket. A jóságos király eleinte nem is sejti, hogy leányai egy sötét, mesebeli herceg varázslata alatt állnak... Mesélő – Szigethy Norbert v.m.

Tango no tango

2018. december 23., 19:00

Mi a tangó? Tánc? Kultúra? Szerelem?Az előadás talán majd megadja a választ: kitár egy kaput, amelyen belépve megtalálhatjuk a tangó lelkét. A Nemzeti Táncszínház előadása.

Fergeteges - Újévnyitó Gála

2019. január 2-3., 19:00

A királyné, a gróf és a cigánylány. Román Sándor tánctársulata, az ExperiDance Production és a 100 Tagú Cigányzenekar szólistái különleges, új produkciójában az 1800-as évek második felének elfeledett világa elevenedik meg.

komoly

Óbudai Danubia Zenekar: A nagyotmondó obsitos

2018. november 10., 10:30

Háry János, az öreg, nyugdíjba vonult katona egy pohár bor mellet idézi fel a régi szép időket: hogyan állt katonának, hogyan győzte le a nagy Napóleont, és hogyan lelt boldog életre szerelme, Örzse oldalán. Kodály Zoltán gyönyörű zenéjével a magyar irodalom egyik legszebb és legszórakoztatóbb meséjét kelti életre a zenekar

Karácsonyi koncert – A közönség választ - Budapesti Fesztiválzenekar

2018. november 22., 19:45

A közönség állíthatja össze az este programját egy ízekkel teli, bőséges zenei étlapról. „Olyan ez a koncert, mint egy becsomagolt ajándék, mint amikor egy kisgyerek előre megmondja, mit szeretne karácsonyra, de közben persze valamilyen meglepetésre is számít” – mondja az ünnepi hangverseny házigazdája, Fischer Iván.

Bartók Világverseny - zeneszerzőverseny eredményhirdetés és gálakoncert

2018. november 25., 19:30

A Bartók Világverseny és Fesztivál versenysorozatának második esztendejében járunk, idén a zeneszerzők megmérettetése kerül sorra.

Gyerek

Hamupipőke

2018. december 1., 8. és 22.

A produkciót az eredeti tervező, Manfred Waba pazar látványvilágában állítják színpadra Bécs után Budapesten is.

A kék madár

2018. december 5-16.

Ki ne akarná megtudni minden dolgoknak és boldogságnak a titkát? Tyltyl és Mytyl, az irodalmi Nobel-díjas Maeterlinck legendás testvérpárja e nagy titkok nyomába ered, mikor elindulnak megkeresni a kék madarat, az igazit, az egyetlent.

Szikramanók - Karácsonyi kaland a cirkuszban

2018. október - november

Karácsonyi kaland a cirkuszban- egy varázslatos történet mindezt a legkáprázatosabb cirkuszi attrakciók segítségével.

sport

Standard Táncok Formációs Világbajnoksága és SZIGÓ Kupa

2018. november 24-25.

A 2016-ban megrendezett nagysikerű Világbajnokság után a Nemzetközi TáncSport Szövetség (WDSF) 2018-ban is bizalmat szavazott és engedélyezte a Kapronczai Alapfokú Művészeti Iskolának és a SZIGO TáncSport Egyesületnek a VB megrendezését.

IV. Magyar Snooker Gála: Duplázzuk a tétet

2019. január 26.

Az eddigi legnagyobb szabású hazai professzionális snooker rendezvény lesz, hiszen az eddigiektől eltérően nem kettő, hanem négy profi játékost láthatnak a hazai snooker-rajongók a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban.

Formula 1 Magyar Nagydíj 2019

2019. augusztus 2-4.

Elkészült a 2019-es Forma-1-es szezon versenynaptára, amely alapján jövőre is 21 futamból áll majd az idény. A szezon az Ausztráliában kezdődik március 17-én elrajtol az első futam, az utolsó verseny pedig december elsején rendezik majd Abu-Dzabiban. 

A kólánál már tényleg csak a light kóla egészségtelenebb

Az üdítőkutatók szerint az édesítőszeres italok a cukrosoknál is ártalmasabbak, pedig azok sem semmik.

Mit tud egy pszichológus, amit a barátaid nem?

9 dolog, amiért még a legjobbak sem tudnak helyettesíteni egy pszichológust.

Új-Zélandon gyereket nevelni egy állandó kaland

Milyen gyereknek és milyen szülőnek lenni a világ egyik mintaállamában?

Angyalok és pásztorok
Angyalok és pásztorok

Sebestyén Márta és Andrejszki Judit adventi koncertje

Jegyvásárlás