Easttowni rejtélyek

Bakancslistához adom
Mare of Easttown / Poor Sisyphus
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimisorozat, 4. rész, 56 perc

Értékelés:

69 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Az Easttowni rejtélyek című sorozat Pennysylvania állam egyik kisvárosában játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben magánéleti konfliktusainak köszönhetően a saját élete is éppen darabokra hullik szét. Az Emmy-, Grammy- és Oscar-díjas Kate Winslet főszereplésével készült, egyedi atmoszférájú sorozat bepillantást enged egy kicsi és zárt közösség sötét oldalába, egyúttal arra a kérdésre keresi a választ, hogy a családi és a múltbeli tragédiáink mennyire befolyásolhatják a jelenünket.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Mare Sheehan
Helen Sheehan
Siobhan Sheehan
Colin Zabel
Erin McMenamin
Mark Sheehan
Kenny McMenamin
Carrie Layden
Dan Hastings
Richard Ryan

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Rea10 júl. 14. 06:03:57 10/10
Nagyon tetszett! Kate Winslet zseniális!!
tesz-vesz júl. 11. 11:56:41
még nem néztem végig az évadot, de azért egy kérdésem, meg véleményem már lenne:


1. miért törölte a kamerát Mare? amikor trágár szöveg és rajz volt graffitizve a öregek elé, baromi idegesítő. miért nem lehetett elővenni a gyereket?

zavaró volt az is, hogy mutatják a papot, hogy bedobja a kerékpárt a vízbe. akivel néztem, már mondta egyből, hogy akkor biztos nem ő a gyilkos, mert nem mutatnák...

Milyen szappanoperás, hogy a halott nyomozó anyja felpofozza Mare-t, mesterkélt, túlírt, megmentettek két lányt, és az anyja azt kérdezi, hogy minek vitte oda a fiát!?!??! RENDŐR b. azért! ilyen nincs! miért nem kertésznek adja a gyerekét, vagy könyörög hogy legyen kertész. nyilván nem kell örülni, ha meghal a gyereke, DE miért kell a társát emiatt felpofozni?! direkt túlírják a nyomasztó szálat a sztoriban, hogy nagyobb legyen a teher Winsletten. ezért nemigen találunk normális családot ebben a sorozatban, ahol mindenki százas lenne, mert így akarják megírni a történetet, de ez így nem hiteles.. és ez fárasztó. és ez kizökkentő, mert nem hiteles.
ráadásul csak a fiánál volt fegyver, tehát így egyedül Mare a védtelen áldozat a kettő közül, és ő kapja a pofont, ilyen nincs. az anyja nem tudta hogy rendőrnek lenni veszélyes, és meglepődik?


tesz-vesz júl. 11. 09:52:30 Előzmény rajdi
azért az nem reális, hogy nemigen találunk normális családot ebben a sorozatban, ahol mindenki százas. vagy ne lenne mástól is gyereke. csak csonka családokat, a kötelező meleg kvótával. pedig hát a realitás az az, hogy a többség viszonylag normális.
8/10
rajdi júl. 01. 11:32:06 8/10
Azt hittem a komornyik a tettes, de nem az lett 😉 Az ilyen hangulatot sugárzó filmek / sorozatok nálam mindig egy jó pont, tetszik a realitáshoz közel maradó kivitelezés. Engem valamiért a KILLINGre emlékeztetett.
10/10
Magnolia1 jún. 28. 11:16:24 10/10 Előzmény Marv78
Mert ez nem egy krimi, hanem sokkal inkább dráma sorozat. A fostól meg kb. annyira messze áll, mint Pákó az intelligenciától. Ha krimit vártál, megértem, hogy csalódtál, de ez egy elképesztően jó sorozat, legyen bárhová is besorolva.
9/10
User Friendly jún. 23. 21:30:59 9/10
Nagyon jó sorozat. A dráma és a krimi a lehető legjobb arányban van jelen ahhoz, hogy végig izgalmas legyen, de semmiből se legyen túl sok. Külön díjaztam, hogy egyszer sem csúszott át szentimentalizmusba.
Jól megírt történet, erős atmoszféra, karakterfejlődés, brilliáns színészi játék.
Ennél több nem is kell egy jó sorozathoz. Kalaplengetés Kate Winsletnek! Tudtam, hogy jó színésznő (nem a Titanicból :), de ezzel még így is meglepett.
1/10
Nico71 jún. 16. 18:10:54 1/10
Klasszikus krimiket kedveljük, ez a drámaszerű sorozat egyáltalán nem jött be!
10/10
DavidAbler jún. 12. 10:48:08 10/10
Ritkán mondok ilyet: minden percét élveztem. A milliónyi sorozat tömkelegéből kitűnik egy olyan, amit megfelelően hatja át a rejtély, a dráma és a humor - mellőzve a klisét és melodrámát. Kate Winslet fantasztikusan játszik.
10/10
Drizari máj. 25. 11:30:08 10/10
Valóban inkább drámasorozat, mintsem krimi, ami feszültséget teremt a kisvárosi lakosok között. Kate Winslet hatalmasat alakít smink nélkül, semmi nem emlékezteti a Titanic főszereplőjére. Részt vett a produceri teendőkben, ragaszkodott, hogy a hitelesség jegyében philadelphiai vagy más néven Delco-akcentussal szólaljanak meg a színészek. Kate Winslet körömszakadtáig ragaszkodott ehhez, nagy terhet róva ezzel saját magára és színésztársaira, ez ugyanis az egyik legnehezebben elsajátítható kiejtés a lekerekített magánhangzóival, elejtett mássalhangzóival és elmosódott szótagjaival. Egy kisváros lakóiról szól ez a bűnügyi szálakkal átszőtt dráma, ahol szinte mindenki ismeri egymást, de mégsem jól. A történet a színészek játéka miatt nem véletlenül áll jelenleg az IMDb-n 8,6 tetszésponton.
10/10
10/10
NADAL14 máj. 24. 18:53:46 10/10
ez inkább egy drámai sorozat ,viszont abban kiváló , és a krimi elemek még izgalmassá is teszik.
nagynebk ápr. 30. 13:42:53 Előzmény Marv78
Messze menő következtetés az elschő rész után...
(Imdb: 8,3)
1/10
Marv78 ápr. 19. 19:25:51 1/10
Hiába reménykedtem hogy végre nézni fogok egy jó krimit, ez egy fosch
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu