Exatlon Hungary All Star

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor, IV / 10. rész, 115 perc

Értékelés:

255 szavazatból
Szerinted?

Kezdetét veszi az Exatlon Hungary All Star _ A végjáték. A TV2 népszerű extrém sport-realityje január 3-án tér vissza a képernyőre. Ezúttal az egykori játékosokból álló csapatok küzdenek meg egymással, az eddigi legkeményebb harc vár a versenyzőkre. Tíz Bajnok és tíz Kihívó kezdi meg a mindent eldöntő összecsapást a Dominikai Köztársaságban, ahol új pályák, új kihívások és soha nem látott játékelemek várnak a versenyzőkre, senki nem érezheti magát biztonságban. A Bajnokok csapatában ott lesz a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta; az első évad legjobb férfi versenyzője, az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, Esztergályos Patrik és az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A pirosakat erősíti a második évad női győztese, Dr. Busa Gabriella is; visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka és a fitness világbajnok Kocsis Alexandra is, de pályára lép majd a BMX világbajnok Kempf Zozo is. Hozzájuk csatlakoznak még az idén, a harmadik évadban bizonyító Bajnokok: a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András. Akik pedig mindent megtesznek, hogy a Kihívók diadalmaskodjanak: az első évad győztese, Huszti Kata; a három éve váll-sérülése miatt távozó Salander Dorina; a nagy esélyesnek tartott Szabó-Thomka Hanna; a csupa-szív Kása András; a gladiátori elszántsággal küzdő Mischinger Péter és az első évadban idő előtt búcsúzó Rozs Gergely. A Kihívók csapatában újra bizonyíthat Pap Dorci és Novák Zalán is. Mindketten győzni szeretnének a Dominikai Köztársaságban, ahogy a harmadik évad két legjobbja, Szente Gréta és Herceg-Kis Bálint is. A TV2 népszerű extrém sport reality-jének történetében 2022. január 3-án új fejezet nyílik. Minden eddiginél kiélezettebb párharcokra, feszült helyzetekre és rengeteg meglepetésre számíthatnak a nézők és az is eldől, ezúttal a Bajnokok vagy a Kihívók szurkolói örülhetnek majd a végső győzelemnek. A versenyzők készen állnak, január 3-án indul az Exatlon Hungary All Star _ A végjáték!

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Habcsoki jan. 17. 20:11:13
Ennyi rehabos ,,sportolót" ritkán fúj össze a szél. Hát ennyi kamu sérülést így megjátszani,eljátszani... na meg ez a motiválatlanság..komolyan mondom all star ide vagy oda,ez a legnézhetetlenebb
a.dani0227@gmail.com jan. 11. 14:29:46
Valahogy mindig kiderül ,hogy a bajnok csapattagoknak nem megy ez a fajta játék, előző évadokban is ez ment, ha nyertek is a pirosak általában szerencséjük volt vagy a rendezők kedveztek nekik.

Elbízzák magukat, mondván ha már olimpiát nyert meg sok versenyt a sportágában akkor menni fog ez, de itt összetett ügyességi kell na meg sok szerencse. Lehet valaki hosszútávon gyors futó, nem megy vele sokra, a pályákon sokszor kell gyorsan futni, megállni hirtelen megint futni, mászni kötélrácson, úszni vízben stb. Aztán a végén hiába vagy gyors ha nem érzel rá a karika dobásra vagy nincs szerencséd és hiába találod el nem törik ki a csempe buktad. Erre jobban rákészültek a kékek, akik nem egy sportágban fejlesztették tökélyre a tudásukat, amiben indultak.
Zsupsz jan. 11. 05:18:57
Azt gondolom, hogy befürdött ezzel a műsorral a tv2. A játékosokban nincs tűz, max azokban akik az előző szériákban nem nyertek, de ez sem teljesen igaz. Unalmas figurák, problémák, viták. Műsorvezetői hibák. Egyre kevésbé érzem fontosnak, hogy nézzem.
riaszabo jan. 08. 06:42:09
Szegény Patrik!! Sajnálom! A csatorna teljesen tönkreteszi a játékot! Azt várom, hogy egy bajnok se vállalja ezt az inkorrekt "versenyt" (??)! Megérdemelnék! Egyre ritkábban van kedvem átkapcsolni! Valószínű más is így gondolja. Ez a fórum is haldoklik! Vajon miért??
Picurkacicurka jan. 07. 21:24:08
Olimpiai és világbajnok sportolóknak azt ajánlani, hogy ha befuccsol az exatlonos szereplésük, még találhatnak helyet az építőiparban... 😲 ez akkora pofátlanság!
Megjegyzem, a bunkó sportriportereket külön nekik féltetett kubikostalicska várja.
Zsupsz jan. 07. 07:26:29 Előzmény filoszemitabélus
Ok. Igen, nem érrek egyet a csapattársakkal.
10/10
robee29 jan. 06. 22:25:00 10/10
Szerintem ez az éved is jó...izgalmas és az új műsorvezető is jó,persze bele kell még jönnie...
riaszabo jan. 06. 22:04:59
Most is hetekig aszalják Zalánt???
filoszemitabélus jan. 06. 15:30:31 Előzmény Zsupsz
Félreértettél. Nem veled vitatkozom. Csak csodálkoztam, hogy negatív véleménnyel vannak róla a csapattársak. Azt vettem, hogy Te sem értesz ezzel egyet.
a.dani0227@gmail.com jan. 06. 14:43:21 Előzmény ferjoe63
Gondolom éli az életét a megnyert pénzt meg köszöni szépen, ő csinálja jól, nem szerepel a médiában vele. Abszolút megérdemelten nyerte, nincs miért fújni rá.
10/10
ferjoe63 jan. 06. 12:49:31 10/10
Na és hol van Böjte Dávid, aki megnyerte a második évadot?
10/10
ferjoe63 jan. 06. 12:38:05 10/10
Végre megint láthatunk szép combikákat na meg opót is és néhol a mellehusa sem rossz a pofikákat meg mindenki saját maga itélje meg
Zsupsz jan. 06. 07:24:28 Előzmény filoszemitabélus
Nem azt írtam, hogy ügyetlen hanem azt, hogy a műsorvezető milyen paraszt módon viselkedett vele
filoszemitabélus jan. 05. 12:46:02 Előzmény Zsupsz
Ungvárit meghívták több más ismert sportolóval együtt a Ninja Warrior Hungary helyszínére. Végig mehettek az Exatlon pályáinál sokkal nehezebb és nagyobb ügyességet megkívánó pályán. Ungvári volt köztük a legjobb és majdnem az egész pályát sikerült teljesítenie. Pedig a NWH pályái parkour specialistáknak és sziklamászóknak lett kitalálva. Szóval nagyon nem ügyetlen a srác
Zsupsz jan. 05. 09:26:44 Előzmény riaszabo
Nálam az vitte a pálmát amikor arról poénkodtak a végén, hogy lehet, hogy még Ungi nem hozza a pontokat de a humorával sokat segít. Erre ez a szerencsétlen azt mondja, hogy : Na kkor Ungi is megtalálta a neki való helyet a csapatban. Azért Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnoknak nem mondanék ilyet.
riaszabo jan. 05. 09:11:31 Előzmény Zsupsz
Szerintem is! De. .. Az orgánuma tetszik és nem üvöltözik! Csak szólnak neki, hogy rosszak a kommentjei.
Zsupsz jan. 05. 06:26:01
Ez az új srác a Palik helyett elég hülyén fogalmaz.
demaka jan. 04. 16:31:40 Előzmény a.dani0227@gmail.com
Pontosan Palik miatt volt nézhetetlen a műsor.
demaka jan. 04. 16:22:13
Ez a műsor az első perctől kezdve a "nézhetetlen" kategóriába tartozott számomra, elsősorban Palik miatt. Már a hangjától 500 lett a vérnyomásom. Még a műsorajánlókat sem bírtam soha nézni, azonnal a távirányító után kaptam. Palik nélkül már biztosan nézhetőbb, de én mindig találok ennél jobb műsort. Már azt sem értem, hogy vannak emberek, akik ezt a borzalmat nézik.
pkovaks jan. 04. 16:21:17 Előzmény a.dani0227@gmail.com
hala istennek hogy elhuz a francba ez az uvöltö barom....
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu