Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba

Bakancslistához adom
Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts
angol-amerikai dokumentumfilm, 2022

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson a nyolc Harry Potter-film összes nagyra becsült szereplőjével együtt újra visszatérnek Roxfortba, hogy megünnepeljék a mágikus filmes univerzum 20 éve bemutatott első filmjének, a Harry Potter és a bölcsek kövének évfordulóját. A különleges, retrospektív film elmeséli, hogyan készült minden idők egyik legelbűvölőbb közönségkedvence: újonnan leforgatott mélyinterjúkon és a szereplők beszélgetésein keresztül tárul fel újra ez a varázslatos világ, amely a mai napig az egyik legkedveltebb filmes franchise.
Forgalmazó: HBO

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sorozatneked.hu febr. 28. 08:09:01 6/10
6/10

Érdekes volt látni őket igy 20 év után, felnőttként. A lányokból helyes hölgyek lettek, de a fiúkból... Az is valahol szomorú, hogy nem tudtak a Potter után befutni filmes karriert. Ha ezeken a filmeken nőttél fel érdemes megnézni a nosztalgia miatt.
8/10
a.ker.zso0223 jan. 06. 23:29:22 8/10 Előzmény Alcapone007
Ez egy igazán őszinte vélemény tőled. Ha nem tetszik, csak tekerj tovább. Tudod vannak akik ezen nőttek fel.
1/10
Alcapone007 jan. 02. 08:26:25 1/10
Mennyit tudnak még lehúzni erről a sz@rról
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu